- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Allah razi gelmemis,yeme demis sana zehramMdnum:
Sabah:
1 kepekli ekmek
Avuc ici peynir
3 bardak cay
Omlet
Ce il peynir
Oglen
1 tavuk but
1 bardak filtre kahve
Ara
1 filtre kahve
Aksam
3 kaşik makarna
Ara
1 filtre kahve
2 ısirik dunki yaptigim kandil simidi neden 2 ısirik diye sorarsaniz bogazima kacti oksur oksur bir hal oldum biraktim dahada yemedim
Su 2 lt
Spor; yarim saat oyun havalari
gezegenfeza
@obezzto
Aa cok sevindim gezegenim.Nasilsin?Kim uyumuşburdayız burdayız
Evet, ıyi diyelim, iyi olalım, belimin ağrısı ve arada halsizlik dışında iyiyimAa cok sevindim gezegenim.Nasilsin?
Orda saat 23:00 degil mi?
Haklisin monicim ben sadece biraz fazla beklentim oluyor galiba kusura bakmayin.Hastalık zaten yeterince can sıkıcı.
Gezegenim bukadar cızlar yemissin afiyet olsun da gazlı içecek neyin nesi çay yokmu çay almanyadaIyi geceler kızlar, gelinimizin doğum günü vardı . Sabah kahvaltı öncesi çarşıya gittim, gezdim, geldim(yürüyerek) .
Sonra kahvaltı, sonra 3 çeşit kurabiye yaptım , oğlanlara yemek yaptım , biraz ütü , hızlıca duş ve doğum gününe gittim . Az önce geldim .
Sabah
1 simit ve peynir, birkaç kez tahin pekmez bandım
Akşam
2 mercimek köftesi
2 kuru biber dolması
Salata
Kurabiyenin tadına baktım
2 çatal pasta
1 uludağ
1,5 lt su
1, 5 saat yürüyüş
Çok çay
Afiyet olsun zehracim ne güzel olmuştur temiz temiz afiyetle yiyin etinizi zahmetli ve yorucu olsada bildiğin eti yemek güzel bereketli olsun cnmMenumu yazayim:
Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
Cecil peyniri
2 bardak siyah cay
Oglen
1 tabak et kavurma
2 kofte
Aksam yok
Cay kahve ve su gun boyu havada ucustu.
Ayriyeten spor yok cunku cok yogundum ayaklarim sizliyor.
gezegenfeza moni
@obezzto
Olamazmi 7, 8 kupa içtim toplamda. Uludağ en sevdiğim içecek, nadirende olsa içiyorum, eve alsam ohoo, ne sen sor ne ben söyleyim.Gezegenim bukadar cızlar yemissin afiyet olsun da gazlı içecek neyin nesi çay yokmu çay almanyada
Eltisi olmayan, elti isteyen kimdi?
Benimkini seve seve veririm
Üşüttün senAnladımhalsizim arada yanıyorum arda donuyorum akşam üzerde akşam yediklerimi çıkardım
Ben geldim evdeyim bugunValla böyle oldukça benimde motivasyonum azalıyor fulya evet hepimizin saglik sorunları var evde problemlerimiz var ama genede hayat devam ediyor diye dusunuyorum silkelenin hepiniz.
Hava geçişleri herkesi hasta etti saram sende nasibini almışsın...günaydın kızlar başım çatlıyor öksürük aksırık ne ararsanız var işe geldim çünkü evde kalsam daha çok sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?