Daha verecek kilom var saracim vermesemde kilo almamam lazim.
Saracim ne konusmustuk kimse senin moralini bozamaz gelsin yokmuş gibi davran hiç canını sıkma ne olmus sen üzülünce onların umrundami seninde umrunda olmasin. Hafta ici iştesin hemen eve gelme çarşıda gez kafede çay iç arkadaşlarınla güzel bir kitap al akşamlarda çekil odana onu oku takma gulum
Sabah
1,5 dilim siyah ekmek
1 dilim peynir
3 minik dom. 5 minik biber
Öğle
1 küçük kase yoğurtlu cevizli kereviz
Akşam
1 patatesli açma
7, 8 lahana sarması
2 lt su
Bisiklet sürecem ne kadar Allah bilir
inş canım benim inşallah bir 5 kilo daha versem süper olurda inşallah verebilirim.Haklısın canım bizi bırakma beraber verecez kiloları
saracım evet elimizde olmuyor biliyorum ama çaba göstereceksin kimsenin seni üzmesine izin vermeyecen.Haklısın canım işte bazı şeyler insanın elinde olmuyor ama bu sefer kendimi teskin ediyorum sakin olmalıyım stres yaramıyor bana
kahvaltıda dereotu tüketmeyi denedin mi? meta hızına çok etkili tiroit hastalarında. ben bu hafta düzenli yemeye başlamayı düşünüyorum.inş canım benim inşallah bir 5 kilo daha versem süper olurda inşallah verebilirim.aylin ve senin gibi gibi sanşlı olaydım haftada 2 kilo 2 haftada 60a inerdim ama metobolizma çok yavaş
eşinin yeğenini sevmiyorsun galibaHaklısın canım işte bazı şeyler insanın elinde olmuyor ama bu sefer kendimi teskin ediyorum sakin olmalıyım stres yaramıyor bana
dereotu maydonoz çok tüketiyorum fulyacım ama benim haşimato hastalığım çok ileri seviyede artı menopoz o yüzden ne yaparsam yapayım yavaş gidiyor.kahvaltıda dereotu tüketmeyi denedin mi? meta hızına çok etkili tiroit hastalarında. ben bu hafta düzenli yemeye başlamayı düşünüyorum.
Vuhhhuuu çok mutlu oldum
Kilosunu mezuniyette koruyamayan hatun kişiler :)
aeben(69,2/69,5/-0,3/%-0,43)
gezegenfeza(72,7/72,5/0,2/%0,28)
divinity(69,8/68,3/1,5/%2,15)
ortalama: % 0,667
Davsanlari havada karada yeneriz ..ablam boşa meydan okumamıştırAyydivinity divişim masallah sanada kendi kendine ne güzel bir metod buldun aferin..
Yalnız davsanlara meydan okuyan bir ablan vardı ama nerelerde acabağ? Yarışı kazanamayız diye düşünüp kaçtı zaar :))gezegenfeza
Vayyyy divi bacıma bak sen bu hafta sollamış toz yutturmuş bize:
Rose bana cuk oturuyordoroti tuttum bunu gezegenşn bundan sonraki ismi doroti
Dorothy (Sophia'nın kızı, erkeksi, mantıklı ve en uzun boyluları)
Blanche (Erkek düşkünü, hafif isterik ve en güzelleri)
Rose (Taşralı, iyi niyetli, saf ve en romantikleri)
Sophia (Doroty'nin annesi, çılgın, laf ebesi ve en yaşlıları)
Rose bana uyuyor diye düşünürken bana kala kala blanche kaldı
En salaklarıda benmişim
Ayran aşıNeyselistededkileri yenmek lazım altın kızlar
doroti sen su orucuna başla
Divi zati kuşhan yapıyo
Yasemin sende pisikletin üstünden inme
Ben napsamki
Bizim ailenin rose ben oluyorum dimiBoylarınız kaç
Ben 1.63
Hiçte bile erkeksi deyilim
Mantıklımıyımevet hemde çoook
Rose diviye cuk oturuyor
canımsın teşekkür ederim sadece listede değilim divi listeyi etkilemeyim yavaşladı kilo vermem takım zor durumda kalmasın yeni yıla kadar devam aslında hep devam etmem gerekiyor bakalım hayırlısı.Unutmuşum bu arada takımımızı tebrik ederim
Biraysel derece yapanları tebrik ederim
Yasom abla mezuniyetin hayırlı olsun yeni altın ablamız
Arada kaynama da
inş canım benim inşallah bir 5 kilo daha versem süper olurda inşallah verebilirim.aylin ve senin gibi gibi sanşlı olaydım haftada 2 kilo 2 haftada 60a inerdim ama metobolizma çok yavaş
ne güzel senin adına çok sevindim canımMetobolizmam benimde yavaştı ama kilo verdikçe hızlandı canım ama dereotunu çok fazla tüketiyorum ve TSH değerimde çok düştü belki bunlarında etkisi vardır
gezegenim insallah bu haftada kimseye neyin meydan okumazsın.yok karıncalar yok davsanlar vs..senin yüzünden rüyamda davşanlar kovalıyodu zor kaçtım ellerinden :)Bu hafta yasom mezun, kızlar daha dikkatli olmalıyız.
Malum bütün takımların gözü üstümüzde. Birde komplo kuruyorlar, yok damat tatlısı yok bilmem ne çayıbelkide kilo aldıran çaydır
saracım Allah yardımcın olsun.insallah bu hafta kv deki son haftan olurKim sıkabilir sence görümcekler ve evine gitti diye sevindiğim eşimin yeğeni gene geliyormuş bumerang gibiler attıkça geri geliyorlar neyseki evimin tadilatı bitiyor en geç önümüzdeki hafta sonu taşınacam
oo öyle hemen almak yookO zaman aldım gittim
gezegenim insallah bu haftada kimseye neyin meydan okumazsın.yok karıncalar yok davsanlar vs..senin yüzünden rüyamda davşanlar kovalıyodu zor kaçtım ellerinden :)
saracım Allah yardımcın olsun.insallah bu hafta kv deki son haftan olur
oo öyle hemen almak yookhani nerde benim beşi bir yerdelerim, adana burmalarım, trabzon setlerim??
Gülemiyorum, kendimi zor tutuyom, kızımla damadım geldi. Şimdi gülsem kızım neye güldün diye didiklerVuhhhuuu çok mutlu oldum
Takıma ilk girdiğimde de takım içi birinci olmuştum
Çok güzel bir duygu
Davsanlari havada karada yeneriz ..ablam boşa meydan okumamıştır
biraz öyle oldu efenim
Rose bana cuk oturuyor
Rose bana uyuyor diye düşünürken bana kala kala blanche kaldı
Neyse , erkeklere düşkün olan kısmını eşine düşkün olarak degistirek oda uyar bana
burda gönüllü rose vardi ama
Ayran aşı
Bizim ailenin rose ben oluyorum dimi
Ama çok hoşuma gitti ya nasıl sesli güldüm alt komşu yan komşu duymuştur sesimi
gezegenim insallah bu haftada kimseye neyin meydan okumazsın.yok karıncalar yok davsanlar vs..senin yüzünden rüyamda davşanlar kovalıyodu zor kaçtım ellerinden :)
saracım Allah yardımcın olsun.insallah bu hafta kv deki son haftan olur
oo öyle hemen almak yookhani nerde benim beşi bir yerdelerim, adana burmalarım, trabzon setlerim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?