Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçmiş olsun canım bende geçen hafta dişle uğraştım çok zor allah yardımcın olsun ama menün çok iç acıcı değil kuzum hep karbonneyse zamanla düzeltecen inş.
Bugün için sadece doymak için yedim. O kdr fazla ağrım ve zonklamam varki diyet aklımda hiç yoktu abla. Sadece doyabilmek için yedim

niliş bugün niye böyle oldu kuzum?

Sabah
2 lahmacun
Birkaç dilim domates, salatalık

Öğle
Bikaç lokma simit tahin pekmez

Akşam
Yoğurtlu kereviz için e 1 küçücük ayva
tatlı, tuzlu bişey oldu
Su
Henüz 1 lt, yarim daha içerim
Spor yok ( siz durun ben kendimi döverim)

tbr cadı inş kilo almassın

2lahmacunu devirmişssin maşallah gezegenim gerçi sizin karatay lahmacun yiyin diyo demi hadi yedinde bari 1tane yeseydin bak bu hafta divi sizi sollayacak

senmi üşüttün acaba zeynebim çoçuk gazlandı emziriyon demi?

İyi anam iyi
Bende seni mutlu etmek için 300 ip atliycaktim atlamiyom
2lahmacunu devirmişssin maşallah gezegenim gerçi sizin karatay lahmacun yiyin diyo demi hadi yedinde bari 1tane yeseydin bak bu hafta divi sizi sollayacak
İnşallah yasom abla bu hafta çok motiveyim

Lahmacunlar küçüktü yasom, bide aç karnına gittim, o kadar pişirdim, çıtır çıtır. Gelde yeme.
Aynen karatayda serbest, içinde maya olmazsa. Bizde 5 kg un için çeyrek maya koyuyoruz, yani yok gibi bişey

Geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur çabucak iyileşirsin inşallah
Menüne gelince sabah kahvaltım yetersiz öyle olmaz ayrıca akşam patates yemesen iyiymiş ama hasta olduğum için bişey diyemiyorum iyileş menülerin daha düzene girecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…