Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

slm hayırlı akşamlar kusura bakmayın bugün heç gelemedim takıma gündüz yogunduk sabahta kızlara börek sözüm vardı sabah kalkıp onu pişirdim ama kendim yemedim tabiki akşam mesai çıkışıda kötü bir olay geldi acile moralim bozuldu eve gelince temizlik aşkı geldi daha doğrusu hafta sonu ocağımı bir ünlü markanın yağ çözücüsünü döküp bekletmiştim kalıntılarını kaç gündür temizliyom çıkmıyo dellendim başka bişey denedim neyse biraz daha iyi oldu. çok şükür sonrada sporumu yapıp duş alıp gelem dedim anca bu vakit oldu.

Hayırlı akşamlar canım yağ çözücü bim den alıyorum süper temizliyor bi dene istersen

menümüde yazayım
sabah
1yumurta lorlu maydonozlu salata 5 zeytin yarım dilim tb ekmeği
öğlen
mercimek çorbası 1 köfte 2 dilim patlıcan kızartması ve yoğurt
akşam
vicdan çorbası bir kase yoğurt ve 1 tane hurma
2.5lt su 35 dakka yürüyüş bandında yürüyüş

Menün her zaman ki gibi 10 numara 5 yıldız

Menüm
Kahvaltı
2 tam ceviz

Öğle
3 kaşık nohut yemeğinin nohutundan
3 kaşık yoğurt

Akşama doğru
1 kase patates yemeği

Dişim çok ağrıyor. Dişçiye gittim kanal tedavisi yapılacağını söyledi. Hiçbirşey yiyecek durumda deildim yediklerimi de annem ufacık parçalar haline getirip verdi bana saolsun.

Su
1.5 lt şimdilik

Spor
Yarım saat yürüyüş
aeben sara_28

geçmiş olsun canım bende geçen hafta dişle uğraştım çok zor allah yardımcın olsun ama menün çok iç acıcı değil kuzum hep karbonneyse zamanla düzeltecen inş.

saracım kuruyemiş yemişsin bidaha niye müsli yedin kuzum

aebenim bidonun içindemiydi? bende yapsammı2 haftadır pazarı talan ediyom getirmemişler.

aebenim bidonun içindemiydi? bende yapsammı2 haftadır pazarı talan ediyom getirmemişler.

yakında birderi bir kemik kalacan aebenim maşallah menü çok iyi

vay vay menü bak hizaya gel afferim mehtap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…