- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Cuk diye oturdu
Ya yerimBizdede 2 tane muhabbet kuşu var çiko ve piko hic durmuyorlar
Ahahah abla ölmüş oluyosun hiç umrunda olmaz o zamanValla benim umrumda, şimdiye kadar pis dedirtmedim, rahmetli benim arkamdanda demesinler
Hic susmuyorlar ozellikle sabah kafeslerini acmadigim zaman deliye donuyorlarYa yerim
Küçükken bizde de vardı bi tane. Şimdi istiyorum alamıyorum kedilerden. Çok narin oluyolar bıcır bıcır.
Ay ne tatlı bir anneannesindir senBen torunlar için evin müsait bi yerine battaniye serdim, oyuncaklarını oraya döktüm. Size çok güzel oyun parkı yaptım gelin burda oynayın dedim, çok sevindiler. Battaniyenin dışına çıkan oyuncakları çöpe atarım dedim, inanmadılar. Bikac tanesini attım, şimdi gözleri korkuyor. Hatta küçük cadı battaniyenin dışına koyup anneanne baaak diyorben ayağa kalkınca koşa koşa gidip topluyor
Yemeği de masada yediriyorum canım
Hem sıkmıyorum hem rahat bırakmıyorum
Çok severim, sesine sabredemem diye almak istemiyorumBizdede 2 tane muhabbet kuşu var çiko ve piko hic durmuyorlar
Şimdiden az çok ne konuşulacağını tahmin ediyorumya, yeterAhahah abla ölmüş oluyosun hiç umrunda olmaz o zaman
Onlara güneş doğunca sabah olduğu için sıkılıyolardır bizi beklerken :)Hic susmuyorlar ozellikle sabah kafeslerini acmadigim zaman deliye donuyorlar
Ben dokulen tuylerine sabredemiyorum cok tuy dokuyorlarÇok severim, sesine sabredemem diye almak istemiyorum
Burada 4 canım bende acıkırsam meyve yiyecem sabah tartıldım sabit çıktımBugünde sabittim, suyu artırırım, ama burda saat daha 4 , nasıl duruyum 12 ye kadar. Acıkırsam yoğurt yeri. Diye düşündüm
Sussalar bana da koyar canimOnlara güneş doğunca sabah olduğu için sıkılıyolardır bizi beklerken :)
Susmasınlar valla bizimki öldüğünde sessizlik çok koymuştu.
Büyük sabır işi canım.Ay ne tatlı bir anneannesindir sen
Bizimkilerde sevdiği şarkıyı açıyorum gaza gelip toplutlyorlar bizimkilerin oyuncakları bir bölgede sınırlı değil mutfakta banyoda her yerde oyunacak var bazen mutfakta iş yaparken getirip bana veriyorlar bende tezgahin üstüne koyuyorum unutuyorum orda kalıyor bizimkilerde yemeği masada yiyorlar da bazen yemekten sonra aparatif yiyecekler veriyorum oturup yeyin diye diye oğluma öğrettim biraz kız inat
Meyva yersen yanında yoğurt ye yada süt iç olurmuBurada 4 canım bende acıkırsam meyve yiyecem sabah tartıldım sabit çıktım
1 kediş 2 de muhabbet kuşu bende varYok bende 3 kedi var. Durdan oturdan da anlamıyolar. Panayır yeri gibi oluyor ev :)
Sağol canım inşallah canları sağolsun öyle böyle büyüyorlar işteBüyük sabır işi canım.
Allah kolaylık versin
Sen gel bize tüy görBen dokulen tuylerine sabredemiyorum cok tuy dokuyorlar
Tamam canım tok mu tutuyorMeyva yersen yanında yoğurt ye yada süt iç olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?