Aylinim gözlerim seni arıyor bilesin ne vakit bitecek yogunlugunAa cok sevindim gezegenim.Nasilsin?
Orda saat 23:00 degil mi?
Ben soruyom sende söyle ne haltlar yiyon bakimOlamazmi 7, 8 kupa içtim toplamda. Uludağ en sevdiğim içecek, nadirende olsa içiyorum, eve alsam ohoo, ne sen sor ne ben söyleyim.
Güle güle yiyin agız tadınızlaBurda Turk bakkali 1 tane var ama onada guvenemedim isinamadim bi turlu, onun icin kendimiz kestik babam ve dedemlerle kesmiskende calistigim icin dipvrize attim kolaylik olsun diye
Aynını yazdık sayOlmamis 0 otur
Aksam niye yok? Kahve cay sekersizdir inshaAllah? Oglen cok sanki?
Meyve salata yogurt nerede ???
oz elestiri
Oh oh maşallahIyi geceler kızlar, gelinimizin doğum günü vardı . Sabah kahvaltı öncesi çarşıya gittim, gezdim, geldim(yürüyerek) .
Sonra kahvaltı, sonra 3 çeşit kurabiye yaptım , oğlanlara yemek yaptım , biraz ütü , hızlıca duş ve doğum gününe gittim . Az önce geldim .
Sabah
1 simit ve peynir, birkaç kez tahin pekmez bandım
Akşam
2 mercimek köftesi
2 kuru biber dolması
Salata
Kurabiyenin tadına baktım
2 çatal pasta
1 uludağ
1,5 lt su
1, 5 saat yürüyüş
Çok çay
Teşekkür ederimBiriciğim benimde beklentim çok fazla, zaman zaman umutsuzluğa kapıldığım dahi oluyor ama insanız sonuçta hastalık vb. Şeyler hayatımızda illaki oluyor.
Taşın altına herkesin elini koyması gerek. Takımı döndüren birkaç kişisiniz, zor dönemimde boş bırakmadınız takımı nasıl mutlu oluyorum bilemessiniz iyi ki varsınız.
diğerleri nerede.Buna kızıyorum.
Takımda şu an sadece aylinim paylaşımdan muaf onun haricinde herkes paylaşımda bulunmak zorunda.
Senlik bi durum asla yok bilakis varlığınla beni mutlu ediyorsun.
Her zamanki gibiMenümü yazayim
Sabah
Küçük armut ve elma 1/2si muz yarısı 2 ceviz 2 kasik yulaf 3 kasik yoğurt
Öğlen
Ezogelin çorba kapuska ve yoğurt
Ikindi sütlü kahve
Akşam
2 küçük pirzola tavuk salata
35 dakka yürüyüş bandında yürüyüş 2 lt su
@sara_28aeben gezegenfeza
Hgdin saraycam nedesin sen kacak artık 2 haftan doldu önümüzdeki hafta gel ve ver kilonu kuzumSelam kızlar ben geldim
Hanimiş bu obezto nerdeymiş gaynanan rehinmi aldı seni yoksunNerden geldi bu köfte yapma isteği kuzum?hadi biraz dinlen bakalım
Oy oy fulyam senin bu regl işleri seni zorluyor anlaşılan.vurun beni
şişe şişe bi hal oldum. yeme düzenim alt üst oldu. regl bugün ucundan geldi ama tam sökülmedi. wc de yok. akşam eve gelince tartıldım..... 82.4
tabi akşam üzeri doğru zaman değil tartı için ama yine de böyle. canım çok sıkkın. listede olduğum için ayrıca moralsiz ve gerginim. yarım tam sökülür herhalde. yemekler midemi bulandırıyor. ağlamak istiyorum. defresif oldum.
Buldum bizim obezle fulya nerelerdeymişHanimiş bu obezto nerdeymiş gaynanan rehinmi aldı seni yoksun
BizdeAylinim gözlerim aeni arıyor bilesin ne vakit bitecek yogunlugun
Fatmacim eski tanıdığın fatma nerde disiplinli hani menün biliyorum kushan yaptını ama menü yok fatma ben eski fatmayı bekliyorum biliyorum sıkıldığını bunaldigini ama ne olur artık kendine gel ve bu dertten kurtul.
Görümcekler yetmedi birde elti derdi çekiyim dedin öylemibendim canım eltim yok eşim tek erkek evlat malesef eltim olsa iyi olurdu
Evet canım hâlâ düzelemedi menümpamugum arada hem tatlı ve börek yemişsin keşke öğle yemeğini atlasaydın
NihayetBen geldim evdeyim bugun
Tencere dibin kara seninki benden karaNihayet
Ben soruyom sende söyle ne haltlar yiyon bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?