Biriciğim benimde beklentim çok fazla, zaman zaman umutsuzluğa kapıldığım dahi oluyor ama insanız sonuçta hastalık vb. Şeyler hayatımızda illaki oluyor.Haklisin monicim ben sadece biraz fazla beklentim oluyor galiba kusura bakmayin.
Hoşgeldin abla naptın basladinmi kushan diyetine
Benim bu hafta hiç kushan olmadı evde değilim yapamıyorum
Bu hafta bende relax takılıyorum
Ev ,kaynanamlar ,hastane arası gidip geliyorum ...bide hastanede olunca psikolojik yeme isteği oluyor bende ..
Gelmişem obezim
Kaynanani kaynanama benzettim senide eltimeAllah yardımcınız olsun
Bidaha kv lafı duymak istemiyordun ama napiyim..eltimle 3 gündür iyi günahını alıyoruz kaynanamizin ama içimiz hala sogumuyor
Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
İki haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
10 tane zeytin
Yarım dilim süzme peynir
Ara
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Öğle
Bir tabak ıspanak çorbası
Bir tabak yumurtalı pırasa
Akşam
Bir tabak ıspanak çorbası
Bir dilim kabak yemeği
Su 2 litre spor yok
aeben Antepia27 @gezegenfeza yasom7272
Başladım canım turda aldıklarını temizlemeye çalışıyor um
Afiyet olsun canım güzel bir menü
Geçmis olsun
Spor ondan yapanadin herhalde
Devlet okulu mu özel mi canımgünaydın herkese dün akşam migrenim tuttu bu ev ziyeretleri bitirdi beni okul olarak her öğrencimizin evine gidiyorum okulum toplam 960 öğrenci ne yapacağız bilemiyorum
dünkü menü(21.11.2018)
sabah:
maydonozlu omlet
5 zeytin 1 dilim tb ekmek
öğle:
1 kase yoğurt
2 yk müsli
ara+akşam(ev ziyaretlerinde mecbur kalıyorum yesen olmuyo yemesen önemsemiyormuş gibi oluyo çaresiz kaldım)
5 yaprak sarma
2 kaşık patates salata
yarım dilim börek
2 lt su
dün migren tutunca yediklerimin hepsini çıkardım sabah kalktım karnım içine çökmüş bi mutlu oldum
devlet okuluDevlet okulu mu özel mi canım
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım spor salonundan selamlar
Zeho napıyon karataya devam et sende iyi işe yarıyorGunaydin
HoşgelmişşSelam kızlar ben geldim
Biriciğim benimde beklentim çok fazla, zaman zaman umutsuzluğa kapıldığım dahi oluyor ama insanız sonuçta hastalık vb. Şeyler hayatımızda illaki oluyor.
Taşın altına herkesin elini koyması gerek. Takımı döndüren birkaç kişisiniz, zor dönemimde boş bırakmadınız takımı nasıl mutlu oluyorum bilemessiniz iyi ki varsınız.
diğerleri nerede.Buna kızıyorum.
Takımda şu an sadece aylinim paylaşımdan muaf onun haricinde herkes paylaşımda bulunmak zorunda.
Senlik bi durum asla yok bilakis varlığınla beni mutlu ediyorsun.
Fatmacim eski tanıdığın fatma nerde disiplinli hani menün biliyorum kushan yaptını ama menü yok fatma ben eski fatmayı bekliyorum biliyorum sıkıldığını bunaldigini ama ne olur artık kendine gel ve bu dertten kurtul.Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım spor salonundan selamlar
kerdem merhaba öğretmeniz galiba , kolay gelsin.günaydın herkese dün akşam migrenim tuttu bu ev ziyeretleri bitirdi beni okul olarak her öğrencimizin evine gidiyorum okulum toplam 960 öğrenci ne yapacağız bilemiyorum
dünkü menü(21.11.2018)
sabah:
maydonozlu omlet
5 zeytin 1 dilim tb ekmek
öğle:
1 kase yoğurt
2 yk müsli
ara+akşam(ev ziyaretlerinde mecbur kalıyorum yesen olmuyo yemesen önemsemiyormuş gibi oluyo çaresiz kaldım)
5 yaprak sarma
2 kaşık patates salata
yarım dilim börek
2 lt su
dün migren tutunca yediklerimin hepsini çıkardım sabah kalktım karnım içine çökmüş bi mutlu oldum
Merhabalar .gunaydın bayanlar.nasılsınız nasıl gıdıyor benım pek ıyı gıdıyor sayılmaz..
dünkü menüm bu.
sabah;haş yumurta ,kaşarlı tost yağsız ufak kare ekmeklı olan aama sonuçta ekmek,yeşilçay,bir bardak su,ıkı bardak sıcak su,
öğlen;yeşil mercimek bir tabak,makarna bır tabak.çay
akşam; yeşil mercimek,pazı yoğurtlaması, bir tabak makarna,ayran bir bardak
yatsı ;çay,muz,
yatarkende pul biberli yoğurt yedım bır kase.
20 dakıkalık da evde egzersız,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?