ooo yaso
geçmiş olsun tintincikBugün çıldırmış bulunmaktayım. Böyle bir kaçamak yok. Zaten klinikte 3 saat migrenle cebelleştim, gözümden yaş geldi o derece.
Menüyü yazayım, beni yerden yere vurun artık. Yarın sabah 7de kalkıp koşuya çıkacam anca düzelirim belki.
Sabah
Kepek ekmeğine domates,biber, beyaz peynir tost
Çay
Öğle diyorum ama saat 17de yiyebildim
Soslu patlıcan (kızartma geldi bilmiyodum )
Mücver
Yoğurt
21-22 gibi
Hasta sahipleri donattılar kliniği :)
1 ekler
2 küçük bavyera kremalı tatlı
1.5 da donut yedim
Filtre kahve
Gün içinde 2 türk kahvesi
1 lt su
3 ağrı kesici
1 akupunktur ahaha :)
Spor yapmadım şimdi 60-80 mekik çekip, O göbek eritme hareketlerinden yapıcam.
sakın! Durduk yere işkillendirme takımları
Kelebekleri ziyaret etsemmi
gezegenim benim cınım eltim kocasından çekinmese evde bile onlarla gezecek.hiç almancı falan genelleme yapmaTam almancı takılarıkaba saba
yok bozulmayacak insallah o konuda emin ol.az kaldı bu haftayı da atlatayım cok iyi olacakBirehh birehhhh o neydi obezimsana hiççç yakıştıramadım.
Ne etcek böyle kuzum ? Evet cıslı yiyecekler insanın önünde olunca illaki zor . Bunu iyi bilirimlakin takım var liste var en önemlisi senin disiplinini iyce bozacak diye korkuyom.
Elinden geldiğince diyete uygun şeyleri bolca yeki karnın doysun cisa coza yer kalmasın
Birde şöyle düşün herkesin önüne cıs lar geliyor yemek zorunda değilsin kuzucum
ooo yasoben..
Cınımm kayınvalidemöpeyim
geçmiş olsun tintincikgelinimizde de var berbat bir sey migren
sakın! Durduk yere işkillendirme takımları
gezegenim benim cınım eltim kocasından çekinmese evde bile onlarla gezecek.hiç almancı falan genelleme yapmaben de hiç sevmem bakma da yatırım yapıyom işte kayınvalidem yasom7272 a aldırıp :))
yok bozulmayacak insallah o konuda emin ol.az kaldı bu haftayı da atlatayım cok iyi olacak
Yaa sen ne biçim kv sin gelinini koruyacağına ifşa ediyosuno cıslar yazsada göreydik demi aebenim
Yaa sen ne biçim kv sin gelinini koruyacağına ifşa ediyosunvallahi atarım sözü nişanı
Yine de yazayım; aslında yazmamamın nedeni başkalarıda özenmesin ama siz bilirsiniz..
Sabahki cısım iki çatal börekti.akşam yediğim cıs yarım poğaçaydı.ekmek yememiştim tolere edilebilirdi belkide ama cıs kategorisinde olduğu icin kötü hissettim
Zamane gelinleri işte n'apacantehdide bak bizim eve gelen bidaha cikamaz yemeeeeee o cislarii
he biliyon kıskancım ya gelin benden zayıf olursa çok fena kıskanırım zati bidenecik oğlumu vermişimZamane gelinleri işte n'apacan
Sen sıska gelin sevmediğin icin yedim cınımm kayınvalidecim
Yalnız bizim millet gercekten sevmez sıska gelin:) zaten evliliğin sene-i devriyesinde yüz kilo oluyoruz , neyimizi beğenmiyolarsa
Amin abla inşallah iyi bir sonuç alır...oğlum alese girdi dua edin arkadaşlarım inş iyi bir puan alırtüm sınava girenlere rabbim yar ve yardımcısı olsun.
Allah zihin açıklığı versin, inşallah emekleri ziyan olmaz.oğlum alese girdi dua edin arkadaşlarım inş iyi bir puan alırtüm sınava girenlere rabbim yar ve yardımcısı olsun.
Allah zihin açıklığı versin inşallahoğlum alese girdi dua edin arkadaşlarım inş iyi bir puan alırtüm sınava girenlere rabbim yar ve yardımcısı olsun.
oğlum alese girdi dua edin arkadaşlarım inş iyi bir puan alırtüm sınava girenlere rabbim yar ve yardımcısı olsun.
Amin abla inşallah iyi bir sonuç alır...
Allah zihin açıklığı versin, inşallah emekleri ziyan olmaz.
Allah zihin açıklığı versin inşallah
allah razı olsun hepinizdenAllah zihin açıklığı versin inşallah güzel geçer sınavı
yasom öyle kayganalarda var bak gelinle yarışan :) aman sen onlardan olmahe biliyon kıskancım ya gelin benden zayıf olursa çok fena kıskanırım zati bidenecik oğlumu vermişim
Allah yardımcısı olsun canım..çocuklarımızın hayatı snav stresiyle geçiyor, inşallah mükafatını görürleroğlum alese girdi dua edin arkadaşlarım inş iyi bir puan alırtüm sınava girenlere rabbim yar ve yardımcısı olsun.
allah razı olsun canımyasom öyle kayganalarda var bak gelinle yarışan :) aman sen onlardan olma
Allah yardımcısı olsun canım..çocuklarımızın hayatı snav stresiyle geçiyor, inşallah mükafatını görürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?