Fantastik aeben yazmis bende 3 yumurtayı fazla buldum canim onun dışında gayet iyi puding az yemissin zaten o yuzden gormedim.Bugünki menüm
Kahvaltı(11.00)
7 zeytin
3 yumurtadan omlet
Azıcık peynir
1 domates
1 dlim kepek ekmeği
Öğle
3 kaşık kakaolu puding
Akşam(17.00)
1 tabak kabak yemeği
Yoğurt
Su 2 lt
Spor şimdilik yok. Yaparsam yazarım.
aeben gezegenfeza sara_28 yasom7272
Kız ben medyummuyumgezegenfeza ben aslında geçen hafta son günler menü yazmadım canım sıkkın olduğu için ama spor yapmıştım. yazmadım. 2 gün 60 dk, 1 gün de 90 dk yürüyüş vardı. 2 gün de sanırım 30 ar dk.
Afiyet olsun saracim bugün serbest günün gayet güzel atlatmissin bugün bende tahin pekmez yiyesim vardi sabah unuttum iyikide yetmemişim öğlen 4 tane hurma yedim şeker ihtiyacım kayboldu.
Bende bugün neler yedim
Sabah biraz abarttım
1 yumurta 2 biber 2 küçük domates ve kolot peynirli omlet yaptim 5 tane zeytin 1 dilim tb ekmeği
Öğlen
Sütlü kahve içmiştim oraya gidince hurmaya yenik düştüm 4 tane hurma
Akşam
Yanmaz kayıtta hamsi ve salata
Sabah 1 saat yürüyüş ama suyu az ictim 1.5 lt
Yarın suyumu arttırmak lazim şiştim iyice
sara_28 aeben gezegenfeza
Tatlım artık adım sayısı kabul etmiyoruz, dakika olarak söylersen ıyi olur. Mesela 6.000 adim=40 dakikaiyi akşamlar kızlar
2 gündür çocukların işleri vardı sabahtan akşam kadar dışarıdaydım. Çok yorucuydu
24 kasım cumartesi kilom 80,8 e çıkmıştı zira önceki gün çok yediğimi ve hemen 900 gram artış olduğunu yazmıştım. Dünkü menüden sonra şükürler olsun son gün gelen yağlar ödemler fazlasıyla gitmişti
bu günkü menüm
uyanınca 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı+2 probiyotik tablet
kahvaltım
2 dilim hellim peyniri+ 6-7 yk menemen+ 1 dilim ekmek+3 ceviz+ 10 kadar dut kurusu
ara . 10 cmcevizli sucuk
Öğlen: 3 dilim lavaş+50-60 g. tavuk döner +ayran+salata
akşam 17:30 : 1 cennet hurması+1 dilim cavdar ekmeği+2 dilim hellim peyniri+4 dilim salam
Spor: 6000 adım tamamlandı
1 beyaz çay içildi
bu saatten sonra maden suyu ve çay içerim
Kız ben medyummuyumyazmazsan nerden biliyim
sen de haklısınDivinin ne kadar yürüdüğünü biliyorum, buraya yazmiyor diye onu bile yapmamış sayıyorum
Evet 3 tane yenilebiliyorda engel olmasam kendime tabağı oturup yerdimSağol canım benim kısırı esmer bulgurla yaptım bol baharat koydum yanına tatlı ihtiyacım için iki bisküvi yedim
Senin menünde güzel canım hurmayı diyetisyenim üç tane yiyebilirsin diyor onu dert etme
Vay çok ilginç ilk defa duyuyorumKızlar canı tatlı isteyene öneri
Yaptım, denedim, gerçekten başarılı ama bende unutuyorum
Canınız yasaklı bişey özellikle tatlı istediğinde kulak memelerini hafif acıtarak sıkın. Tek kulaklı ama hangisiydi hatırlamıyorum, işimi garantiye almak için ikisini birden sıkıyorum, 30 saniye, 1 dakika kadar.
Yapıp deneyen faydasını gören haber versin
Hoşgeldin canımMerhabaa kızlar iyi geceler
Iyi geceler canım, hoşgeldinMerhabaa kızlar iyi geceler
İnşallah saramBen 10 yıllık evliyim canım ve yıllardır tedavi görüyorum tam sekiz tüp bebek denemesi bir doğal hamilelik iki tüp bebek tedavisinden olan hamilelik hepsi yıprattı ama en çok oğlumu kaybetmek beni mahvetti ama yıldınmı de asla olana kadar çabalamaktan vazgeçmiyecem Allahım yardımını esirgemez inşallah
YazmışımBugunki az esnek menüm
Sabah 11:30
2 dl ekmek
Çok olmayan Karışık kızartma
Az peynir
Maydonoz
2 yş zeytin
Ara:
Sütlü az şekerli kahve
Ara:
1 incir
Az çiğ lahana
Akşam 17:00
Yr.kp. Çorba
Kıymalı lahana kabuska
1 kş yogurt
1dl ekmek
15-20 çiğ yergıstıgı
Gece ( yersem)
Yogurt pul biberli.
Spor yok
Su 2 lt yi geçer yatana kadar .
Pazartesiyi peşin peşin yazmışsınHayırlı geceler arkadaşlar.Gezegencim bundan sonra sporumu bildiricem.
Cumartesi : 2 saat yürüyüş
Pazar : 45 dk leslie
P.tesi : 45 dk leslie --- 30 dk yürüyüş
gezegenfeza
Yazmışsınİyi geceler .
Ben menü yazmışmıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?