- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Şansım varmış benimAy maşallah ne eltiler var. Bizimki hep yarış halinde benimle. Gösteriş meraklısı
Eltisi olmayan, elti isteyen kimdiŞansım varmış benim
Gerçi kötü olsa bana karşı ben ondan daha kötü olurdum ..sevgimiz saygımız karşılıklı
Bilseydim cagirirdim bidahaki sefere insallah yarinda icli kofte, artik kofte gormek istemiyorumKolay gelsin zehracim, sulu köfteyi gayet güzel yaparım, keşke beni çağırsaydın
Olmamis 0 oturMenumu yazayim:
Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
Cecil peyniri
2 bardak siyah cay
Oglen
1 tabak et kavurma
2 kofte
Aksam yok
Cay kahve ve su gun boyu havada ucustu.
Ayriyeten spor yok cunku cok yogundum ayaklarim sizliyor.
gezegenfeza moni
obezzto
Eltisi olmayan, elti isteyen kimdi?
Benimkini seve seve veririm
Demek kurabiyenin sadece tadina baktin heeeeIyi geceler kızlar, gelinimizin doğum günü vardı . Sabah kahvaltı öncesi çarşıya gittim, gezdim, geldim(yürüyerek) .
Sonra kahvaltı, sonra 3 çeşit kurabiye yaptım , oğlanlara yemek yaptım , biraz ütü , hızlıca duş ve doğum gününe gittim . Az önce geldim .
Sabah
1 simit ve peynir, birkaç kez tahin pekmez bandım
Akşam
2 mercimek köftesi
2 kuru biber dolması
Salata
Kurabiyenin tadına baktım
2 çatal pasta
1 uludağ
1,5 lt su
1, 5 saat yürüyüş
Çok çay
Valla ben beğendimOlmamis 0 otur
Aksam niye yok? Kahve cay sekersizdir inshaAllah? Oglen cok sanki?
Meyve salata yogurt nerede ???
oz elestiri
hayirli olsun listenDiyetisyene gitmiş bulunmaktayım
Kilom tok ve elbiseli oldugundan baya fazla çıktı tabi bunda dün günde yenen açık menü kahvaltınında etkisi olabülü
Efendime söyleyim baya fazla yağım var lakin fazladan bayada kasım varmış
Diyetisyen hele karın kaslarıma hayran oldu
Sporcumuydun dedi
Tevekkeli kilomu ondan göstermiyorum
Vel hasıl liste alında , haftaya perşembeyede tekrar randevü alındı ,
Ara ögünlük klasik bildiğiniz liste işte .
Klasık ekmekli kahvaltı
Bir öğün etli bir ögün sebzeli ara öğünlü bir liste .
Bi uygulayım bakalım
Tabi gezmelerde naparım bilmiyom
Evet abla acikca yazmaya cekindim biraz. Onunla ugrastik bugun.Valla ben beğendim
Siz bir ineği devirdiniz heralde, habire et yapmışsın
Bende sizleri ozledim.Ama cok hizlica okuyorum,yazamiyorum.Haberlerinizi aliyorum ama.Kimse yazmamış bugün bende geldim dedim gelenler beni okusun bariaklıma geleni yaziyom
Tr dekiler bilmez canım, ben hemen anladım. Eskiden bizde hisseye girerdik. Şimdi türk bakkallarından kiloluk alıyoruzEvet abla acikca yazmaya cekindim biraz. Onunla ugrastik bugun.
Aynen katiliyorum canim sana.Ben paylasimdan muaf oldugum icin bunu rahatlikla yazabiliyorum.Kurallara uyamiyorum diye sıkıntı yapiyordum.Mezun olmak istedim ama mobicim beni birakmadi.Paylasimdan muafsin diyince omuzlarimdan buyuk bir yuk kalkti@aeben canim sen mezun oldun evet yazmanı isteriz feyz alırız ama zorunluluğun yok ama listede ve denemedeki arkadaşların biraz ciddiye almasını bekliyorum açıkçası.
Burda Turk bakkali 1 tane var ama onada guvenemedim isinamadim bi turlu, onun icin kendimiz kestik babam ve dedemlerle kesmiskende calistigim icin dipvrize attim kolaylik olsun diyeTr dekiler bilmez canım, ben hemen anladım. Eskiden bizde hisseye girerdik. Şimdi türk bakkallarından kiloluk alıyoruz
Sanada canim.Ben ancak yatabildim ama herkes uyumusHayırlı geceler herkese bukadar çene yeter.
Afiyet olsun canım, bizde güvendiğimiz yerden alıyoruzBurda Turk bakkali 1 tane var ama onada guvenemedim isinamadim bi turlu, onun icin kendimiz kestik babam ve dedemlerle kesmiskende calistigim icin dipvrize attim kolaylik olsun diye
Kim uyumuşSanada canim.Ben ancak yatabildim ama herkes uyumus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?