Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bir insan neden baska bir insani kirar, kirmak isterki anlamiyorum. Ellerine ne geciyorki acaba, gunah degilmi, kul hakki degilmi
Huy, karakter. Benim bahsettiğim kişi sırf kavga çıkarmak için sataşırdı, işin tuhaf tarafı anneside aynı akıl. Karşı taraf sizinle uğraşamam deyip pes edince kendilerini savaş kazanmış gibi görürlerdi

hah işte böyle arada uğra yahu.iki kilo icin söz veremem ama elimden geleni yapıcam koçum..

Allah Allah hep yapiyorum bu hatayi.Moninin soyledigini de biliyorum ustelik.Idare ediverin.Ben hasta ve yasli bir kadinim
:)) o replik benimdi ama..ben çok kullanırim hele ki isime gelmeyen bir sey olursa "ben yaşlı ve hasta bir kadınım" derim hep :))

cok güzel menü kuzum.hep böyle devam et..

olsun seneye birlikte katılırız insallah monişim.geçen sene de iyiydi ama bu sene hava daha güzeldi müthiş keyifli geçti iyi ki katılmışim..

o zaman apla diyelim gezegenim olma mı?

kaprisliyim agrasifim gıcığım kıskancım takıntılıyım ne yapayım
ayy diyene bak, duy da inanmayın..

beni cağırsaydın gelirdim be yasom :) hep yanlıs insanları çağırıyorsun ..

Ay insan sözünde durur ya işim gücüm var deseydin geldiler mi bari canım

Takimimiz birinci olmuş yeni gördüm emeği geçen arkadaşları kaptanım moni yı herkesi tebrik ederim gerçekten güçlü bir takımız çok şükür
60kiloyum canım sende bireysel birinci olmuşsun senide tebrik ederim başarın daim olsun

PAZARTESİ TARTISI
CUMA/PAZARTESİ

moni 95,0>>?

Zre_ 91,5>>?
evinizinmimari 73,0>>?
sara_28 85,0>>?

Aylin42Konya 66,0>>?
Antepia27 102,1>>?
yasom7272 66,5>>?
Pamukprncess 62,0>>?
ozlemkartal 96,9>>?
obezzto 83,7>>?
60kiloyum 79,8>>?
E Ezgi osman 73,8>>?
gitsinkilolar01 79,7>>?

@Ya habibi96,0>>?
@nellie01 73,7>>
boga_hatunu ?>>
A Ask933 ?>>?
Hannereyyan 71,0>>?
tintinn 57,3>>?
@Heyanet 79,0>>?
zey zey 75,0>>?
K kerdem 67,9>>?
fantastikaaa 99,0>>?
Efser 95,1>>?
9 94kilo 94,0>>?
aeben 69,2>>?
gezegenfeza 72,7>>?
divinity 69,8>>?

unuttuğum var mı?

Son düzenleme:
Kaç km yürüdün

Bir dilim yemiştim unutmuş yazmayı tatlım turşu ev turşusu çok tuzlu değil ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum

Temizlik bitermiş hergün yapsam yine ev gözüme kotu görünüyor
Al benden de o kadar. Ev küçük bahçe var. Kediler bi bahçeye bi eve. Ev azcık dağılsa pislik içinde yüzüyomuşuz gibi oluyor. Daha da banyo var. Hey allahım. Belim ağrıyo eğilmekten.
Ahaha nasıl dert yanıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…