Insallah ablasinin guzusu.Hepinizin basaracagina inaniyorum ben busracim.Insanin isteyip de yapamayacagi sey yoktur.Helede biz kadinlar her anlamda cok daha gucluyuz.Haklısın ablacim.yani savunacak halim yok tabi.bugun yeniden başladım.yilbasina tam 39 bun var. Inşallah o güne kadar tutucam kendimi. En tehlikeli saatler benim için ve hala temizim
Haklısın canım .hadi artık yapalım şunu inşallah 40 gün dyanalim
ben biraz spor yapıp geleyim anca kendime geldim yorulmuşum bugünkaybolmayın
Cok haklisin obezim.Bugunden plan yapmamiz lazim.Hele ki hafta sonu kacamagi yapmayin lutfen.Hafta ici de onlari temizlemekle ugrasiyorsunuz.Selam arkadaşlarım.berbat yoğun ve yorucu bir haftayı nihayet geride bıraktım, şükürler olsun..
Takım ortalamamız ve verilen ( hatta verilemeyen) kilolardan bu hafta herkesin kötü bir hafta geçirdiği maalesef aşikarhiç kimse böyle olmasını istemezdi ama oldu.her hafta birinci olursak yarışmanın tadı kalmaz değil mi?rakip takımlarada arada tattırmak lazım galibiyetin muazzam sarhoşluğunu..
Neyse, gelelim konumuza.bir hafta geldi geçti, önümüzdeki hafta ne yapıyoruz? Yarın mesela? Hatta bugün? Cuma geldi geçti diye düşünürsek haftaya da sonuç pek iç açıcı olmaz söyleyeyimbence herkes yarın ne yapacağını ne yiyeceğini sporunu şimdiden düşünsün.yarın hem diet hem spor bildirimi eksiksiz gelsin..
Cevaplarınızı bekliyorum..
Şöyle baktımda takım içi üyemiz çok lakin katılımlar yetersiz malesef . Kilo bildirimindede bir çok arkadaşımızda hassasiyet yok malesef
Biliyorum saram çok haklisin.Ama P.tesi bile kilo bildirimi yaptim unutmadim.Ama bugun tamamen unutmusum arkadasim.Yasemin aramasa yatip da teli elimi alana kadar bildirim yapamayacaktim.Aylin42Konya paylaşımdan muafsın tamamda kilo bildirimi yapman gerekiyor neredesin kuzum hem özledim men seni
Ay üstüne alınacaklar ortada yok nekadar alınmaması gerekenler varsa alınmışlar heCok ozur dilerim.Ilk defa oldu.Bir kerede birinciler sirlarini paylasiyora yazmayi unuttum.Bir daha olmucak insallah affedin lutfen
Nickin yabancı değil hedefim hatırlıyorum listelerdenİyi akşamlar arkadaşlar
Takımızda bana da yer var mı
Beni eskilerden tanıyanlar olabilir. 2 . takımdan 537. etapta 68,7 ile (2017 eylül sonu) ayrıldım ve yaklaşık 80 kilo ile geldim burayayani sanki yıllardır bu kilodaymışım gibi düşünürken geçen yıl eylülde 66larda falanmışım onu bile görmek bana iyi geldi
20 günü geçti kendime bir check list oluştırdum, akşam saat 7-8den sonra birşey yememek , sabah çörek otu yeğı içmek günde 1 saat yürümek gibi, çoğunlukla uyuyorum listeme ama ara ara çok yediğim için bir türlü kilo da veremiyorum. Takım ile daha kontrollü yersem kilo verebilirim diye düşündüm, yoksa takıma karşı da mahçup oluyorum diye takımlardan da uzak duruyordum.
hemen niye bu kadar kilo aldım bahanemi söyliyim: yedim. 2017nin ilk 6 ayı antidepresan kullandım, işte o ara kilo almamışım ama ilacı doktor kontrolü olmadan bıraktım ve suçluluk çekmemek için kendimi üzecek davranışardan kaçındım, sıkmadım kendimi yedim
Böyle kendini sıkmadan kendi konfor alanından çıkmadan başarı gelmiyor. Şimdi ruhsal olarak çok iyiyim elhamdülillah. Hatta sevgi kelebeği gibiyim.Tek sıkıntım defalarca başaramadığım için başaracağıma inanmamak. Yani belki ağzımla yaparım diyorum ama bilinç altım bence buna inanmıyor. Yazdım ya geçen yılki kilomu görünce şaşırdım ben sadece 1 yıl önce o kiloda mıydım diye
Bana da yer açar mısınız aranızda
Bu hafta cok kotuyuz,yuzdemiz cok dusuk.Cok uzgunum***10. Takım 597. ETAP ***
Moni(95,0///%)Sabit.
zhre_ (89,8/89,6/0,2/% 0,22)
Sara_28(83,0///%)Sabit.
