- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Ne güzel evde ses oluyor insana1 kediş 2 de muhabbet kuşu bende var
Takimimiz birinci olmuş yeni gördüm emeği geçen arkadaşları kaptanımmoni yı herkesi tebrik ederim gerçekten güçlü bir takımız çok şükür
amin canım inşallah
Al benden de o kadar. Ev küçük bahçe var. Kediler bi bahçeye bi eve. Ev azcık dağılsa pislik içinde yüzüyomuşuz gibi oluyor. Daha da banyo var. Hey allahım. Belim ağrıyo eğilmekten.
tintin sen de yurt dışında mı yaşıyorsun?Ahaha nasıl dert yanıyorum ya
Meyvenin içindeki şekeri tolere ediyormuş, bende burda öğrendim. Sütü sevmem, denemedim ama yoğurtla yersen tok tutuyorTamam canım tok mu tutuyor
Sen gel bize tüy gör2 gün evi süpürmeyince vahşi batıdaki çalılar gibi yuvarlanıyor tüyler
Allah ım, benmi tuhafım? Sessizlik ne kadar hoşuma gidiyorNe güzel evde ses oluyor insana
İltica etmeyi düşünmüyor değilimamin canım inşallah
tintin sen de yurt dışında mı yaşıyorsun?
Ben evleneli 5. Senem malum cocukta olmayinca sessizlige alisiyor insan bizkuslari alali 5 ay oldu insan bu seferde o sese alisiyorAllah ım, benmi tuhafım? Sessizlik ne kadar hoşuma gidiyor
Ben kedilerden ayrı bir yere gidince ilk gün ohh be ne kadar rahat hayvansız yaşamak diyorum ondan sonra kedileri özlüyorum :) koşa koşa eve.. :))Allah ım, benmi tuhafım? Sessizlik ne kadar hoşuma gidiyor
Benim basima konmaya bayiliyorlar esim nerde olursa olsun seslendiginde direkt ellerine gidiyor kusBen kedilerden ayrı bir yere gidince ilk gün ohh be ne kadar rahat hayvansız yaşamak diyorum ondan sonra kedileri özlüyorum :) koşa koşa eve.. :))
Bi kere alışsan hiç özlemezsin sessizliği. Kuş bi de tüm gün omzunda durup takılabilir. Minnaklar ya
Benim basima konmaya bayiliyorlar esim nerde olursa olsun seslendiginde direkt ellerine gidiyor kus
Bunu nasil basariyorlar bilmiyorum bizde de yemleri disari atiyor tul olmasina ragmen olmesinede üzüldüm yaziktintinn eşimin çok istesi üzerine iki muhabbet kuşu aldık ilk ay sesleri çıkmıyordu sonra baktık çok ses yapıyor eşim sun pişt diye bağırmaya başladı ondan sonra ses yapmasınlar diye tulle ustunu kapatmaya başladı :) bir sabah baktım bi tanesi cansız duruyordu olmuş değerinde bıraktık ondan sonra kış almadık hem çok bağırıyorlar hemde yem sicratiyorlar tül takiyotmrduk yine yerler yem kabuğu oluyordu
Eşin ötmeyecekler mi sanıyordu ki? Kuşu insanlar ötüşü konuşması için alırlar esasen.tintinn eşimin çok istesi üzerine iki muhabbet kuşu aldık ilk ay sesleri çıkmıyordu sonra baktık çok ses yapıyor eşim susun pişt diye bağırmaya başladı ondan sonra ses yapmasınlar diye tulle ustunu kapatmaya başladı :) bir sabah baktım bi tanesi cansız duruyordu olmuş değerinde bıraktık ondan sonra kus almadık hem çok bağırıyorlar hemde yem sicratiyorlar tül takiyotmrduk yine yerler yem kabuğu oluyordu bide öldügu zaman insan üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?