Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın 10. Takımın kıskanılan hatun kişileri.
Güne takımımız için nazar boncuğuyla başlamak istedim.
Hastalıklar motivasyon eksikliği gibi üzerimizde olan her türden negagif enerjiden kurtulalım inşallah.

Haklisin monicim ben sadece biraz fazla beklentim oluyor galiba kusura bakmayin.
Biriciğim benimde beklentim çok fazla, zaman zaman umutsuzluğa kapıldığım dahi oluyor ama insanız sonuçta hastalık vb. Şeyler hayatımızda illaki oluyor.

Taşın altına herkesin elini koyması gerek. Takımı döndüren birkaç kişisiniz, zor dönemimde boş bırakmadınız takımı nasıl mutlu oluyorum bilemessiniz iyi ki varsınız.
diğerleri nerede. Buna kızıyorum.

Takımda şu an sadece aylinim paylaşımdan muaf onun haricinde herkes paylaşımda bulunmak zorunda.

Senlik bi durum asla yok bilakis varlığınla beni mutlu ediyorsun.

geleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
menim minnak ejderyalayımm,

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz

o zaman dans

Başladım canım turda aldıklarını temizlemeye çalışıyor um

Afiyet olsun canım güzel bir menü
Geçmis olsun
Spor ondan yapanadin herhalde

günaydın herkese dün akşam migrenim tuttu bu ev ziyeretleri bitirdi beni okul olarak her öğrencimizin evine gidiyorum okulum toplam 960 öğrenci ne yapacağız bilemiyorum
dünkü menü(21.11.2018)
sabah:
maydonozlu omlet
5 zeytin 1 dilim tb ekmek
öğle:
1 kase yoğurt
2 yk müsli
ara+akşam(ev ziyaretlerinde mecbur kalıyorum yesen olmuyo yemesen önemsemiyormuş gibi oluyo çaresiz kaldım)
5 yaprak sarma
2 kaşık patates salata
yarım dilim börek

2 lt su
dün migren tutunca yediklerimin hepsini çıkardım sabah kalktım karnım içine çökmüş bi mutlu oldum

Devlet okulu mu özel mi canım

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım spor salonundan selamlar
Fatmacim eski tanıdığın fatma nerde disiplinli hani menün biliyorum kushan yaptını ama menü yok fatma ben eski fatmayı bekliyorum biliyorum sıkıldığını bunaldigini ama ne olur artık kendine gel ve bu dertten kurtul.

kerdem merhaba öğretmeniz galiba , kolay gelsin.

Özel okul falanmı öğrenci evini anlayamadım?

Merhabalar .

Canım menün diyet menüsü değil seninde farkında oldugun üzere .
Yanlız sabah ki ekmeginden çok her öğün yediğin makarnalar için başını taşlara vur hemde mercimek yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…