Aylin42konya(63,9/63,3/0,0,6/%0,94)
Antepia27 (102,1/101,7/0,4/%0,39 )
Pamukprncess(62,2/62,6/-0,4/%-0,64)İzinli.
ozlemkartal(96,7/96,0/0,7/%0,72)
Obezzto(83,3/82,3/1/%1,20)
60kiloyum(80,5/82,0/-1,5/% -1,86)
efser(92,4/91,8/0,6/%0,65)
10. Takım Ortalaması : % 0,162
10. Takım, takım içi üyeler
Gitsinkilolar01(79,1/80,0)570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)
ya habibi(94,5/94,0)593. etapta 95,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
nellie01(73,7/)b585. etapta bildirimsiz 71,2 kg ile izne ayrılan üye.
hannereyyan(70,3/)bYeni üye, bt: 05.11.2018 bk:74 h:60
tintinn(57,0/)bYeni üye, bt: 05.11.2018 bk:62 h:53
heyanet(79,0/)3bYeni üye, bt: 05.11.2018 bk:79 h:65
Kerdem(66,9/66)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:68 h:57
fantastikaaa(97,3/)bYeni üye, bt: 07.11.2018 bk:99 h:69
Ezgi osman(72,9/)b579. Etapta 71,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Altın kızlar:)
aeben(69,5/69,1/0,4/%0,58)
gezegenfeza(72,5/72,5)Sabit.
divinity(68,3/68,9)
Yasom7272(65,6/65,6)Sabit.
canımsın teşk ederim bizde seni çok özledikYasaminim cok össsledim kis sizi.Ama bugun seninle konusmak cok mutlu etti beni canim benim
hgdin canım aramıza nicin yabancı değil umarım kalıcı olursun kaçmazssın bizdenİyi akşamlar arkadaşlar
Takımızda bana da yer var mı
Beni eskilerden tanıyanlar olabilir. 2 . takımdan 537. etapta 68,7 ile (2017 eylül sonu) ayrıldım ve yaklaşık 80 kilo ile geldim burayayani sanki yıllardır bu kilodaymışım gibi düşünürken geçen yıl eylülde 66larda falanmışım onu bile görmek bana iyi geldi
20 günü geçti kendime bir check list oluştırdum, akşam saat 7-8den sonra birşey yememek , sabah çörek otu yeğı içmek günde 1 saat yürümek gibi, çoğunlukla uyuyorum listeme ama ara ara çok yediğim için bir türlü kilo da veremiyorum. Takım ile daha kontrollü yersem kilo verebilirim diye düşündüm, yoksa takıma karşı da mahçup oluyorum diye takımlardan da uzak duruyordum.
hemen niye bu kadar kilo aldım bahanemi söyliyim: yedim. 2017nin ilk 6 ayı antidepresan kullandım, işte o ara kilo almamışım ama ilacı doktor kontrolü olmadan bıraktım ve suçluluk çekmemek için kendimi üzecek davranışardan kaçındım, sıkmadım kendimi yedim
Böyle kendini sıkmadan kendi konfor alanından çıkmadan başarı gelmiyor. Şimdi ruhsal olarak çok iyiyim elhamdülillah. Hatta sevgi kelebeği gibiyim.Tek sıkıntım defalarca başaramadığım için başaracağıma inanmamak. Yani belki ağzımla yaparım diyorum ama bilinç altım bence buna inanmıyor. Yazdım ya geçen yılki kilomu görünce şaşırdım ben sadece 1 yıl önce o kiloda mıydım diye
Bana da yer açar mısınız aranızda
kv magduru obezim bittimi çilenSelam arkadaşlarım.berbat yoğun ve yorucu bir haftayı nihayet geride bıraktım, şükürler olsun..
Takım ortalamamız ve verilen ( hatta verilemeyen) kilolardan bu hafta herkesin kötü bir hafta geçirdiği maalesef aşikarhiç kimse böyle olmasını istemezdi ama oldu.her hafta birinci olursak yarışmanın tadı kalmaz değil mi?rakip takımlarada arada tattırmak lazım galibiyetin muazzam sarhoşluğunu..
Neyse, gelelim konumuza.bir hafta geldi geçti, önümüzdeki hafta ne yapıyoruz? Yarın mesela? Hatta bugün? Cuma geldi geçti diye düşünürsek haftaya da sonuç pek iç açıcı olmaz söyleyeyimbence herkes yarın ne yapacağını ne yiyeceğini sporunu şimdiden düşünsün.yarın hem diet hem spor bildirimi eksiksiz gelsin..
Cevaplarınızı bekliyorum..
ailem 1500km uzakta fulyamyalnızlık da zor ama. arkadaşlar olsa da akrabanın yeri başka. kendi ailen başka şehirde mi canım?
aynen devam canım.
aslında doğru yapıyorsun çok sık tartılmamakla.
ben de çok yoğunum. eve çok yorgun geliyorum ama yine de uğruyorum. moral oluyor.
valla büşracım benim son 10 gün kötüydü. ama rahatsızlıklarımın sonucu. ben de hiç memnun değilim. yapılacak tek şey var o da yeni yeni yeniden başlamak, düştüğümüz yerden kalkmak
Aybenim onlara demisin tmm canim da.Bende hataliyim,yasemin aramasa unutmustum.Durtuklemek gerekmiyor bi tanem,sorumlulugumuzu unutmamamiz gerekiyor.Hatirlatilmasi gerekmiyor.Ay üstüne alınacaklar ortada yok nekadar alınmaması gerekenler varsa alınmışlar he
Denemedeki hanımlara demiştim
neden kilo aldığını söyleyimmi büşracım umarım kızmassın sabah öğlen güzel güzel gidiyon akşamda 6da yiyorsun ama çok az geçen aslında bir sinyal çaktım sana 5 kaşık fasülyeyle doydunmu diye hani salatan yogurdun 5 kaşık fasülyeyle doymadığın için arada kaçamak yapıyon biliyom evine kamera koydumHaklısın ablacim.yani savunacak halim yok tabi.bugun yeniden başladım.yilbasina tam 39 bun var. Inşallah o güne kadar tutucam kendimi. En tehlikeli saatler benim için ve hala temizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?