Normal insülin değeri 2 diyemi hatırlıyorumofffffff
0 ile 5 arasıymış.Normal insülin değeri 2 diyemi hatırlıyorum
0 ile 5 arasıymış.
Allah şifa versinA,D,E,K vitaminleri yağda çözünür. ayrıca omega3 ün de emilimi yağlı yiyeceklerle daha yüksektir canım. ondan öyle demiş. ben omega3 ü her sabah kahvaltıdan sonra içiyorum. demiri yatmadan önce. bir de bugün K ve D vitaminine başladım. onu da akşam yemeğinin ardından içtim.
hgdin arkadaşımHoşbuldum. Yerini tutamasamda belki bizde iyi arkadaş oluruz kimbilir
Cebimizden ödüyoruz canım.
Benim rahmetli babamda vardı ölüm sebebi diye görüyorum oruç tutma dedik bizi dinlemedi o Ramazanın son günleri vefat ettişimdi ablamda var şükür henüz ünsilin iğneleri kullanmıyor onların yaşattıkları şeyleri görünce gerçekten zor bir hastalık rabbim tüm hastalara bu kandil günü şifa dağıtsın doktorunda söylemiştir hastalıktan uzak durmak için tek çare kilolarımızı güzelce vermek inşallah birlikte verip bedenimizi sağlığa kavuştururuz....
menümü yazayım
sabah
1yumurta kk peynir 4 zeytin maydonoz ve köz kırmızı biber yarım dilim tb ekmeği
öğlen
3 kaşık şehriye çorbası 56 kaşık kurufasüleye ve cacık
ikindi sütlü kahve
akşam ıspanak yemeği ve yoğurt 1tane hurma ( kabe)
2lt su
15dakka yürüyüş bandında yürüyüş 15 dakka lesli
Bomba gibiymişimslm hayırlı geceler nasılsınız bakem ? umarım herkes iyidir?
Kötü değil menün fulyam lakin senin için bence karbonu çoksabah 08.40
1 dilim tulum peyniri
2 dilim domates
1/2 simit
öğlen 12.40
ciğer
az salata
2 dilim tbe
ara 2 ceviz
akşam 19.15
bir kase ezogelin çorbası
1 dilim ekmek kadar tb yufka
salata
yatana kadar 1,5 lt den fazla su. su az biliyorum ama içemiyorum bu aralar. önceden 2,5 lt içerdim.
20 dk tempolu yürüyüşaeben gezegenfeza
diğer durum?Bomba gibiymişim.agrilarda benim hüsnü kuruntum zaar
ben cevaplayım hava birden soğudu suyu içmekte zor oluyor sanırsamKötü değil menün fulyam lakin senin için bence karbonu çok
Bol ye ama karbon yeme senin çözümün bu
Bu arada takıma su faturası çokmu geliyor herkes suyu azalttı
Hiç sormasaydın olmamıKötü değil menün fulyam lakin senin için bence karbonu çok
Bol ye ama karbon yeme senin çözümün bu
Bu arada takıma su faturası çokmu geliyor herkes suyu azalttı
İçime doğmuş demekki efserimHiç sormasaydın olmamıbizde kesik
KetemeHuhu ben geldimmm
Bugun keteme gittim 1 saatin içinde hem memografı hem simir vs testi hem dişçi hemde diyetisyene gittim
Çarşambaya diyetisyenden randevu aldım birde bunu deneyim , beni den etliycek biri lazım. Diyet hakkında Herşeyi bilmek uygulamaya yetmiyor malesef
vay vay cekaptan geçtim diyon valla benimde gitmem lazımda korkudan gidemiyomHuhu ben geldimmm
Bugun keteme gittim 1 saatin içinde hem memografı hem simir vs testi hem dişçi hemde diyetisyene gittim
Çarşambaya diyetisyenden randevu aldım birde bunu deneyim , beni denetliycek biri lazım. Diyet hakkında Herşeyi bilmek uygulamaya yetmiyor malesef
Akmıyo akmıyoİçime doğmuş demekki efserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?