Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bitirince toplu yaz
Geçmiş olsun canım

Bugün çıldırmış bulunmaktayım. Böyle bir kaçamak yok. Zaten klinikte 3 saat migrenle cebelleştim, gözümden yaş geldi o derece.
geçmiş olsun canım.

Birehh birehhhh o neydi obezim sana hiççç yakıştıramadım.

Ne etcek böyle kuzum ? Evet cıslı yiyecekler insanın önünde olunca illaki zor . Bunu iyi bilirim lakin takım var liste var en önemlisi senin disiplinini iyce bozacak diye korkuyom.
Elinden geldiğince diyete uygun şeyleri bolca yeki karnın doysun cisa coza yer kalmasın
Birde şöyle düşün herkesin önüne cıs lar geliyor yemek zorunda değilsin kuzucum

tintinim geçmiş olsun migren kötüdür her ağrı kötü gerçi bu arada akşam ne güzel şeyler yemişsin afiyet olsun löp löp gitsin yağlar

Aha bi tozutan daha
Koşuya çıktınmı tintinim?
Hava soguk buralarda , sen neresin bilmiyorumda hasta olmayın.

o cıslar yazsada göreydik demi aebenim

Doğru deyonn

Dün kuzumcudaydık bi arkadaşa künye baktık , sarı sarı sevmiyom ben ya takmasını
bende hiç sevmiyom sadece kv aldığı takı seti duruyor düğünden oda yazık kendi yüzüklerini satıp almış bana onun hatrına kıyıp satamadım hiç bir takım yok onuda hiç takmadım dediğin gibi sarı sarıbelki oğlum evlenirken nasip ederse onu satar oğluma babannnesinden bir hatıra takı alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…