Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
Bir kase paça çorbası
Öğle
Bir porsiyon et köfte
Salata
Ara
Bir tane kuru pasta
Akşam
Sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş
aeben yasom7272 Antepia27 gezegenfeza
Her gün laf iteler itinayla, ‘’kadınlar hamamından çıkamıyosun’’ diye
Selam canlarım
Dahiliyeden randevu almıştım gerekirse diğer bölümlere yönlendirir , kapsamlı tahlillerim de yaptırayım diye. Genel branş olduğu için .
Kadının bi dövmediği kaldımeyin var dedi, dedim kolum ağrıyor bir aydır.. bana niye geldin dedi ortopedi ye gitcektin dedi. Muayene edersiniz kalpten ya da herhangi başka bir şeyden olabilir diye ilk sizin görmenizin doğru olacağını düşündüm gerekli yerlere yönlendirirsiniz diye dedim. Ortopedi dedi.. tahlillerimi yapın bari dedim, gönüldüz yazdı...
İyi bir ortopedi doktoru araştırıyorum, yarın muhtemelen gidşcem.
Bende durumlar böyle.
4 tüp kan verdimsevin beni
ee o bu hafta mezun da olacak demi?? Havasından geçilmez şimdi :))Ben diyom 1.5 kilo fazla aylin hanım 1.5 kilo eksik gelmiş hava atıyor bana obezim nasıl verecembide demezmi alınma yasemin ay ben kıskanç kadınım ayol nasıl geçer beni
ahahahh o da iyiymiş yawHer gün laf iteler itinayla, ‘’kadınlar hamamından çıkamıyosun’’ diye
yaa monişkoSelam canlarım
Dahiliyeden randevu almıştım gerekirse diğer bölümlere yönlendirir , kapsamlı tahlillerim de yaptırayım diye. Genel branş olduğu için .
Kadının bi dövmediği kaldımeyin var dedi, dedim kolum ağrıyor bir aydır.. bana niye geldin dedi ortopedi ye gitcektin dedi. Muayene edersiniz kalpten ya da herhangi başka bir şeyden olabilir diye ilk sizin görmenizin doğru olacağını düşündüm gerekli yerlere yönlendirirsiniz diye dedim. Ortopedi dedi.. tahlillerimi yapın bari dedim, gönüldüz yazdı...
İyi bir ortopedi doktoru araştırıyorum, yarın muhtemelen gidşcem.
Bende durumlar böyle.
4 tüp kan verdimsevin beni
yemek olmayan diet listesi nasıl olacak saracım?sen mi istedin diyetisyen mi uygun gördü?merhaba kızlar
diyetisyen kontrolüm vardı bugün tartıda 600 gram eksi çıktım ama 1 kilo yağdan vermişim ödemlerimin olduğunu söylememe gerek bile yok diyet listem ilk dört gün geçen haftanın aynısı ama son üç gün çok farklı yemek yok hiç sadece bir bardak yeşilçay süt zencefil ve zerdeçal var iki saat arayla bakalım başarabilecekmiyim
ooo işte takımcak ihtiyacımız olan kisi geldiBeden eğitimi öğretmeniyim. Aktif olarak spor yapıyorum ama sezaryen yüzünden ara verdim. 2.çocuğum oldu. Hep 55 kiloydum.İlk hamileliğimde 30 kilo aldım ve 12.takım sayesinde vermiştim. Bu hamileliğimde de 25 kilo aldım. 80 ile doğum yaptım. 75 kilodan kendi çabamla 71,5 indim. Emziriyorum. Hedefim 55 olmak.
Tabi herzaman göreve hazırım :)ee o bu hafta mezun da olacak demi?? Havasından geçilmez şimdi :))
ahahahh o da iyiymiş yaw
yaa monişkomaalesef bizim bazı doktorlarımiz böyle lanet ( iyileri tenzih ederim) burunlarından kıl aldırmıyolar nedense dün kızımı götürdüm cildiyeye , merhaba dedim tık yok, derdimizi anlattık cevap yok, baktı recete yazdı tamam.iletişime kapatmış kendini kadın.çıktım başka doktora gittim.mis gibi kadın, güleryüzlü.diğerini de şikayet ettim valla, yalan söyleyemem..
yemek olmayan diet listesi nasıl olacak saracım?sen mi istedin diyetisyen mi uygun gördü?
ooo işte takımcak ihtiyacımız olan kisi geldihoşgeldin sefalar getirdin. Bizim de spor konusunda biraz teşviğe ihtiyacımız var, bize de yardımcı olursan çok seviniriz :)
yemek olmayan diet listesi nasıl olacak saracım?sen mi istedin diyetisyen mi uygun gördü?
