Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Fantastik aeben yazmis bende 3 yumurtayı fazla buldum canim onun dışında gayet iyi puding az yemissin zaten o yuzden gormedim.

Kız ben medyummuyumyazmazsan nerden biliyim
Divinin ne kadar yürüdüğünü biliyorum, buraya yazmiyor diye onu bile yapmamış sayıyorum

Afiyet olsun saracim bugün serbest günün gayet güzel atlatmissin bugün bende tahin pekmez yiyesim vardi sabah unuttum iyikide yetmemişim öğlen 4 tane hurma yedim şeker ihtiyacım kayboldu.

Sağol canım benim kısırı esmer bulgurla yaptım bol baharat koydum yanına tatlı ihtiyacım için iki bisküvi yedim

Senin menünde güzel canım hurmayı diyetisyenim üç tane yiyebilirsin diyor onu dert etme

Tatlım artık adım sayısı kabul etmiyoruz, dakika olarak söylersen ıyi olur. Mesela 6.000 adim=40 dakika

Evet 3 tane yenilebiliyorda engel olmasam kendime tabağı oturup yerdim taze meyvedense kuru meyvelere ceviz fındık zaafım var

Kızlar canı tatlı isteyene öneri

Yaptım, denedim, gerçekten başarılı ama bende unutuyorum
Canınız yasaklı bişey özellikle tatlı istediğinde kulak memelerini hafif acıtarak sıkın. Tek kulaklı ama hangisiydi hatırlamıyorum, işimi garantiye almak için ikisini birden sıkıyorum, 30 saniye, 1 dakika kadar.

Yapıp deneyen faydasını gören haber versin

iz de olur)
1 yemek kaşığı kaymak ekledim planımda yoktu ama buzdolabını açınca bir baktım eşim kaymak almış. Dayanamadım koydum. Yoksa planım 2 yk zeytinyağı eklemekti.
Tuz, tatlı kırmızı toz biber, sarımsak tozu (yerine 1 diş ezilmiş sarımsak da olur) karabiber
Hepsini karıştırdım, yoğurdum. Tavanın dibini yağladım. Karışımı elimle presleyerek tavaya döşedim. Düz bir satıh oldu. O hali şu anda hikayemde. Altını 10 dk kadar pişirdim. Sonra fırını ısıttım ve üstünün kızarması için 170 derece fırına gönderdim. 15-20 dk da fırında kaldı ve muhteşem bir lezzet olarak kollarıma koştu
Bu arada karışım tavaya fazla geldi. Azıcık kaldı. Onu da köfte gibi yuvarlayıp ocakta, tavada önlü arkalı pişirdim. Öyle de harika oldu.
Bu arada karışım ocak-fırın döngüsüne gerek kalmadan, yağlı kağıt serilmiş fırın kabında da 170-180 derecede pişer. Sanırım öyle de 40 dk falan sürer. Ben hızlı olduğu için bu versiyonu tercih ettim.
Tadı muuuhh teee şeeem oldu. Lütfen ama lütfen deneyin..Bugün aşık oldum ben Aşkımın adı Kereviz Bey
Not : Martha Stewart’ım bir tarifinden esinlenerek yaptım.

Sema'nin Saglikli Mutfagi
Dün, 21:45 ·
iz de olur)
1 yemek kaşığı kaymak ekledim planımda yoktu ama buzdolabını açınca bir baktım eşim kaymak almış. Dayanamadım koydum. Yoksa planım 2 yk zeytinyağı eklemekti.
Tuz, tatlı kırmızı toz biber, sarımsak tozu (yerine 1 diş ezilmiş sarımsak da olur) karabiber
Hepsini karıştırdım, yoğurdum. Tavanın dibini yağladım. Karışımı elimle presleyerek tavaya döşedim. Düz bir satıh oldu. O hali şu anda hikayemde. Altını 10 dk kadar pişirdim. Sonra fırını ısıttım ve üstünün kızarması için 170 derece fırına gönderdim. 15-20 dk da fırında kaldı ve muhteşem bir lezzet olarak kollarıma koştu
Bu arada karışım tavaya fazla geldi. Azıcık kaldı. Onu da köfte gibi yuvarlayıp ocakta, tavada önlü arkalı pişirdim. Öyle de harika oldu.
Bu arada karışım ocak-fırın döngüsüne gerek kalmadan, yağlı kağıt serilmiş fırın kabında da 170-180 derecede pişer. Sanırım öyle de 40 dk falan sürer. Ben hızlı olduğu için bu versiyonu tercih ettim.
Tadı muuuhh teee şeeem oldu. Lütfen ama lütfen deneyin..Bugün aşık oldum ben Aşkımın adı Kereviz Bey
Not : Martha Stewart’ım bir tarifinden esinlenerek yaptım.

Vay çok ilginç ilk defa duyuyorum

İnşallah saram

Yazmışım

Menüme ek

Kaynımı apandisitden ameliyata aldılar , hastaneden geliyorum, gelirken eşim çorbacıya gidelim dedi

1 kase paça çorbası ve 1 dl ekmek eklendi menüme .

Yarın artı çıkarsam bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…