saracım kuruyemiş yemişsin bidaha niye müsli yedin kuzum
evet çok olmuş canım menün zaten güzel saracım yarın diyetisyeninle konuş evde yapabileceğin tatlı yani meyvelerle yapabileceğin bişey versin istersen son zamanlarda şekere yoksunluk duyuyorsun farkındaysan.Bugün tuhaf bir şekilde canım tatlı istedi bende lilafinin müslisini yiyeyim dedimçokmu oldu sence
afiyet olsun gezegenimLahmacunlar küçüktü yasom, bide aç karnına gittim, o kadar pişirdim, çıtır çıtır. Gelde yeme.
Aynen karatayda serbest, içinde maya olmazsa. Bizde 5 kg un için çeyrek maya koyuyoruz, yani yok gibi bişey
Marka söylemek yasakmı
Yani eşcazın yanında yazamıyom ama buna yazmadan edemedimSabah
2 lahmacun
Birkaç dilim domates, salatalık
Öğle
Bikaç lokma simit tahin pekmez
Akşam
Yoğurtlu kereviz için e 1 küçücük ayva
tatlı, tuzlu bişey oldu
Su
Henüz 1 lt, yarim daha içerim
Spor yok ( siz durun ben kendimi döverim)
Demek dalgınlığına geldiSelamlar herkese. Bugünün menüsünü yazayım o zaman
Sabah
1 kaşarlı tost
Öğle
Ezogelin çorbası
Tavuk külbastı
2 kaşık yoğurt, bir de 3 tane mantı
Ara
2 çay
Ara
Nesfit çilekli bar
Akşam
4 köfte
Salata içine biraz börülce
3 çatal pilav
4 acı biber
Yemekten sonra orta türk kahvesi, 1 çay.
Dalgınlığıma geldi kahvenin yanındaki lokumu attım ağzıma.
Spor yok. 1.5 lt su
Kızlar 1 saat yuruyüş yaptım anca girdim buraya
Ne belli, belki verecemYani eşcazın yanında yazamıyom ama buna yazmadan edemedim
Bacıııı yanlış yopiktesin burası diyet topiği kilo alma topigi değillll
Sen verirsen bizde lahmacun yiyelimNe belli, belki verecem
Sen bana ne bakıyon? Bugün lahmacun yerim, yarın sadece su içerimSen verirsen bizde lahmacun yiyelim
Ertesi gün çıkar acısı diyorsunSen bana ne bakıyon? Bugün lahmacun yerim, yarın sadece su içerim
evet çok olmuş canım menün zaten güzel saracım yarın diyetisyeninle konuş evde yapabileceğin tatlı yani meyvelerle yapabileceğin bişey versin istersen son zamanlarda şekere yoksunluk duyuyorsun farkındaysan.
Aslında kendime işkence ediyom daha doğru olurErtesi gün çıkar acısı diyorsun
Çok tşk ediyorum. Bir iyileşsem bütün uyarılarınızı dikkate alarak hazırlayacağım menülerimi.Geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur çabucak iyileşirsin inşallah
Menüne gelince sabah kahvaltım yetersiz öyle olmaz ayrıca akşam patates yemesen iyiymiş ama hasta olduğum için bişey diyemiyorum iyileş menülerin daha düzene girecek inşallah
Saram sana masum bir tatlıEvet canım haklısın niye bilmiyorum canım çok tatlı istiyor bu ara yarın konuşacam
Başladım abla 2. Dozunu içtim şimdi. İnşallah biran evvel toparlarım. Çok eziyet çekiyorumanladım canım çok geçmiş olsun buz koy iyi geliyor ben 2 gece çok çektim antibiyotiğe başlasaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?