Zaten bu ara eşimin kıskançlığı üstünde, cumartesiden itibaren görevimi devredebilirimee o bu hafta mezun da olacak demi?? Havasından geçilmez şimdi :))
ahahahh o da iyiymiş yaw
yaa monişkomaalesef bizim bazı doktorlarımiz böyle lanet ( iyileri tenzih ederim) burunlarından kıl aldırmıyolar nedense dün kızımı götürdüm cildiyeye , merhaba dedim tık yok, derdimizi anlattık cevap yok, baktı recete yazdı tamam.iletişime kapatmış kendini kadın.çıktım başka doktora gittim.mis gibi kadın, güleryüzlü.diğerini de şikayet ettim valla, yalan söyleyemem..
ooo işte takımcak ihtiyacımız olan kisi geldihoşgeldin sefalar getirdin. Bizim de spor konusunda biraz teşviğe ihtiyacımız var, bize de yardımcı olursan çok seviniriz :)
Canım, kim ne kadar spor yapmış her alsam not alıyorum. Bazen cuma akşamı, bazen cumartesi listeyi yayınlıyorum. Kabul edersen bir müddet sana devrediyimTabi herzaman göreve hazırım :)
Daha kolay olur emin ol, o kadar yoğun olacaksınki yemek yapmayada yemeyede vaktin kalmayacak. Hele hele görümceklerden biran önce kurtulmak için işe konsantre olacaksın. Zaman nasıl geçti anlamazsın bilediyetisyen öyle istedi canım yapabilirsem yaparım yapamazsam bırakırım şimdiden gözüm korkuyor çünkü buna denk gelen günlerde ev taşıyor olacağım nasıl olacak bilmiyorum
Valla kAlktığımda midem bulanıyorduIyi bu seni 1 ay idare eder
cnm 40 günlük bebeğim var biraz büyüsün seve seve yaparım ama şimdi uyumaya zor zaman buluyorum :)Canım, kim ne kadar spor yapmış her alsam not alıyorum. Bazen cuma akşamı, bazen cumartesi listeyi yayınlıyorum. Kabul edersen bir müddet sana devrediyim
Tmm canımcnm 40 günlük bebeğim var biraz büyüsün seve seve yaparım ama şimdi uyumaya zor zaman buluyorum :)
Daha kolay olur emin ol, o kadar yoğun olacaksınki yemek yapmayada yemeyede vaktin kalmayacak. Hele hele görümceklerden biran önce kurtulmak için işe konsantre olacaksın. Zaman nasıl geçti anlamazsın bile
kırmızı aşortmanını giy öyleyse, çekirgeler hazır :)Tabi herzaman göreve hazırım :)
insallah yapabilirsin saradiyetisyen öyle istedi canım yapabilirsem yaparım yapamazsam bırakırım şimdiden gözüm korkuyor çünkü buna denk gelen günlerde ev taşıyor olacağım nasıl olacak bilmiyorum
sade beyaz çay, poşet çay doğadan ın. Demlikte bitki çayı yapmaya üşendiğimden sürekli erteliyorum, ileride bir gün daha doğal hali ile demleme beyaz-yeşil çay içmeyi düşünebilirim ama şimdi değil:)Beyaz çayın hangi türünü kullanıyorsunuz?
evet. o kadar kiloluyum insülin direncim falan yok:) yani henüz zayıflatmasa da bu faydası var (tıkınıp durana çörek otu yağı ne etsin)çörek otu yağının faydasını gördün mü?
1 saat yazabilirsin. bundan sonra dakika olarak bildiririmYani kaç dakika yazmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?