Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

toparlanmam lazım biliyorum. vazgeçmemem lazım..... bu sefer farklı olmalı

yarından itibaren yazayım.
Tabiki farklı olacak fulyam
Günlük yaşantımıZdaki olumsuzluklar diyetimizi etkilemesin inşallah

Sen istediğinde neler yapabilecegini kaç kez gösterdin bize

niliş kız lumpia ne krosant ne? Pek cahıl gördüm kendimi

Menülerin az lakin cızlı cozlu

Tabiki farklı olacak fulyam
Günlük yaşantımıZdaki olumsuzluklar diyetimizi etkilemesin inşallah

Sen istediğinde neler yapabilecegini kaç kez gösterdin bize
tatlım aksilik oldu işte. geçirdiğim rahatsızlık yediklerimi etkiledi. birden karboya düştüm. tam o geçti regl öncesine geçtim. 1 hafta önceden gözüm dönüyor elimde değil. belki öncesinde karboya mecbur geri dönmeseydim daha iyi olurdu ama şanssızlık oldu napim. ama bu hafta gerçekten düzelmem lazım. 2-3 güne kadar regl gelir. hatta yarın gelse çok memnun olucam.

Süpersin aylinim
Seni mezun etmiyorum kuzum, hededin 62 . Eminim haftaya daha aşağısınıda görürsün
Paylaşımdan muafsın demiştim zaten, dert etme. Ama seni özlüyoruz
Sagol monicim Allah razi olsun.Paylasimdan muaf oldugumu anlamamisim.Tamamdir o zaman bende mezun olmak istemiyorum zaten.Burds olmak mutlu ediyor beni.Bende sizleri ozluyorum.Isimi bitirsem de msj lari okusam diyorum.Hepinizi merak ediyorum.Simdide manti hamuru beni bekliyor.Daha kim 1. Oldu bilmiyorum.Hemencecik okuyum

Tabiki 10. Takım aylinim

Sara aylin yüzdelere bayıldim.herkesi tebrik ediyorum canlarım ama en cok kuzumu tabii ki @Zhre_
Cok tsk ederim obezim.Ama gercekten cok ugrasiyorum.Mesela bugun 2 saat yurudum.2 kere carsiya yuruyerek gittim.En lazim olan tarcini unutmusum elmali kurabiye icin.Hic usenmeden ustumu bile degismeden bi daha gittim.
Ama var ya obezim hic diyetteyim modunda degilim.Yani normal beslenme sekli gibi.Belki de ondan kacamaksiz guzel kilo veriyorum.Ama bugun cikolatali gofret yedim

Selamlar, iyi akşamlar
Menü yazma zamanı :))

Sabah
2 yk yulaf az süt ve çilek böğürtlen

Öğle
Tavuk ızgara
Yoğurt
Salata

Akşam
1 kase şehriye çorbası
2 dilim havuç turşusu

Su 2lt şimdilik
Bugün iyi hissediyorum kendimi ama spor yok, sinema var :)
Yarın söz yapıyorum sporumu

moni bu listede 1 Türk kahvesi eksil olmuş ekledim

Bu hafta kilo veremezsin sandım kuzum ama yinede güzel kilo vermişsin bi ara bende gram gram veriyodum bak şimdi mezun oldum
de mi koçum?insallah bende olucam hatta hedefini daha da aşağı indirmeyi planlıyorum.şu lanet 83 ü bir geçeyim ondan sonra takır takır gidecek insallah..

obezzto Fulyayka ikinize koçunuz olarak bu hafta faydam olamadı malesef

Bu hafta inşallah daha aktif olabilirim
Hadi menülerinizi mutlaka bekliyorum beni etiketkemeyi unutmayın
tamam.birazdan yazıcam

Salı günü kontrolüm var ablam ilaç kullanıyorum muayene edip dozunu ayarliyo bakalım transfer hangi güne olacak
kocum bizi habersiz bırakma sakın.dualarım seninle

Yaa sana bütün çikolatalı gofretler feda olsun.. yee bi tane de benim için ye :))

Bende kafamdan dieti çıkardığımda daha iyi hissediyorum.tabii evdeyken zor oluyo bu iş, elinin altında her daim bir sey oluyor.dısarda daha kolay bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…