Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Fantastiğim 3 yumurta zaten çokken yanınada ekmek yemişsin kuzum çok fazla olmuş kahvaltın.
Öylenki zaten cıs ama en azından dozunda kalmış .
Akşamın güzel olmuş

Hep duamdasın saram

Rabbim hakkında en hayırlısı olanı versin saracim. Inşallah gönlünce olsun hersey

Bugunki az esnek menüm

Sabah 11:30
2 dl ekmek
Çok olmayan Karışık kızartma
Az peynir
Maydonoz
2 yş zeytin

Ara:
Sütlü az şekerli kahve

Ara:
1 incir
Az çiğ lahana

Akşam 17:00
Yr.kp. Çorba
Kıymalı lahana kabuska
1 kş yogurt
1dl ekmek
15-20 çiğ yergıstıgı

Gece ( yersem)
Yogurt pul biberli.

Spor yok
Su 2 lt yi geçer yatana kadar .

Iyi akşamlar. Bugün misafirlige gidicem unutmadan menu yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim tbden karışık tost 1 kase salata
Ara yarım nar
Ara 1 kupa tarçınlı süt 3 tane yulaf li kendi yaptığım kurabiye
Ara 1 dilim pirasali dünden kalan fit borek
Aksam 15 tane hamsi bol salata
Su 3 olmuştur inşallah.
Spor 15 dakika eliptik 15 dakika Leslie
Misafirlikte çok dikkat edicem inşallah

Misafirlikte kolaylıklar dilerim büşü

Menünde emziren bir anne için güzel , cıs olmasın bol bol ye ama

seçici olmak lazım beslenmede herkes kendi bünyesini bilir zaten fulyam,senin menülerden belli uğraştığın

Şükür her daim canım hep şükrediyorum isyan etmemeye çalışıyorum ama bende insanım bende kadınım bende anne olmak istiyorum gerçi ben melek annesiyim
meleğin vesile olacak mucizene inşallah saram

Aynen ben ya hep ya hiç

iyi akşamlar hanımlar menümü yazayım

10.30 sucuklu yumurta,sucuk çok azdı paylaştık çocukla
1 kk peynir,3 zeytin,3 çeri
15.30 1 tabak nohutlu bulgur pilavı,1 tabak salata

meyveli yoğurt yaptım ama çok doydum yiyemedim bulgur şişirdi biraz önce 5-10 fıstık yedim
su 2 olur içiyorum daha spora gidemedim
çay diye diye bir demlik de çay içtim bugün

Fulyacım ers.. kullanıp memnun oldugum ürünleri çamasir deterjanlar, elde yıkama bulaşık deterjanı ,banyo wc, elde halı şampuanı. Şampuanı , duş jelleri,güneş kremi , argan yağlı kremi , masaj kremi ,sıvı el sabunu . Diş macunu.

Bunları kullanıyorum ve memnunum.
Sevmediğim bulaşık makinası deterjanı ve saç kremi bunları sevmedim kullanmıyorum helede bulaşık makinesi deterjanı berbat

Ben dogal olması ve yurdun malı diye bu markaya geçtim genelde hep deterjanlar israil malı . Elimden boykotdan başka bişi gelmiyor ...

Bu konuda kendi deneyimlerinden yola çıkarak bir iki cümle bende karalayayım .gecen sene Nisan 18 2017 de diyete başladığımda 96.küsürdü yaklaşık 6 ay sürdü 65.9 ile mezün oldum.ben diyette başlamışsam öncelikle herşeyi beynimde bitirerek başlarım benim katı keskin kurallarım var bu altı ay içinde çok şeyden mahrum kaldım,kendime diyet biterse Herşey senin bu Telkini vererek sabırla ilerdim sen benim 65.9 kiloyken nasıl bir fiziğe sahip olduğuna şahitsin.diyet bittiginde o kadar şeyi özlemiştiki anlatamam o kadar lezzetsiz şeyden sonra lezzetli damağa hoş gelecek şeyleri yemek beni çöldeki Vahaya düşmüş gibi oldum bunun tadını çıkarmak isterken iş çığrından çıktı.Bundan çıkarılacak ders şu biz gerçekten yemek kültürü gelişmiş çok güzel bir çoğrafyanın üzerindeyiz damağımız çok gelişmiş.siz evde her ne kadar sağlıklı şeyler pişirip izole olup bu yiyeceklere ağzımı sürmem diyip yemeyebilirsiniz altı ay sonunda kavuştuğunuzda zinçirlerniz bir bir kırıp önene alamadığımız bir canavar iştahla karşı karşınıza çıkıyor. biz kültürümüzle birlikte zayıflamayı öğreneceğiz.

Ben 10 yıllık evliyim canım ve yıllardır tedavi görüyorum tam sekiz tüp bebek denemesi bir doğal hamilelik iki tüp bebek tedavisinden olan hamilelik hepsi yıprattı ama en çok oğlumu kaybetmek beni mahvetti ama yıldınmı de asla olana kadar çabalamaktan vazgeçmiyecem Allahım yardımını esirgemez inşallah

Menümü yazayım
Sabah

Bir bardak ceviz suyu ve ceviz

İki yumurtayla omlet
Bir küp helva
İki bardak şekersiz çay

Öğle
İki kaşık kısır
İki tane bisküvi
Üç bardak şekersiz çay

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak hindili taze fasulye yemeği
Bir kase yoğurt
Salata

Su 3 litre spor yok

Antepia27 yasom7272 aeben gezegenfeza

Bügünkü bolllllll proteinli menüm
Sabah takviyelerle başladım
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 k.k köy peyniri
2 dilim çavdar ekmeği
Yeşillik, çay

Ara:1 yemek kaşığı kuru üzüm,yarım limon

Öğlen (eşimle dışardaydık)
5 Üsküp et köftesi
1 büyük bardak ayran
Salata söğüt soğan
Avuç içi kadar pide

Ara 1 sade Türk kahvesi ,2 kuru kayısı,2 ceviz

Akşam
Hamsi tava sayısını bilmiyorum 10 geçti zannımca
Limonlu soda (cörci)
Salata 1 dilim çavdar ekmeğini

Ara 1 meyve (portakal,mandalina ,elma bunlardan biri olabilir)yeşil çay

tabi dua ediyoruz canım.
saol tatlım aklımda olsun.
aynen öyle lezzetsiz yiyeceklerle diyet yapmamak gerek. ben de kaç yıl önce doktora gittiğimde lezzetsiz şeyler yedim. hep aklım kaldı. içtiğim çorba bile saçma sapandı. yağı acayip kısıtlıyordu. oysa zeytinli cevizli menülerle de kilo veriliyor ve tatmin olunuyor. o zaman fazla ekmek vardı menülerimde. evet kilo verdim ama çok şeyi de özledim.
amin inşallah saracım.

sabah 10.30
1 yumurtadan sucuklu mantarlı domates biberli omlet
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
salatalık biber
1 tk tereyağ ve şekersiz vişne reçeli karışımı
2 dilim ekmek

öğlen 14.00
3 yk ev yoğurdu içinde 1 muz, tarçın, 2 tk yulaf ezmesi, 3 ceviz, 1 tk bozkır tahini

ara
3-4 kinoa krakeri (ev yapımı)
1/2 kurutulmuş cennet hurması

akşam 19.15
10 adet etli lahana sarması (küçük boy ve bulgurlu)
1/2 küçük kase ev yoğurdu
yeşil biber

yatana kadar 2 lt su aeben gezegenfeza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…