Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Beklenti

İçten içe insanı en çok üzen duygudur bence .

Beklemek yerine istemeyi deneyin

Beklenti

İçten içe insanı en çok üzen duygudur bence .

Beklemek yerine istemeyi deneyin

haklısın beklenti içine girmişim ama normal zamanda böyle birşey beklemem onların başı ağrısa doktora bile ben götürürüm ilgilenirim böyle davranmaları doğrumu ama yapacakları küçük bir insanlık artık önemli değil zaten ama bende eskisi gibi olmayacam

Saracim şimdi hastasın ve sinirlisin o yuzden böyle seyler soyluyon inan bana böyle dualar geri yanlış dönebiliyor insanın insana herzaman ihtiyacı vardır düşmanına bile mecbur kalabilirsin.
O yüzden beni kimseye muhtaç etme gibi yanlış dualar yapıyoruz
Rabbim namarde muhtaç etme demek gerekiyor

Ağzına sağlık, insanın canı yanınca yanlış dua ediyormuş

Wuu cokmus. Biz sadece kendi sinifimiza ve dersine girdiğimiz öğrencilere gidiyoruz grup olarak.idare adaletli bir paylaşım yapıyor herkes en fazla 40 50 kişiye gidiyor
Ah saracim çok üzülüyorum sana iyice sinirlerini bozdular. Yapıldığı kadarıyla gecsen evine olmaz mı ki zaten gündüz istesin akşam da sadece yatmaya geleceksiniz. En azından yüzlerini görmez sinir olmazsın.

Ben çok yaptim gezegenim dua yaptigimi düşünüp yanlış dualar yaptigimi.. biri beni uyarana kadar ozaman anladim yanlis dua ettigimi malesef

Bazan derler ta dua kapısı açıktır aman dikkat edin ağzınızdan çıkan şeye diye...

Biz insanoğlu bize neyin hayr neyin şer olduğunu bilemediğimizden ve o anki içinde bulundugumuz durumdan istemediğimiz şeyler çıkabilir agızdan ve rabbım dua kabul ederbilir.
Dediğim gibi hayat ne getirir bilinmez , sende oldugu gibi yaseminim zaman geçtikçe bazen yanlış düşündüğümüzü fark edebiliyoruz .

Ya ben bi de yarım ayva yemistim unuttum

Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz

Bir kase paça çorbası

Öğle
Bir kepçe ezo gelin çorbası
Bir porsiyon et döner
Salata

Ara
Dört tane mandalina
Üç tane çiğ fındık
Üç dört tane kuru üzüm
Yarım kahve fincanı beyaz leblebi

Akşam
Bir tabak tavuk suyuna tel şehriye çorbası
Bir parça haşlanmış tavuk
Turşu

Ara
İki mandalina
Bir bardak zerdeçallı süt

Su 3 litre spor yok

aeben yasom7272 gezegenfeza Antepia27

Hasta menüsü olmul şifa olsun inşallah

İyi Akşamlar hanimlar menümü vereyim
08.00 tatlı tabaginda melemen
1 kk peynir
2 zeytin

13.00 1 elma 2 kofte

18.00 tavuk sote yoğurt
Su 2 olur spor yok
seninde bildiğin hibi çok az menün özlem bacım
İştahsızlık neden kaynaklı bacım hala moral bozuklugu devammı iş yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…