İlk takımım 6. Takımdı hatta kaptanlık bile yaptımTemem o zaman
Niye doroti gelmedimiBugün herkes terketti beni yapayanliz kaldim ben yetim ben oksuz
Ooooooİlk takımım 6. Takımdı hatta kaptanlık bile yaptım
Hoşgelmişsiniz sevgili karıncalar
Oooo teşekkür ederimbiz size çay ikram edelim takımımızın milli yeşil içeçegi karadenizde kendi ellerimizle toplayıp yetiştiriyoz buyrun.
Eki Görüntüle 2206984
Canim ben lumpiayi demiştim diğer adi Çin böreği diğer orada var mı sigara böreği gibi ama içinde tavuk ve sebzen var burda meşhurEvet biliyorum canım. Türkçesi kuruvasan
Bi el atın bana kaldı temizlik, ah ah zamane gençleriburdayim Ayşe abla temizlik mi var hayırdır
Evet ondanda var , küçük oğlum sever alır. Biz sadece sebzelisini alıyoruz, içi sebze, dışı çıtır hamurCanim ben lumpiayi demiştim diğer adi Çin böreği diğer orada var mı sigara böreği gibi ama içinde tavuk ve sebzen var burda meşhur
Iyi akşamlar canimİyi akşamlarrrr
Olsun sana sorayım.
Kız senin anan yasomAnnemya hemen trip atıyor
Sosuda var ketçap gibi ama çok değişik bir sos benim oğlan da severEvet ondanda var , küçük oğlum sever alır. Biz sadece sebzelisini alıyoruz, içi sebze, dışı çıtır hamur
Teşekkür ederiz o çay kacak çaya benziyor bizde kimse içmez yerli mali türkün mali çaykur içiyoz biz.
:)))Teşekkür ederiz o çay kacak çaya benziyor bizde kimse içmez yerli mali türkün mali çaykur içiyoz biz.
Bi tadına bakaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?