Nesya hoşgeldinHoşbuldum :) yarın pazartesi tam diyet ilk günü ne güzel değilmi ;D
Çok ilginç deneyelim bakalım.Eğer faydası olursa süper olur.Sen faydasını gördünmüKızlar canı tatlı isteyene öneri
Yaptım, denedim, gerçekten başarılı ama bende unutuyorum
Canınız yasaklı bişey özellikle tatlı istediğinde kulak memelerini hafif acıtarak sıkın. Tek kulaklı ama hangisiydi hatırlamıyorum, işimi garantiye almak için ikisini birden sıkıyorum, 30 saniye, 1 dakika kadar.
Yapıp deneyen faydasını gören haber versin
Bikac sefer yaptım, evet faydasını gördüm. Bazende aklıma geldiği halde yapmadım, çiko isteğim ağır bastıÇok ilginç deneyelim bakalım.Eğer faydası olursa süper olur.Sen faydasını gördünmü
Pazartesiyi peşin peşin yazmışsın
Sende benim gibi çiko hastasısın.Allahdan şerbetli tatlı çok sevmiyorum.Bikac sefer yaptım, evet faydasını gördüm. Bazende aklıma geldiği halde yapmadım, çiko isteğim ağır bastı
Borçlu kalmayı sevmem,peşin en güzeli
Yürüyüşü fazla yaparsam yazarım yine.
Bende tam tersi çuku sevmem şerbetlilere hastayımSende benim gibi çiko hastasısın.Allahdan şerbetli tatlı çok sevmiyorum.
Evet yaa, serbetlileride seçerim. Baklava pek sevmem, laz böbreğinde aklım kaldı.Sende benim gibi çiko hastasısın.Allahdan şerbetli tatlı çok sevmiyorum.
Hamdolsun . Paçayıda yedim bomba oldumCanıııımmm
Nasılsın bitanem
Arkadaş senin yanındanmı geliyor alamancımı ?
Nicki alamanca, hemşire demek, yani hasta hemşiresi, kız kardeş değilArkadaş senin yanındanmı geliyor alamancımı ?
KünefeEvet yaa, serbetlileride seçerim. Baklava pek sevmem, laz böbreğinde aklım kaldı.
Kadayıf sevmem, künefeye bayılırım
Künefebaa yıı lı rıımm
Kulak memesini sıkma zamanı geldi sanırımZaten acıktım,midemde ki guruldama seslerini duyuyorum inan ki.Bi de künefe dedin
Ohh maşallah yarasın aebenime kan can olsunHamdolsun . Paçayıda yedim bomba oldum
Evet yaa, serbetlileride seçerim. Baklava pek sevmem, laz böbreğinde aklım kaldı.
Kadayıf sevmem, künefeye bayılırım
Ya işte beni konusturuyorsunuz sonra arkadaşların canı çekiyor.Künefebaa yıı lı rıımm
Kulak memesini sıkma zamanı geldi sanırımZaten acıktım,midemde ki guruldama seslerini duyuyorum inan ki.Bi de künefe dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?