Hep geziyonuz hep geziyonuz ben işe gittim siz gezin ben sabah ameliyata gittim geldim.Bacım yeni eve girdim inan
yaa ben gidemedim ya kv ye bakmaktanAy ne muhabbetler dönmüş . takımımız 1.olmus belliydi zaten gönülden tebrik ediyorum. Bu arada ben haftasonu anne evi dinlenme tesisi ne geldim. Herkese selamlar
abbow o neydi gız!
Bende çok severim bi ara alıyordum, araştırırken gördüm ki yüksek tansiyonlular zıplayamıyormuş öyle hevesim kaldı
Menün güzel afiyet olsun canimsabah 11.00
füme etli kuşkonmazlı mozzarellalı tereyağlı omlet
tulum peyniri
2 zeytin
domates salatalık
1 tk bal tereyağ
1 parça çiçek ekmek
ara 1 muz 2 ceviz
öğle 15.00
2 kepçe yayla çorbası
ara 2 kaju 1 ceviz
akşam 18.45
2 kepçe paça çorbası sirke sarımsaklı
2 yk bulgur pilavı
3 yk etli nohut yemeği
ev turşusu (salatalık lahana)
3 medine hurması
yatana kadar 2 lt su
aeben
menüm çok güzel değil biliyom
Himm dusuniyim ben zayif gelin istemem sen cok zayifsinyasom7272 beni al beni al!
Vallahi çok güzel kv bakarım, sen demeden kaş göz etmeden beyninden geçeni yaparım, hizmette kusur etmemtatile de götürürüm avm ye de:))
Gonlu zengin kaptanim benimBende çok severim bi ara alıyordum, araştırırken gördüm ki yüksek tansiyonlular zıplayamıyormuş öyle hevesim kaldı
Alıyım kuzum
evet biraz fazla karışık olmuşsabah 11.00
füme etli kuşkonmazlı mozzarellalı tereyağlı omlet
tulum peyniri
2 zeytin
domates salatalık
1 tk bal tereyağ
1 parça çiçek ekmek
ara 1 muz 2 ceviz
öğle 15.00
2 kepçe yayla çorbası
ara 2 kaju 1 ceviz
akşam 18.45
2 kepçe paça çorbası sirke sarımsaklı
2 yk bulgur pilavı
3 yk etli nohut yemeği
ev turşusu (salatalık lahana)
3 medine hurması
yatana kadar 2 lt su
aeben
menüm çok güzel değil biliyom
Ahahahhh onu nazar değmesin diye koydum.gerçekte obez bir bağyanımHimm dusuniyim ben zayif gelin istemem sen cok zayifsinkilo al gel
Neyselistededkileri yenmek lazım altın kızlar
doroti sen su orucuna başla
Divi zati kuşhan yapıyo
Yasemin sende pisikletin üstünden inme
Ben napsamki
Allaaaahhh supeeeeerrrrrr.Cok sukur butun 1. Likleri almisiz yine.Silip supurmusuz.Cok sukur Rabbime ama ben demistim.Cunku kilo bildirimleri cok guzeldi.
Efsercim saram ve butun arkadaslarimi tebrik ederim.
Bugün herkes terketti beni yapayanliz kaldim ben yetim ben oksuz
saol canım ama güzel değil yaa. tam toparlayamadım.Menün güzel afiyet olsun canim
evet biraz fazla karışık olmuş
doymuyom ya çok dolu o yüzden. sabah dikkat ederim ama yarın akşam makarna yiyeceğim. şimdiden söyleyeyim. çünkü kaç gündür makarnaya aşerdim. yemezsem aklım kalacak. gün içinde ayarlı yemeye çalışacağım ama. pazartesi de inşallah çok daha düzgün olacak menüler. bir de regl gelse de rahatlasam.Yarına daha iyi olur inş
İşte yasom trip atıyor kimse yok diyeKız senin anan yasom:
Ben şu saf olan neydi adı rozz muydu
İki çeşidi var, biri küçük sosu var, pakette 20 tane var. Diğeri 4 tane büyük, sosu yokSosuda var ketçap gibi ama çok değişik bir sos benim oğlan da sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?