Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi geceler kızlar, gelinimizin doğum günü vardı. Sabah kahvaltı öncesi çarşıya gittim, gezdim, geldim(yürüyerek).
Sonra kahvaltı, sonra 3 çeşit kurabiye yaptım, oğlanlara yemek yaptım, biraz ütü, hızlıca duş ve doğum gününe gittim. Az önce geldim.

Sabah
1 simit ve peynir, birkaç kez tahin pekmez bandım

Akşam
2 mercimek köftesi
2 kuru biber dolması
Salata
Kurabiyenin tadına baktım
2 çatal pasta
1 uludağ

1,5 lt su
1, 5 saat yürüyüş
Çok çay

Olmamis 0 otur
Aksam niye yok? Kahve cay sekersizdir inshaAllah? Oglen cok sanki?
Meyve salata yogurt nerede ???
oz elestiri

Demek kurabiyenin sadece tadina baktin heeee

Dogum gunu kutlu olsun

hayirli olsun listen

@aeben canim sen mezun oldun evet yazmanı isteriz feyz alırız ama zorunluluğun yok ama listede ve denemedeki arkadaşların biraz ciddiye almasını bekliyorum açıkçası.
Aynen katiliyorum canim sana.Ben paylasimdan muaf oldugum icin bunu rahatlikla yazabiliyorum.Kurallara uyamiyorum diye sıkıntı yapiyordum.Mezun olmak istedim ama mobicim beni birakmadi.Paylasimdan muafsin diyince omuzlarimdan buyuk bir yuk kalkti

Tr dekiler bilmez canım, ben hemen anladım. Eskiden bizde hisseye girerdik. Şimdi türk bakkallarından kiloluk alıyoruz
Burda Turk bakkali 1 tane var ama onada guvenemedim isinamadim bi turlu, onun icin kendimiz kestik babam ve dedemlerle kesmiskende calistigim icin dipvrize attim kolaylik olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…