- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
Canim emzirdigim icin zaten su tüketimi istegi oluyor devamli.. o icilen su gidiyor zaten hamilelikte de öncesinde de suyu seven biriydim .3 litrenin altina hic inmezdimDesene damacana gibi dolanıyon. Maşallah 4 litreyi nasıl içiyon? Bu kadar su içmeye verirsin zaten de, kahvaltı için öyle alengirli şeylerle uğraşacağına bilindik peynirli zeytinli niye yapmıyon?
ben sanırım abur cubur işini abartıyorum bır de sevdiğim yemek olunca hiç affetmiyorumVerecek kilon az olduğundan, yaşın genç olduğundan dengeli beslenirsen birkaç aya mezun olursun canım
Amaranth dediğin kinoaya benzer tohum gibi bişey deyilmi?Canim emzirdigim icin zaten su tüketimi istegi oluyor devamli.. o icilen su gidiyor zaten hamilelikte de öncesinde de suyu seven biriydim .3 litrenin altina hic inmezdim
Aliskanlik diyelim sabah kahvaltilarimi böyke cok severek yapiyorum .. uzun zamandir alistigim damak tadi diyelim vazgecmek zor oluyorsindirimi de oldukca kolay tavsiye ederim
Abur cubur bende severim, yemekten vazgeçip onlardan yediğim çok olmuştur. Bu günden itibaren bi süre onlara veda etmeye karar verdimben sanırım abur cubur işini abartıyorum bır de sevdiğim yemek olunca hiç affetmiyorum
Evet canim bi benzeri protein ve lif orani oldukca yuksek ayni sekilde badem inde protein orani yuksek..Amaranth dediğin kinoaya benzer tohum gibi bişey deyilmi?
Gecen hafta bende abartmisstim iki gundur biraz mesafe koydum ...ben sanırım abur cubur işini abartıyorum bır de sevdiğim yemek olunca hiç affetmiyorum
Gecen hafta bende abartmisstim iki gundur biraz mesafe koydum ...
Canan Karatay in dedigi gibi seker en tatli zehirdir
Hmm, deneyebilirimEvet canim bi benzeri protein ve lif orani oldukca yuksek ayni sekilde badem inde protein orani yuksek..
https://www.sabah.com.tr/saglik/2016/05/06/amaranthin-bu-faydasina-sasiracaksiniz
Kisa sure önce veganliktan ciktim hala direkt süt icemiyorum zorlaniyorum oyuzden badem sütü tercih ediyorum
Buarada benim gluten ve laktose intoleranz im var oyuzden ya laktossuz yada gluten icermeyen gidalar tuketiyorum ..
Önceden ekmegi kendim yapardim glutensiz simdi zamanim yok hemen cabucak hazirliyorum biseyler
Almanya dasin sanirim sen de ?Hmm, deneyebilirim
Ben youtubeden açıp yapıyordum abla. Televizyondan açıyordum. Bilgisayarım bozuk zaten olsa da indirmeyi falan bilmiyorum malesef.Büşracım hareketleri ezberledik zaten yapa yapa.Aklında kaldığı kadarıyla yapabilirsin cnm.
Yaptığın leslie nin videosunu gönderebilirsen gönderir misin?
Evet almanyadayim, dm de kinoa zannedip elime aldım, başka bişey olduğunu farkedince bıraktım. Öğrendigim iyi olduAlmanya dasin sanirim sen de ?
DM marketlerde var patlamisi .. ben cok seviyorum
karatay hoca elinde dürümnen kovalasın seni zehra
Sana karatay yap dedimdi nanay dellll
Sen yeter ki iste aylincim akşama bomba bir menuyle karşındayım bak cumaya bakalım kim çok gerçekPamuuukk bu hafta yakandan düşmücem haberin olsun.Senin hedef kaçtı?
Aramızda 1 kiloya yakın fark var.Var mısın yarışa,birbirimizi motive edelim
Hadi canım, nedense hep yedikten sonra farkederizkacim benn
Ya aslinda yemiyecektim tabikide, sonra anlayamadim bi baktimki yemisim
Canim benim tesekkur ederim ... Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhoşgeldin aramıza canım bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim
istediğin kiloyada aramızda çabucak ulaşırsın inşallah
Yada unuturuz gun boyu yedigimiziHadi canım, nedense hep yedikten sonra farkederiz
Kesinlikle sayenizde bak buraya ugramasam saliverecem gibi geliyorTuttuk yakandan pambığım
Gitmiş bile 300 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?