Beklentineyime lazım olacaklar kız hastayım başımı kaldıramıyorum kendilerine yemek yapıyorlar da sofrayı kuruyorlar mutfağa gidiyom bakıyom oturmuş yemek yiyorlar bana bir çorbayı bile ısıtmıyorlar ki çorbayı ben zaten bir gün önceden yapmışım sadece ısıtacaklar hastayım insan bir çorbayı bile ısıtmazmı ya çokmu şey bekliyorum
Gönülsüz yapıldığı zaman onunda kıymeti kalmıyor. Yinede kendimi şöyle teselli ediyorum.Beklenti
İçten içe insanı en çok üzen duygudur bence.
Beklemek yerine istemeyi deneyin
Beklenti
İçten içe insanı en çok üzen duygudur bence.
Beklemek yerine istemeyi deneyin
Gönülsüz yapıldığı zaman onunda kıymeti kalmıyor. Yinede kendimi şöyle teselli ediyorum.
Yaradılanı sev yaratandan ötürü
Saracim şimdi hastasın ve sinirlisin o yuzden böyle seyler soyluyon inan bana böyle dualar geri yanlış dönebiliyor insanın insana herzaman ihtiyacı vardır düşmanına bile mecbur kalabilirsin.neyime lazım olacaklar kız hastayım başımı kaldıramıyorum kendilerine yemek yapıyorlar da sofrayı kuruyorlar mutfağa gidiyom bakıyom oturmuş yemek yiyorlar bana bir çorbayı bile ısıtmıyorlar ki çorbayı ben zaten bir gün önceden yapmışım sadece ısıtacaklar hastayım insan bir çorbayı bile ısıtmazmı ya çokmu şey bekliyorum
Ağzına sağlık, insanın canı yanınca yanlış dua ediyormuşSaracim şimdi hastasın ve sinirlisin o yuzden böyle seyler soyluyon inan bana böyle dualar geri yanlış dönebiliyor insanın insana herzaman ihtiyacı vardır düşmanına bile mecbur kalabilirsin.
O yüzden beni kimseye muhtaç etme gibi yanlış dualar yapıyoruz
Rabbim namarde muhtaç etme demek gerekiyor
Ben çok yaptim gezegenim dua yaptigimi düşünüp yanlış dualar yaptigimi.. biri beni uyarana kadar ozaman anladim yanlis dua ettigimi malesefAğzına sağlık, insanın canı yanınca yanlış dua ediyormuş
Wuu cokmus. Biz sadece kendi sinifimiza ve dersine girdiğimiz öğrencilere gidiyoruz grup olarak.idare adaletli bir paylaşım yapıyor herkes en fazla 40 50 kişiye gidiyordevlet okulu
Ah saracim çok üzülüyorum sana iyice sinirlerini bozdular. Yapıldığı kadarıyla gecsen evine olmaz mı ki zaten gündüz istesin akşam da sadece yatmaya geleceksiniz. En azından yüzlerini görmez sinir olmazsın.neyime lazım olacaklar kız hastayım başımı kaldıramıyorum kendilerine yemek yapıyorlar da sofrayı kuruyorlar mutfağa gidiyom bakıyom oturmuş yemek yiyorlar bana bir çorbayı bile ısıtmıyorlar ki çorbayı ben zaten bir gün önceden yapmışım sadece ısıtacaklar hastayım insan bir çorbayı bile ısıtmazmı ya çokmu şey bekliyorum
Ben çok yaptim gezegenim dua yaptigimi düşünüp yanlış dualar yaptigimi.. biri beni uyarana kadar ozaman anladim yanlis dua ettigimi malesef
Ya ben bi de yarım ayva yemistim unuttumMenü yazayım unutmadan
Sabah 1 tavada yumurta 1 kk peynir 1 çay kaşığı tahin
Ara 1 muz
Ara 2 galeta tarçınlı sut
Aksam 5 kaşık haşlama et salata
Yatarken çok acikirsam yoğurt yiycem. Suyu da 3 e tamamladım inşallah. Spor da su anda yok.
Teşekkürler sorduğun icin fulyam iyiyim diyelim iyi olalım bugünlerde pek bisey yiyesim yok inşallah kilo veriyorumdur sen nasılsın nasıl gidiyoryiyorum ama hiç zevk almıyorum. çok mutsuzum artılar için
afiyet olsun canım. nasılsın?
Dökül bakalım daha neler unuttunYa ben bi de yarım ayva yemistim unuttum
kızlar ben bir poşet mandalina aldım iş yerine getirdim ha bire onu yiyorum kilo yapıp yapması hiç umurumda değil şu an mayhoş mayhoş çok hoşuma gidiyo tam olarak kaç tane yediğimi akşam yazarım
Hasta menüsü olmul şifa olsun inşallahMenümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
Bir kase paça çorbası
Öğle
Bir kepçe ezo gelin çorbası
Bir porsiyon et döner
Salata
Ara
Dört tane mandalina
Üç tane çiğ fındık
Üç dört tane kuru üzüm
Yarım kahve fincanı beyaz leblebi
Akşam
Bir tabak tavuk suyuna tel şehriye çorbası
Bir parça haşlanmış tavuk
Turşu
Ara
İki mandalina
Bir bardak zerdeçallı süt
Su 3 litre spor yok
aeben yasom7272 gezegenfeza Antepia27
seninde bildiğin hibi çok az menün özlem bacımİyi Akşamlar hanimlar menümü vereyim
08.00 tatlı tabaginda melemen
1 kk peynir
2 zeytin
13.00 1 elma 2 kofte
18.00 tavuk sote yoğurt
Su 2 olur spor yok
Aa aynını bende sana diycektim gezegen bacıDökül bakalım daha neler unuttun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?