- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hoşgeldiniz, teşekkür ederizmoni kaptanım tebrikler
Maşallah ilk 3 te 3 üye süpersiniz
@60kiloyum fulyacım nasılsın nasıl gidiyor görüşemedik uzun zamandır
Tekrar tebrikler
Evdeyim, civciv lerle uğraşıyorumAaa herkes nerde bugün evdeyim kimsecikler yok
Cok tsk ederim ozlemcimgünaydın hepimize güzel bir haftasonu olsun
bu hafta yine çok güzel bir sonuç alınmış hepinizi tebrik ediyorumyasom7272 mezuniyetini kutlarım bir daha hiç kilo alma inşallah
dereceye giren hem de ilk 3 ü alan arkadaşlar bravo sizesara_28 Aylin42Konya hep istikrarlı oldunuz hakettiniz @Efser harika bir giriş olmuş motivasyonun eminim daha da artmıştır
Cok tsk ederim fulyacimgünaydın mutlu haftasonları
Aylin42Konya Efser sara_28 dün yazamamıştım. dereceleriniz hayırlı olsun kızlarrrr gururumuz oldunuz dün
yasom7272 tatlım mezuniyetin hayırlı olsun tabiki de bizimle devammmm
diğer tüm kilo veren kısçeleri de kutlarımmmm
Tebrikler canımYarışmamız 596. Etap birincisi 10.TakımdanAylin42Konya
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Lumpia sigara böreği gibi ama içinde tavuk ve sebzen var diğer Adidas Çin böreğinmiş onuda yeni öğrendimniliş kız lumpia ne krosant ne? Pek cahıl gördüm kendimi
Menülerin az lakin cızlı cozlu
günaydın mutlu haftasonları
Aylin42Konya Efser sara_28 dün yazamamıştım. dereceleriniz hayırlı olsun kızlarrrr gururumuz oldunuz dün
yasom7272 tatlım mezuniyetin hayırlı olsun tabiki de bizimle devammmm
diğer tüm kilo veren kısçeleri de kutlarımmmm
Bugün buz gibi menüm (burası çok soğuk)
Sabah kahvaltım
2 kirbit kutusu kadar köy peyniri
1 haşlanmış yumurta
Yarım tam tahıllı simit
Çay
Ara: meyveli besin takviyesi( bugün almayı unuttum arada aldım )
Öğlen
1 şiş kadar izgara ciğer
2 dilim tam tahıllı ekmek
Salata
Ara: kuru Kaysı,bir Türk kahvesi
Akşam
5 kaşık kıymalı türlü
1 kase yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 1 armut yatmadan önce omeğa 3
Bugün halsızlığımde daha iyi dışarı çok soğuktu çıkamadım bir ara diyetisyenime gittim eve geri kaçtım cidden çok soğuktu.
Randevum iyi geçti kilo vermişimlistede kayde değer bir değişiklik olmadı .önümüzdeki hafta 1750 kaloriye düşüreceğim dedi. Bu haftanın çayı Mate yarın alayım
Bizim takımda bunu kimse sevmiyor
Bi tadına bakaydınızBizim takımda bunu kimse sevmiyorbacim teşekkür ederiz.
Bugün herkes terketti beni yapayanliz kaldim ben yetim ben oksuzEvdeyim, civciv lerle uğraşıyorum
Nefret ederim tatliyla hec aramız yok ince düşüncen icin teşekkürler.Bi tadına bakaydınız
Temem o zamanNefret ederim tatliyla hec aramız yok ince düşüncen icin teşekkürler.
biz size çay ikram edelim takımımızın milli yeşil içeçegi karadenizde kendi ellerimizle toplayıp yetiştiriyoz buyrun.Temem o zaman
Sağolİyi olmana sevindim canım menünde güzel
Evet biliyorum canım. Türkçesi kuruvasanLumpia sigara böreği gibi ama içinde tavuk ve sebzen var diğer Adidas Çin böreğinmiş onuda yeni öğrendim
gezegenfeza bilir belki crosant herkes bilir ay coregi gibi :) kız git Google bak tarife kadar yazıyor :)
Olsun sana sorayımLumpia sigara böreği gibi ama içinde tavuk ve sebzen var diğer Adidas Çin böreğinmiş onuda yeni öğrendim
gezegenfeza bilir belki crosant herkes bilir ay coregi gibi :) kız git Google bak tarife kadar yazıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?