Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun canım diyet modunda olmamak doğru davranış aylinim bende ne zaman kendimi şartlasam kilo veremiyorum diyet kafasından çıkmak lazım sağlıklı besleniyorum diyorum ben

Afiyet olsun canım menün güzel

Aylin42Konya bacım benden çok kilon vardı beni sollayıp geçtin bak sana dedimki ben kıskanç kadınım beni geçme tbr canım benim.
O kiskanc kadini severim ben Metam hizli herhalde yaseminim.Birkac gun once kas yag olcumu yaptirdim.Meta yasim 37 cikti.Olcumu yapan cok iyi dedi ama sen daha iyi bilirsin.Kemik yogunlugum sinirda cikti.Biraz daha pro agirlikli beslen dedi.Su, malum 1.5 lt gecemiyorum.Sinirin biraz altinda cikti.

Fatmam benim cookk tsk ederim.Benim icin ne guzel bisey hazirlamişsin canim benim

Obezim sabahın güzel
Öğleninde helva azdır diye ümit ediyorum , güzel
Lakin bu iki öğün üstüne mecimek ve sunta olmamış
Kv den sana sıra gelmiyormu ?
Sebze yogurt takılsan akşamları
Mısırda cıs biliyon

Eh işte denecek bir menü . Yarın daha iyi bir menüyle geleceksin eminim

Aynen kuzum kilo vermen durmasinda gram gram gitsin bu çok önemli şuan iyi durumdasın tebrik ederim kuzucuk bide sevdiğin bakışımdan atıyım

helvanın sadece tadına baktim o kadar küçüktü.yaa suntama laf etmee, o benim kurtarıcim :))

Aynen kuzum kilo vermen durmasinda gram gram gitsin bu çok önemli şuan iyi durumdasın tebrik ederim kuzucuk bide sevdiğin bakışımdan atıyım
bakışına gurban olduğumaman durmasında böyle gitsin n'apim.nasıl olsa mezun da olsak takımdayız mezun olmasakta :)) her sekilde moni nin askerleriyiz :)

Veee resmi sonuçlar
Tüm takımımı yürekten kutluyorum, başarımızın devamını diliyorum.
Maşallah subhanallah bize.

Kutlamalar başlasın.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 596.. ETAP
( 9-16 Kasım)

TAKIM DERECELERI

1......%0,923 ....... 10. Takım
2.......%0,920........... 2. Takim

3...........%0,873.......3. Takim

BIREYSEL DERECELER

1.........%3,18...... Aylin42konya (10. Takim)

2........%2,84...... efser (10. Takim)

3........%2,35....... Sara_28 (10. Takim)

Etap sonuncusu 13. Takımdan melis08 ...%-2,16......

Maşallah subhanAllah

Hakkat ÇOOOOKKK OLMUŞUZZ

Emegi geçen herkesi tebrik ederim

İlk 3 teki canlar maşallah size

Başta takımımı ve sonra tüm takım arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum biz bunu hakediyoruz bütün bir hafta çalışıyoruz beslenmemize sporumuza dikkat ediyoruz kendi adıma ağzıma koyduğum her lokmada takımımı ve arkadaşlarımın çabasını düşünüp ona göre yiyorum ve inanıyorumki sizlerde öyle yapıyorsunuz bu yüzden biz bu başarıyı ve ödülü hakediyoruz o zaman ne diyoruz parti başlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…