- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Huy, karakter. Benim bahsettiğim kişi sırf kavga çıkarmak için sataşırdı, işin tuhaf tarafı anneside aynı akıl. Karşı taraf sizinle uğraşamam deyip pes edince kendilerini savaş kazanmış gibi görürlerdiBir insan neden baska bir insani kirar, kirmak isterki anlamiyorum. Ellerine ne geciyorki acaba, gunah degilmi, kul hakki degilmi
evet şimdi gene yazdım baktı gene cevap vermedi bidahada gel demem gelecek olursada işim var derim çok sinirliyim hava çok güzel dışarı çıkıp yürümek istiyom çıkamadım saracım.
Amin inşallahAllah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Belim dışında iyiyimNasilsiniz hatun kisiler
Rabbim şifa versinBelim dışında iyiyim
Amin canım tüm hastalaraRabbim şifa versin
yeme sakın buzluğa atsakin olmaya çalışıyorum ama aslında çok sinirliyim niye dersen okadar şey hazırladım ben tek yaşıyom alışveriş yaptım onlar için onları bitirmem aylar alır neyse la havle
Kesin misafirleri geldiyeme sakın buzluğa at
hah işte böyle arada uğra yahu.iki kilo icin söz veremem ama elimden geleni yapıcam koçum..Ben geldimmmmmmbu hafta güzel kilo verelim düştüğümüz yerden de kalkabiliriz kuzum bu cuma en az -2 kg bekliyorum senden kahvaltıdaki börek noluyo ki yemicez bi daha bide sucuk yemeseydim keşke sadece yumurta süper olurdu çok katkı maddesi var bende bi yiyim dedim mide pert oldu daha çekiyorum onun haricinde güzel ama akşama bi salata eklesen güzel olur diyetisyen bana öyle tembihlemişti acıkmazsın en azından diye su biraz az sporunda güzel kuzu yarına daha güzel menü bekliyorum senden
:)) o replik benimdi ama..ben çok kullanırim hele ki isime gelmeyen bir sey olursa "ben yaşlı ve hasta bir kadınım" derim hep :))Allah Allah hep yapiyorum bu hatayi.Moninin soyledigini de biliyorum ustelik.Idare ediverin.Ben hasta ve yasli bir kadinim
cok güzel menü kuzum.hep böyle devam et..Menum:
Sabah:
Peynir
2 yumurtadan omlet
1 dlm kepekli Ekmek ( hafta sonu diye 1 tane yedim dayanamadim)
2 bardak siyah cay
6 adet siyah zeytin
1 adet Kirmizi paprika
1 brdk filtre kahve
Oglen
1 tas bamya
1 tas yogurt
Sade turk kahvesi
Aksam:
5 adet kofte
Tas salata
1 tas yogurt
Su
Su: 2 lt
Spor:adim 6843
gezegenfeza
obezzto
olsun seneye birlikte katılırız insallah monişim.geçen sene de iyiydi ama bu sene hava daha güzeldi müthiş keyifli geçti iyi ki katılmışim..Bu sene katılamadım çok üzgünüm, rahatsızlığım yüzünden.
geçen sene 8. takım kaptanı canım arkadaşım banuşumla katılmıştık. @oynakbasi34kaydımı yaptırıp formamı da aldı sağolsun ama ben çok istememe rağmen gidemedim.
Allah sağlık verirse inşallah seneye katılmak nasip olur.
hava çok güzel keyfini çıkar bebişim
o zaman apla diyelim gezegenim olma mı?Kapris değilde öyle alışmışız, meselâAntepia27
ozlemkartal
moni
Valla abla demek istiyom, kendimi kötü hissediyorum.
Direk fatma diyemiyom, fatmam diyom
Özlem diyemiyom, özlemcim diyom
Ayşe diyemiyom, kaptanım diyom.
