Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bi artıda benden gelsin ama benimki havadan sudan delll dün geceki paçadan

Cuma 69.1
Pazartesi 69.4

Dün düz 69 dum paça olmayaydı 68 li kilolardaydım . Ama üzülmüyorum yarına inecek
Bu diyet şeklini benimsedim ben hanımlar kaçamaklara farklı gözle bakıyorum yavaş ilerlesemde sağlam adımlarla kilo veriyorum hemde diyet piskolojim yok

Tuttuk yakandan pambığım

Gitmiş bile 300 gr

sen de mi beni bulgur yaktı bi daha yemicem

bende bulgur yedim dün kısır yapmıştım esmer bulgur diye daha masumdur dedim ama değilmiş

sara_28 canim yediklerine bağlama kilo artışını havadanmi ne çok odemimiz var bende ayniyim sakin kendini hirpalama

ödem var canım ellerim şiş bu ara tartıda cumartesi günü 82,5 gördüm ama dün ve bugün 84 üm 1,5 kilo fazla çıktı ama ben inceldiğimi fark ediyorum

paça ödem yaparmı kız ben bu ara çok sık yiyorum

Bulgur benendede ödem yapıyor özlem bacım , miktarını iyi ayarlamak lazım

bulgurun ödem yaptığını bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu

Ay sınırsız ev internetinin süresi bitmiş. Yenisi bağlanıp bu iptal olana kadar 2 hafta geçebilir mis. O yüzden Leslie yapamicam (bu arada dün 45 dakika da yapmıştım ) eliptik de çocuğun uyumasi lazım yoksa yaptirmiyor parmaklarını falan sokmaya çalışıyor aralara).aynı şekilde ip de atlatmiyor zaten ben de atlayamiyorum hemen nefesim kesiliyor. Bu hafta bol temizlik yapayım bari. Spor pek olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…