Hoşgeldin canım. Yaşlarımız da kilolarımızda yakın birbirine.Yaşınız :26
Boyunuz:162
Şu anda çalışıyomusunuz:evet
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 3 yaşında
Emziriyormusunuz:hayır
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:kendimi daha iyi hissetmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :ikizler burcuyum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?):yarıştım fakat izine ayrıldım.kullanıcı adı değiştim ,eskisini hatırlamıyorum.
Şu anki kilonuz:56.7
Hedef kilonuz:50
hoşbulduk o zaman.disiplinli olurmuyum bılmıyorum ama genel olarak anlatayım
genellıkle her sabah kalkar kalkmaz bir bardak su,hazırlanana kadar yeşilçayım demlenır aç karnına içerim.bır haş yumurta yerım.beyaz ekmek tuketımım yok.buğday ekmeği yerım fakat oda bır dılım etmez..öğlen ve akşam yemeği abartıyorum ve bırde akşam çayı malumunuz.kendımı bu öğünlerde frenleyemıyorum.cumartesı- pazarı saymıyorum zaten.ama reçel yada bal yediğimde akşamında tatlı yemem.tatlıda kendımı frenlerım dengeyı sağlıyorum..pılav yemıyorum ama bulgur ve makarna uçuruyorum.her gün mutlaka 3 ltre suyumu içerim.bır aylık spora uyelğim vardı bıttı tekrardan yazılmayı düşünuyorum.yavaş ve etkılı kılo vermek ıstıyorum.3 ayda vermeyı hedeflıyorum.hayırlısı olsun o zaman
Slm kızlar dünkü yemeklerden sonra vicdanmi yaptim ne sabah kalktığımda ac değildim kahvaltı yapmadim ama sütle elma yedim ceza
Özlemim ne sıkıntın olduysa geçsin gitsin inşallah
Bulamadım ne yedin Allah aşkına de yaSlm kızlar dünkü yemeklerden sonra vicdanmi yaptim ne sabah kalktığımda ac değildim kahvaltı yapmadim ama sütle elma yedim ceza
Geçmiş olsunGünaydın herkese. Haftasonu çok yoğunum pek gelemedim. Havalar soğudu ya çocuklar hasta oldu.bi de inatcilar ne bişey yedirebiliyorum ne bitki çayı şurup icirebiliyorum. Inşallah daha da ilerlemez.Rabbim bütün hastalara şifa versin Kilom
Cuma 79.7
Pazartesi 80.0
Kaçırdığım tek şey 2 ser kare yüzde 60 bitter oldu o da malum gundeyim etkilemez diye düşünmüştüm. Neyse gider inşallah.
GunaydinGunaydin kizlar, hala cok uykum var
Valla mi?Bende gunluk hayatta cok kullanirim.Iyiki de hasta ve yasli kadisin,ondan mi oglunu esin zannediyorlar diyorlarhah işte böyle arada uğra yahu.iki kilo icin söz veremem ama elimden geleni yapıcam koçum..
:)) o replik benimdi ama..ben çok kullanırim hele ki isime gelmeyen bir sey olursa "ben yaşlı ve hasta bir kadınım" derim hep :))
cok güzel menü kuzum.hep böyle devam et..
olsun seneye birlikte katılırız insallah monişim.geçen sene de iyiydi ama bu sene hava daha güzeldi müthiş keyifli geçti iyi ki katılmışim..
o zaman apla diyelim gezegenim olma mı?
ayy diyene bak, duy da inanmayın..
beni cağırsaydın gelirdim be yasom :) hep yanlıs insanları çağırıyorsun ..
fırsat bulmuşken dünkü menümü yazayım
11.11.2018
sabah:
kendi yaptığım sucuklardan yumurta yaptım ben yumurtasından yedim
peynir 1kk 5 zeytin 1 dilim tb ekmek
ara:
sade türk kahvesi 1 yk kuru üzüm
Öğle yok misafir bastı aniden evi toparlamakla geçti
akşam:
1.5 kepçe tarhana çorbası
2 lahana sarma
2 lt su
O nasil soz saram.Hakkim sonuna kadar helal olsun.Bunu baslatan arkadaslardan da Allah razi olsunhepiniz o kadar iyisiniz ki çok teşekkür ederim çok duygulandım bu iyiliğinizi ben nasıl öderim hepiniz hakkınızı helal edin
Allahım hepinizden razı olsun
Özürvenü verdimya yahu
Anca döv kırmizi kartver vicdansız , insan menü verene bi alkış yahut kalıp koyar
Super tebrikler cnmCuma: 99 küsürdü
Bugün: 98.0
O nasil soz saram.Hakkim sonuna kadar helal olsun.Bunu baslatan arkadaslardan da Allah razi olsun
Gerçekten iyimi veriyorum? Tşk ederim. İnşallah devamı da gelirSuper tebrikler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?