Hepaeben in yüzünden
Benden küçüklerin abla demesi hiç rahatsız etmiyor
ayy diyene bak, duy da inanmayın..kaprisliyim agrasifim gıcığım kıskancımtakıntılıyım ne yapayım
beni cağırsaydın gelirdim be yasom :) hep yanlıs insanları çağırıyorsun ..ta geçen haftadan 2 arkadaş kahvaltıya bana gelmek için karar aldık cuma günü alışveriş yaptım eve geldim akşam teyit için aradımki unutmuşlar pazar günü gelin dedim ozaman dün akşamda yazmışlarki kahvaltıya gelemiyoz çaya geliriz hala bekliyom gelecekler
Ay insan sözünde durur ya işim gücüm var deseydin geldiler mi bari canımta geçen haftadan 2 arkadaş kahvaltıya bana gelmek için karar aldık cuma günü alışveriş yaptım eve geldim akşam teyit için aradımki unutmuşlar pazar günü gelin dedim ozaman dün akşamda yazmışlarki kahvaltıya gelemiyoz çaya geliriz hala bekliyom gelecekler
Sabbahtan beri temizlik yapmaktayım. Öldüm ölüyorum :))Nasilsiniz hatun kisiler
Temizlik bitermi hiç hergün yapsam yine ev gözüme kotu görünüyorSabbahtan beri temizlik yapmaktayım. Öldüm ölüyorum :))
Kaç km yürüdünhah işte böyle arada uğra yahu.iki kilo icin söz veremem ama elimden geleni yapıcam koçum..
:)) o replik benimdi ama..ben çok kullanırim hele ki isime gelmeyen bir sey olursa "ben yaşlı ve hasta bir kadınım" derim hep :))
cok güzel menü kuzum.hep böyle devam et..
olsun seneye birlikte katılırız insallah monişim.geçen sene de iyiydi ama bu sene hava daha güzeldi müthiş keyifli geçti iyi ki katılmışim..
o zaman apla diyelim gezegenim olma mı?
ayy diyene bak, duy da inanmayın..
beni cağırsaydın gelirdim be yasom :) hep yanlıs insanları çağırıyorsun ..
Bir dilim yemiştim unutmuş yazmayı tatlım turşu ev turşusu çok tuzlu değil ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum
canim menunu netlestirmek icin soruyorum
sabahki cicek ekmek kac dilim cicek ekmek ?
Biber dolmalari kac adet ?
sabahi gecim oglen ve aksam her iki ogun pilav gibi bisey olmus yani karbo. yararli bi peynir yogurdun var gibi görünüyor
sende gerekeni soylemissin zaten canim
harika menu hemde haftasonu
cokda sacma görünmüyor aslinda
ben bi catal borek disinda sacma bisey goremedim ki oda sacma degil goz hakki diyelim hatta az bile oglen ve sonrasi icin
menu az geldi canim bana yogun calismaktan sanirim
bende sabah kahvaltida mutlaka 1 dilim ekmek yerim ekmeksiz nasil yapiyorsun kahvaltiyi ?
bide ekmek ne ekmegi yaz mutlaka canim aksam hem ayran salata tursu 3unuden 1ini oglen yesen tursu mesela odem yapar bol suyla aksama kadar durumu hafifletmis olursun
menu az geldi bana doydun mu canim bide misafirlikte hurma ceviz findik miss bizde varsa yoksa cay yanina bandirmak icin bisküvitt
guzel olmus menun canim ben begendim
guzel menu canim bide sabah 1 dilim ekmek icin dayanamadim demissin nedenki ekmek yemiyormusun ?
Al benden de o kadar. Ev küçük bahçe var. Kediler bi bahçeye bi eve. Ev azcık dağılsa pislik içinde yüzüyomuşuz gibi oluyor. Daha da banyo var. Hey allahım. Belim ağrıyo eğilmekten.Temizlik bitermiş hergün yapsam yine ev gözüme kotu görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?