Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Haklısın canım işte bazı şeyler insanın elinde olmuyor ama bu sefer kendimi teskin ediyorum sakin olmalıyım stres yaramıyor bana

inş canım benim inşallah bir 5 kilo daha versem süper olurda inşallah verebilirim.aylin ve senin gibi gibi sanşlı olaydım haftada 2 kilo 2 haftada 60a inerdim ama metobolizma çok yavaş
kahvaltıda dereotu tüketmeyi denedin mi? meta hızına çok etkili tiroit hastalarında. ben bu hafta düzenli yemeye başlamayı düşünüyorum.

kahvaltıda dereotu tüketmeyi denedin mi? meta hızına çok etkili tiroit hastalarında. ben bu hafta düzenli yemeye başlamayı düşünüyorum.
dereotu maydonoz çok tüketiyorum fulyacım ama benim haşimato hastalığım çok ileri seviyede artı menopoz o yüzden ne yaparsam yapayım yavaş gidiyor.

Vuhhhuuu çok mutlu oldum
Takıma ilk girdiğimde de takım içi birinci olmuştum
Çok güzel bir duygu
Davsanlari havada karada yeneriz ..ablam boşa meydan okumamıştır
Vayyyy divi bacıma bak sen bu hafta sollamış toz yutturmuş bize :
biraz öyle oldu efenim
Rose bana cuk oturuyor

divinity eyvah sana blanche kaldı enişte duymasınnn

Hakkat en gözelimiz ve en gencimiz sensin
Rose bana uyuyor diye düşünürken bana kala kala blanche kaldı
Neyse , erkeklere düşkün olan kısmını eşine düşkün olarak degistirek oda uyar bana
En salaklarıda benmişim
burda gönüllü rose vardi ama
Neyse listededkileri yenmek lazım altın kızlar

doroti sen su orucuna başla
Divi zati kuşhan yapıyo
Yasemin sende pisikletin üstünden inme
Ben napsamki
Ayran aşı
Boylarınız kaç
Ben 1.63
Hiçte bile erkeksi deyilim
Mantıklımıyım evet hemde çoook

Rose diviye cuk oturuyor
Bizim ailenin rose ben oluyorum dimi
Ama çok hoşuma gitti ya nasıl sesli güldüm alt komşu yan komşu duymuştur sesimi

Unutmuşum bu arada takımımızı tebrik ederim
Biraysel derece yapanları tebrik ederim
Yasom abla mezuniyetin hayırlı olsun yeni altın ablamız
canımsın teşekkür ederim sadece listede değilim divi listeyi etkilemeyim yavaşladı kilo vermem takım zor durumda kalmasın yeni yıla kadar devam aslında hep devam etmem gerekiyor bakalım hayırlısı.

inş canım benim inşallah bir 5 kilo daha versem süper olurda inşallah verebilirim.aylin ve senin gibi gibi sanşlı olaydım haftada 2 kilo 2 haftada 60a inerdim ama metobolizma çok yavaş

Metobolizmam benimde yavaştı ama kilo verdikçe hızlandı canım ama dereotunu çok fazla tüketiyorum ve TSH değerimde çok düştü belki bunlarında etkisi vardır

Metobolizmam benimde yavaştı ama kilo verdikçe hızlandı canım ama dereotunu çok fazla tüketiyorum ve TSH değerimde çok düştü belki bunlarında etkisi vardır
ne güzel senin adına çok sevindim canım benim menopozu unutuyorsun saracım gr gr da olsa verdim şükür inş devamıda olur.

Bu hafta yasom mezun, kızlar daha dikkatli olmalıyız.
Malum bütün takımların gözü üstümüzde. Birde komplo kuruyorlar, yok damat tatlısı yok bilmem ne çayıbelkide kilo aldıran çaydır
gezegenim insallah bu haftada kimseye neyin meydan okumazsın.yok karıncalar yok davsanlar vs..senin yüzünden rüyamda davşanlar kovalıyodu zor kaçtım ellerinden :)

saracım Allah yardımcın olsun.insallah bu hafta kv deki son haftan olur

O zaman aldım gittim
oo öyle hemen almak yook hani nerde benim beşi bir yerdelerim, adana burmalarım, trabzon setlerim??

Bugünkü menüm

Sabah 10.30
Haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, domates, salatalık ve bir cıs

Öğle 16.00
Bir dilim pırasalı börek, biraz turşu kavurması

Akşam 19.00
Bir kepçe kapuska ve bir cıs daha

Su:1.5 litre
Spor: yok

Görüldüğü üzere fevkaladenin fevkinde bir menü aeben cim ben halen eve geçemedim ve önümüzdeki hafta cumaya kadar da geçemiycem ki kv nin günü var, e yerinden de kalkamıyo obez iş güç devam yani şu an sara dan farksızım bütün dengem bozuldu

Gülemiyorum, kendimi zor tutuyom, kızımla damadım geldi. Şimdi gülsem kızım neye güldün diye didikler
Onlar gidince gülecem

Bugün çıldırmış bulunmaktayım. Böyle bir kaçamak yok. Zaten klinikte 3 saat migrenle cebelleştim, gözümden yaş geldi o derece.
Menüyü yazayım, beni yerden yere vurun artık. Yarın sabah 7de kalkıp koşuya çıkacam anca düzelirim belki.

Sabah
Kepek ekmeğine domates,biber, beyaz peynir tost
Çay

Öğle diyorum ama saat 17de yiyebildim
Soslu patlıcan (kızartma geldi bilmiyodum )
Mücver
Yoğurt

21-22 gibi
Hasta sahipleri donattılar kliniği :)
1 ekler
2 küçük bavyera kremalı tatlı
1.5 da donut yedim
Filtre kahve

Gün içinde 2 türk kahvesi
1 lt su
3 ağrı kesici
1 akupunktur ahaha :)
Spor yapmadım şimdi 60-80 mekik çekip, O göbek eritme hareketlerinden yapıcam.

Kelebekleri ziyaret etsemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…