Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Takimimiz birinci olmuş yeni gördüm emeği geçen arkadaşları kaptanım moni yı herkesi tebrik ederim gerçekten güçlü bir takımız çok şükür
60kiloyum canım sende bireysel birinci olmuşsun senide tebrik ederim başarın daim olsun
amin canım inşallah

Al benden de o kadar. Ev küçük bahçe var. Kediler bi bahçeye bi eve. Ev azcık dağılsa pislik içinde yüzüyomuşuz gibi oluyor. Daha da banyo var. Hey allahım. Belim ağrıyo eğilmekten.
Ahaha nasıl dert yanıyorum ya
tintin sen de yurt dışında mı yaşıyorsun?

Allah ım, benmi tuhafım? Sessizlik ne kadar hoşuma gidiyor
Ben kedilerden ayrı bir yere gidince ilk gün ohh be ne kadar rahat hayvansız yaşamak diyorum ondan sonra kedileri özlüyorum :) koşa koşa eve.. :))
Bi kere alışsan hiç özlemezsin sessizliği. Kuş bi de tüm gün omzunda durup takılabilir. Minnaklar ya

Benim basima konmaya bayiliyorlar esim nerde olursa olsun seslendiginde direkt ellerine gidiyor kus

tintinn eşimin çok istesi üzerine iki muhabbet kuşu aldık ilk ay sesleri çıkmıyordu sonra baktık çok ses yapıyor eşim susun pişt diye bağırmaya başladı ondan sonra ses yapmasınlar diye tulle ustunu kapatmaya başladı :) bir sabah baktım bi tanesi cansız duruyordu olmuş değerinde bıraktık ondan sonra kus almadık hem çok bağırıyorlar hemde yem sicratiyorlar tül takiyotmrduk yine yerler yem kabuğu oluyordu bide öldügu zaman insan üzülüyor

Bunu nasil basariyorlar bilmiyorum bizde de yemleri disari atiyor tul olmasina ragmen olmesinede üzüldüm yazik

Eşin ötmeyecekler mi sanıyordu ki? Kuşu insanlar ötüşü konuşması için alırlar esasen.
Yani gülü seven dikenine katlanıyor diyeceğim de pek gülü de sevmemişsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…