- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Çok cok özür dilerim ben öğretmenler günü etkinlikleri yoğunluk sabah çocuklar ağladı yazamadım bilmiyorum geç mi oldu artık 62.6 yım bitanem , ruyamda yazmayı unutmuşum diye gördüm, ha has tartildim unutmadım dedim ama gerçekten unuttum
Al benden de o kadar zehram.Iyi aksamlar arkadaslar isim bitti sukur yorgunluktan dusup bayilacam ahanda surayanapiyonuzz birazdan bi gecmisi okuyayim.
Canimsin geldim geldim.Gece kuşuyum ama gecen gun seninle yazisacaktik.Yine tel elimde uyuyakalmisim.Şşt
Psst
Nooldu, hepiniz uyudunuzmu?
Nerde benim aylinim?
Gece kuşu nerdesin?
Planladigin gibi olsaymis iyiymis Aysem ama saglik ihmale gelmez.Cok gec bile kaldin canim.Kendimi izne çıkarmıştım fakat 2 İzin hakkımı da kullandığımı hatırladım.
Kurallar gereği izne çıkamıyorum oysa 2 hafta hastane doktor işlerimi halledip kafam dinç olarak devam etmeyi planlamıştım. Olmadı, nasip.
Saraaaamm her zaman ki gibi super menu.Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
Bir domates bir salatalık
Bir dilim çeçil peyniri
10 tane zeytin
Öğle
İki tabak tavuk suyu çorbası
4 dilim kış kabağı
Ara
İki mandalina
Yarım kahve fincanı beyaz leblebi
Akşam
Bir tabak kabaklı bamya yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir fincan zerdaçallı süt
Su 3.5 litre spor yok
yasom7272 Antepia27 gezegenfeza aeben
Supersin aybenim tebrik ederimKilo bildirimim
Geçen hafta 69,5
Bu hafta 69,1
Fark 0.4
Dün 70 dim
İnşallah işe yarayacak bu liste diyelim beynimize kodlayalım
yalnızlık da zor ama. arkadaşlar olsa da akrabanın yeri başka. kendi ailen başka şehirde mi canım?Kimse aramaz fulyacim kv kp vefat etti zaten gorumce ölsem göbek atar kaynım ve eltim paraları yoksa ararlar onun dışında kimse aramaz ölmüş hasta olmus işleri düşünce ararlar hastanede isleri olursa yasemini hatırlarlar.eskiden çok üzülüyordum şimdi hiç üzülmüyorum bu benim imtihanim belkide vardır bundada bir hayir
aynen devam canım.Hamdolsun iyiyim canım ıs güç uğraşıyorum. Sen nasılsın.
aslında doğru yapıyorsun çok sık tartılmamakla.teşekkürler canımben arada tartılmıyorum genelde,cumaya odaklanıyorum,tartılıp kilo vermediğimi görürsem moralim bozuluyor,gelmeye çalışayım canım ama çoğu zaman sızıp kalıyorum ondan gelemiyorum,yaşlılık işte naparsın
valla büşracım benim son 10 gün kötüydü. ama rahatsızlıklarımın sonucu. ben de hiç memnun değilim. yapılacak tek şey var o da yeni yeni yeniden başlamak, düştüğümüz yerden kalkmakGeçen hafta 79.1
Bu hafta 80.0
Aksam gene olanlar oldu kacanlar kaçtı.60kiloyum birbirimizi en iyi biz anlarız ne yapıcaz böyle.
Kilom
Geçen hafta 79.1
Bu hafta 80.0
Aksam gene olanlar oldu kacanlar kaçtı.60kiloyum birbirimizi en iyi biz anlarız ne yapıcaz böyle.
yalnızlık da zor ama. arkadaşlar olsa da akrabanın yeri başka. kendi ailen başka şehirde mi canım?
aynen devam canım.
aslında doğru yapıyorsun çok sık tartılmamakla.
ben de çok yoğunum. eve çok yorgun geliyorum ama yine de uğruyorum. moral oluyor.
valla büşracım benim son 10 gün kötüydü. ama rahatsızlıklarımın sonucu. ben de hiç memnun değilim. yapılacak tek şey var o da yeni yeni yeniden başlamak, düştüğümüz yerden kalkmak
Bende once inegol kofte okudumAyy inegol kofte diye okudum bi an
Evet ya inek kofte oldu cikti
Haklısın ablacim.yani savunacak halim yok tabi.bugun yeniden başladım.yilbasina tam 39 bun var. Inşallah o güne kadar tutucam kendimi. En tehlikeli saatler benim için ve hala temizimKizlar cok ayip ama.Bizim takima helede sizin gibi iradeli,istegini yapamayan bayanlara hic yakismiyor.
Tebrik ederim fatmam.Ha gayret iki hanelileri gormene az kaldi
Haklısın canım .hadi artık yapalım şunu inşallah 40 gün dyanalimyalnızlık da zor ama. arkadaşlar olsa da akrabanın yeri başka. kendi ailen başka şehirde mi canım?
aynen devam canım.
aslında doğru yapıyorsun çok sık tartılmamakla.
ben de çok yoğunum. eve çok yorgun geliyorum ama yine de uğruyorum. moral oluyor.
valla büşracım benim son 10 gün kötüydü. ama rahatsızlıklarımın sonucu. ben de hiç memnun değilim. yapılacak tek şey var o da yeni yeni yeniden başlamak, düştüğümüz yerden kalkmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?