Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eşin ötmeyecekler mi sanıyordu ki? Kuşu insanlar ötüşü konuşması için alırlar esasen.
Yani gülü seven dikenine katlanıyor diyeceğim de pek gülü de sevmemişsiniz :)
Ama çok bağırıyorlardi eşimde aldığına pişman oldu galiba geri doğaya saldık :)

Ama çok bağırıyorlardi eşimde aldığına pişman oldu galiba geri doğaya saldık :)
Tropik yerlerde yaşamadığımız için onlara uygun değil burdaki doğa. Ölüyorlar dışarıda muhabbet kuşları yaşayamazlar.
Muhtemelen pişman olmuş eşin aldığına bende öyle hissettim.
Bizimki kafesinde ve yalnızsa yüksek sesle öterdi. El de omuzda mırıl mırıl konuşurdu.

Bunu nasil basariyorlar bilmiyorum bizde de yemleri disari atiyor tul olmasina ragmen olmesinede üzüldüm yazik
Hayvanları çok seviyorum küçükken kedi köpek yavrularını eve getirirdim beslemek için ben akşam uyuyunca annem geri dışarı atardı hastalık gecer diye civciv alir besleedim ama şimdi bakamıyorum ev işi çocuklar bana yetiyor ilerde çocuklar büyüyünce bir köpek almak istiyorum

Aslında çocuklar hayvanlarla büyünce daha iyi oluyor. Bende öyleydim hatta dedem travma yaşatmıştı bana. 3 ördek yavrusu aldırmıştım anneme pazardan o da ölür diye almış. Büyüttük falan yazın köye götürmüştük göl de vardı orda. Dedem hepsini kesmiş biz gidince!!!

Bizim burda çok muhabbet kuşu var dışarda sürü halinde ucuyorlar canım genelde ilk bahar yaz ayında bilmiyom onlar evcilmi yabani mi
Eşimde seviyorda daha önce çok beslemis bunlar çok ses yapıyordu bide tül takmamaya rağmen her tarafı yem kabugün sicratiyorlardi

Kesin alışırım

Bende 39.5 yaşındayım büyük kızım 18 yaşında ,küçük 5.5
40 yaşına girerken 3. Bebegi çok istedim ama olmadı
Kısmet değilmiş
Gorumcen gencmis 40 yaşta ne var

Doğru dedin bana abla demeyenlerin tavırları galiba gicigima giden

Ya ben yarından sonra dahiliye çıkcam kan değerlerime hormonlarıma tükürük bezlerime falan baktıracağım neden kilo veremiyorum diye epeydir tartılmadım ama 80 e yakınımdır..

Menüm

Kahvaltı(10.00)
10 zeytin
2 yum
1 domats
Azıcık peynir

Ara
1dilim kabak tatlısı

Akşam(18.00)
1 kase yayla çorbası
1 tabak güveçte patlıcan biber türlüsü
3 kaşık bulgur pilavı
Bir iki parça lahana turşusu

Su 2 lt

Spor yok

Menüm kötü biliyorum. Her türlü şiddete açığım :)

kahvaltı güzel dengeli, tatlının yanında 2 kaşık yoğurt yeseydin kan şekerini dengelerdi.
akşam da güzel karbon olmasına rağmen ama o turşular yenmicekti

kahvaltı güzel dengeli, tatlının yanında 2 kaşık yoğurt yeseydin kan şekerini dengelerdi.
akşam da güzel karbon olmasına rağmen ama o turşular yenmicekti
Tşk ederim kaptanım. Ben zaten senden korkmamıştım. yasom7272 gezegenfeza ablalarım değnekleriyle gelicekler biraz sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…