ay az mi bilemedim simdi bi 500le baslimda son 1aydir oyle giden bi kilom yok duruma gore hedeflerimi yukseltim emzirirkenki bedenimi henuz tanıyip ona gore hareket edemiyorum ama edicemmm
off bende hele evde biraktigi kokuyu tarif edemiyorumm
ben o kadar cikaramiyorum hayatımdan canim yaa cay kahve tamam ama mutlaka kullandigim yerler var yani tamamiyle sekere karsi bi yapim yok hic olmadi
biliyorum ablacim hepsi ustuste gelince bi an ustesinden gelemeyecegimi düşünüyorum. Ali Aras ismini bi baskasinda ilk defa duyuyorum suan ben operim sende op oglumun adasini
kesinlikleteyzeden genç kızlığa dönüş
evliyim fulyacım evli bekar kocayı yolladım yurtdışına oğlumda yok ta liseden beri yok yavrum 9senedir yanlızım.canım sen evli değil miydin? ben mi yanlış hatırlıyorum?
bir insanın böyle önceden planlanmış bir kahvaltı randevusuna gelmemesi için açık bir mazereti olmalı. bunu da telefon açar söyler. ama ikisinin birden gelmemesi ve senin aramanla bildirmeleri çok saçma. tabi kişiler nasıl onu bilmiyorum samimiyetiniz de bilmiyorum. ama gerçekten saygısızlık.
evet saracım bir ablamı aradım onunda bu aralar keyfi yoktu aldım onu çıktım dışarı attık sahile kendimizi pat aradılar biz geldik diye geri döndük yeni gittiler neyse yapacak bişey yok.Bencede çık gez stres at boş ver gereksiz insanlar için kendini üzmeye değmez
yedim bile üzgünüm hepiciğinide pek güzel yapmışım ellerime sağlıkyeme sakın buzluğa at
ah ah yakın olaydınız keşkehah işte böyle arada uğra yahu.iki kilo icin söz veremem ama elimden geleni yapıcam koçum..
:)) o replik benimdi ama..ben çok kullanırim hele ki isime gelmeyen bir sey olursa "ben yaşlı ve hasta bir kadınım" derim hep :))
cok güzel menü kuzum.hep böyle devam et..
olsun seneye birlikte katılırız insallah monişim.geçen sene de iyiydi ama bu sene hava daha güzeldi müthiş keyifli geçti iyi ki katılmışim..
o zaman apla diyelim gezegenim olma mı?
ayy diyene bak, duy da inanmayın..
beni cağırsaydın gelirdim be yasom :) hep yanlıs insanları çağırıyorsun ..
Eee çıkarabilmiş miah ah yakın olsada mıncırsam onu ama ta istanbulda29 ekimde ordaydım yedim onu ama çok yaramaz düz duvara tırmanıyor.geçen annesinin kupesini yutmuş
boyu 1,68 miş ve 10 ayda vermiş.Boyu kaç acaba kaptaniçem bu ablamızın. Bununla ilgili bilgi var mı? Ve ilk hali ile son hali arasındaki süre?
evet saracım bir ablamı aradım onunda bu aralar keyfi yoktu aldım onu çıktım dışarı attık sahile kendimizi pat aradılar biz geldik diye geri döndük yeni gittiler neyse yapacak bişey yok.
nası yaneah ah yakın olsada mıncırsam onu ama ta istanbulda29 ekimde ordaydım yedim onu ama çok yaramaz düz duvara tırmanıyor.geçen annesinin kupesini yutmuş
günün sorusuEee çıkarabilmiş mi
sopanıda ye üstüne hazmedersinyedim bile üzgünüm hepiciğinide pek güzel yapmışım ellerime sağlıknekadarda ukalayım
Boyumuzda kilomuzda birbirine yakın. Darısı başıma inşallah...boyu 1,68 miş ve 10 ayda vermiş.
az önce instagram da reklamda çıktı sizinle paylaştım.Boyumuzda kilomuzda birbirine yakın. Darısı başıma inşallah...
vavvvvv bende böyle olmak istiyommmmm
Çok tşk ederiz. Böyle şeyler bizi gerçekten motive eder.az önce instagram da reklamda çıktı sizinle paylaştım.
önce beni dövmeniz lazım yanlızTşk ederim kaptanım. Ben zaten senden korkmamıştım.yasom7272 gezegenfeza ablalarım değnekleriyle gelicekler biraz sonra :)
Senin olmana bişey kalmamışki ablam. Yakında olursun. Benim daha çok yılum var.vavvvvv bende böyle olmak istiyommmmmçok kıskandım
Dayak yemeden kurtuldum mu demek oluyor bu? Yaşasıııııın:))))önce beni dövmeniz lazım yanlız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?