Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ooo yasoben..
Cınımm kayınvalidemöpeyim

geçmiş olsun tintincik gelinimizde de var berbat bir sey migren

Kelebekleri ziyaret etsemmi
sakın! Durduk yere işkillendirme takımları

Tam almancı takıları kaba saba
gezegenim benim cınım eltim kocasından çekinmese evde bile onlarla gezecek.hiç almancı falan genelleme yapma ben de hiç sevmem bakma da yatırım yapıyom işte kayınvalidem yasom7272 a aldırıp :))

yok bozulmayacak insallah o konuda emin ol.az kaldı bu haftayı da atlatayım cok iyi olacak

berhudar ol canım

o cıslar yazsada göreydik demi aebenim
Yaa sen ne biçim kv sin gelinini koruyacağına ifşa ediyosunvallahi atarım sözü nişanı

Yine de yazayım; aslında yazmamamın nedeni başkalarıda özenmesin ama siz bilirsiniz..

Sabahki cısım iki çatal börekti.akşam yediğim cıs yarım poğaçaydı.ekmek yememiştim tolere edilebilirdi belkide ama cıs kategorisinde olduğu icin kötü hissettim

tehdide bak bizim eve gelen bidaha cikamaz yemeeeeeeo cislarii

tehdide bak bizim eve gelen bidaha cikamaz yemeeeeeeo cislarii
Zamane gelinleri işte n'apacan

Sen sıska gelin sevmediğin icin yedim cınımm kayınvalidecim

Yalnız bizim millet gercekten sevmez sıska gelin:) zaten evliliğin sene-i devriyesinde yüz kilo oluyoruz , neyimizi beğenmiyolarsa

he biliyon kıskancım ya gelin benden zayıf olursa çok fena kıskanırım zati bidenecik oğlumu vermişim

he biliyon kıskancım ya gelin benden zayıf olursa çok fena kıskanırım zati bidenecik oğlumu vermişim
yasom öyle kayganalarda var bak gelinle yarışan :) aman sen onlardan olma

oğlum alese girdi dua edin arkadaşlarım inş iyi bir puan alır tüm sınava girenlere rabbim yar ve yardımcısı olsun.
Allah yardımcısı olsun canım..çocuklarımızın hayatı snav stresiyle geçiyor, inşallah mükafatını görürler

yasom öyle kayganalarda var bak gelinle yarışan :) aman sen onlardan olma

Allah yardımcısı olsun canım..çocuklarımızın hayatı snav stresiyle geçiyor, inşallah mükafatını görürler
allah razı olsun canım
düşünsene obez gelin zayıf diye ben kıskançlık krizine giriyomuşum saçını boyattı bende gidip boyuyormuşum vsvs ay ne güldüm allah esirgesinrabbim yavrularınımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.AMİN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…