- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Seninde gazozun varmıCadibizim takıma nuri alco giremez ben varım Narkoz uzmanı oda kimmiş.
Doktor işleri zordur, yinede onlarsız olmuyor malesef, el mecbur.İyiyim hamdolsun, teşekkür ederimdoktor işlerim bu hafta nasipse. hiç sevmem doktora gitmeyi tahliller için delik deşik etcekler yine
şimdi benim en büyük problemim iradesizlik. defalarca başarısız oldum kendime güvenim kalmadı.yoksa zaten iradesine sahip olamayan insanlarız. çözüm üretmek zorundayız. şu halimize bak. kilo al kilo ver. millet çıtır geziyor...
Evet, bi süre yapınca alışkanlık oluyorşimdi benim en büyük problemim iradesizlik. defalarca başarısız oldum kendime güvenim kalmadı.
yalnız ben iradesiz bir insanım diye düşünrerk bu iş olmayacak. öncelikle irademi geliştirmek ve irademe güvenmek zorundayım.hepimiz bunu yapmalıyız. psikologlar olumsuz düşünen insanlara her gün 5 tane o gün gelişen olumlu olayı yazmasını istiyormuş yani öyle bir metod varmış.ben de buna benzer bir metodla irade geliştirmeye çalışıyrum.
yani kendim uydurdum. Sürekli geçmişte irade gösterdiğim olayları düşünüyorum vayyy be ne inatçıymışım nasıl başarmışım diyorum. diyet konusunda da ufak tefek 'başarılabilecek' hedefler koyup onlara sarılıyorum.
Hmen örnek vereyim. Geçmişte şekeri 6 ay kadar bıraktım ve ger başladım. son bu yıl aldığım kiloda çok çay içmek ve içine 1-2 şeker atmak da rol oynadı. Yazın 21 gün şekrisz diyete başladım ve 14. gün bıraktım. Dedim diyeti bırakmış olablirim ama en azında çaya tekrar şeker koymaya başlamıyorum. 3 ay oldu neredeyse ve ben şeker kullanmıyorum. Fark etmedim bile zamanın bu kadar çabuk geçtiğini.
2. örnek. biraz utanç verici. Düzenli diş fırçalama alışkanlığım yoktu yaklaşık 2 aydır gece yatmadan ve sabah kalkar kalkmaz dişimi fırçalıyrum . ne oldu artık bu bende otomatik bir davranış haline gelmeye başladı.
3. örnek yatağımı düzeltmek. ne bekarken ne de evlendikten sonra yatağımı düzeltmeyi sevemedim. mecbur kalınca düzeltiyordum. çalışıyordum zaten çocuklar da küçüktü çek kapıyı çık kim uraşacak yatak düzeltmeyle...Sonra eve bakıcı-yardımcı aldık. Ayıp olmasın diye yatağımı düzeltip çıkmaya başladımbazen unutoyorum tüh yatağı da düzeltmedim diyorum bir gidiyorum odaya yatağı düzeltmişim
İşte bu şekilde sağlıklı beslenme davranışları geliştirmek ve otomatik pilota bağlamak istiyorum
İnsallah da başaracğım
Ister misin uludağ gazozSeninde gazozun varmı
Almanyada niğde gazoz yokIster misin uludağ gazozgerçi ben niğde gazozunu severim
Amin canımGunaydın 10.takım
Yeni hafta herkese bol şans getirsin.Allah gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin
evet öğretmenim biliyorum hiç görevimi yerine getiremiyorum şu ara evde de okulda da çok yükleniyorlar bana ama böyle de olmaz bi planlama yapacağım geleceğimKerdem öğretmenmisim ?
Daha sık görmek isteriz aramızda
teşekkür ederimÖncelikle takımdaki öğretmenlerimizin
Sonra tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
Sağol canım.İnşallah güzel eksili de olur.Geçen hafta döküldük zatenGünaydın hayırlı sabahlar mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum hepimize....
Pamuuukk bu hafta yakandan düşmücem haberin olsun.Senin hedef kaçtı?Monicim izinli olmaktan vazgecmistim ama artık yazılmıştı sıkıntı değil :) ben bugün yeniden başlamayı ciddi deneyeceğim hedefe ulaşana kadar yakama sıkı sıkı yapışın emi
Kilo bildirimi cuma 62.6
Ptesi 62.3
Öğlen oldu nerdeyse,bende tünaydın diyim baari saracımgünaydın kızlar
Büşracım hareketleri ezberledik zaten yapa yapa.Aklında kaldığı kadarıyla yapabilirsin cnm.Ay sınırsız ev internetinin süresi bitmiş. Yenisi bağlanıp bu iptal olana kadar 2 hafta geçebilir mis. O yüzden Leslie yapamicam (bu arada dün 45 dakika da yapmıştım ) eliptik de çocuğun uyumasi lazım yoksa yaptirmiyor parmaklarını falan sokmaya çalışıyor aralara).aynı şekilde ip de atlatmiyor zaten ben de atlayamiyorum hemen nefesim kesiliyor. Bu hafta bol temizlik yapayım bari. Spor pek olmayacak
Verecek kilon az olduğundan, yaşın genç olduğundan dengeli beslenirsen birkaç aya mezun olursun canımmerhaba iş yerinde yoğun olunca bazen sık giremiyorum onun dışında sakınken 50 mesaj bile atarım ama bazen böyle oluyorherkese merhaba tekrardan ben de 170 boyundayım 70 71 e çıktım 2 aydır evlendım ve evleneli hemen 3 kılo almışım ben benım sorunumda her yıl kilom artı 3 oluyor ben 63 64 bandına düşüp kilomu orda sabitlemek istiyorum.
Akşama kadar belki dahada yürürsün, akşam bidaha yazKilo bildirimim
Cuma : 63.3
Bugün : 63.0
Bu cumaya inşallah hedefime ulaşıcam.Yürüyüşümü yaptım geldim bile.50 dk yürüdüm gezegencim
gezegenfeza
Desene damacana gibi dolanıyon. Maşallah 4 litreyi nasıl içiyon? Bu kadar su içmeye verirsin zaten de, kahvaltı için öyle alengirli şeylerle uğraşacağına bilindik peynirli zeytinli niye yapmıyon?Kizlarr gunaydinn , oglum uyutmuyor bizi geceleri anca uyandik
Ben dogumda biraz kan kaybettim oyuzden demir hapi ve evde taze sikilmis portakal suyu iciyorum sabahlari..
Bi yarim saat sonrada kahvalti yapiyorum
Kahvaltida : badem sütü ve bir kac kasik yulaf kisik ateste hasliyorum
Tabaga koyjp ustune Amaranth döküyorum , kivi elma, portakal , evde o an hangi meyvalar varsa koyuyorum
Ve ustune de 3 tane badem veya ceviz
Beni öglene kadar tok tutuyor acikirsam salatalik tarzi bisey yiyorum tekrardan ...
Cok heyecanliyim basaricaz biz kizlar
Gunde 4 litre su iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?