Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ooo yuruyyü te yapilmiy harikasın canım

Evet canım bir telaş içinde yım iyiyim çok şükür

Her gün laf iteler itinayla, ‘’kadınlar hamamından çıkamıyosun’’ diye

Eşime mende
Şu anda klüpte
Keyfim yerinde diye şarkı soyluyorum
Kizamadan guluyor

Ayy kaptanim .insallah sorun anlasilirda çektiğin sıkıntıyı değer

Ben diyom 1.5 kilo fazla aylin hanım 1.5 kilo eksik gelmiş hava atıyor bana obezim nasıl verecem bide demezmi alınma yasemin ay ben kıskanç kadınım ayol nasıl geçer beni
ee o bu hafta mezun da olacak demi?? Havasından geçilmez şimdi :))

Her gün laf iteler itinayla, ‘’kadınlar hamamından çıkamıyosun’’ diye
ahahahh o da iyiymiş yaw

yaa monişko maalesef bizim bazı doktorlarımiz böyle lanet ( iyileri tenzih ederim) burunlarından kıl aldırmıyolar nedense dün kızımı götürdüm cildiyeye , merhaba dedim tık yok, derdimizi anlattık cevap yok, baktı recete yazdı tamam.iletişime kapatmış kendini kadın.çıktım başka doktora gittim.mis gibi kadın, güleryüzlü.diğerini de şikayet ettim valla, yalan söyleyemem..

yemek olmayan diet listesi nasıl olacak saracım?sen mi istedin diyetisyen mi uygun gördü?

ooo işte takımcak ihtiyacımız olan kisi geldi hoşgeldin sefalar getirdin. Bizim de spor konusunda biraz teşviğe ihtiyacımız var, bize de yardımcı olursan çok seviniriz :)

Tabi herzaman göreve hazırım :)

Zaten bu ara eşimin kıskançlığı üstünde, cumartesiden itibaren görevimi devredebilirim

Kızlar bu ara evde ayrı işte ayrı yogunum mesajda yazamıyorum kurallara da uyamıyorum malesef siz beni liste dışı bırakın ben müsait olunca artık girer sizin yazdıklarınızı falan okur arada yorum yaparım mahsuru yoksa onun dışında hakkaten başlık kurallarına uyamıyorum şimdi kural olunca da kastım kendimi ben free takılayım tabi mahsuru yoksa

diyetisyen öyle istedi canım yapabilirsem yaparım yapamazsam bırakırım şimdiden gözüm korkuyor çünkü buna denk gelen günlerde ev taşıyor olacağım nasıl olacak bilmiyorum
Daha kolay olur emin ol, o kadar yoğun olacaksınki yemek yapmayada yemeyede vaktin kalmayacak. Hele hele görümceklerden biran önce kurtulmak için işe konsantre olacaksın. Zaman nasıl geçti anlamazsın bile

Daha kolay olur emin ol, o kadar yoğun olacaksınki yemek yapmayada yemeyede vaktin kalmayacak. Hele hele görümceklerden biran önce kurtulmak için işe konsantre olacaksın. Zaman nasıl geçti anlamazsın bile

İnşallah canım haklısın aslında bu detoks la üç kilo verebilirmişim diyetisyen öyle diyor bakalım görelim

Yağdan yakmak iyide tartıda görmeyince insanın morali bozuluyor

Tabi herzaman göreve hazırım :)
kırmızı aşortmanını giy öyleyse, çekirgeler hazır :)

diyetisyen öyle istedi canım yapabilirsem yaparım yapamazsam bırakırım şimdiden gözüm korkuyor çünkü buna denk gelen günlerde ev taşıyor olacağım nasıl olacak bilmiyorum
insallah yapabilirsin sara

Bügün denge menüm
( hafta içi fazla aldığım proteini bugün biraz dengelemek istedim)
Sabah takviyelerle başladım
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 k.k beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Roka, çay

Ara 1 yemek kaşığı kuru üzüm, 1 kahve

Öğlen
1 orta boy haşlamış Patates
4 yemek kaşığı yoğurt

Ara 1 muz, beyaz çay

Akşam
1 büyük kase erişteli siyah mercimek çorbası
Yarım saat sonra 4 yemek kaşığı yoğurt

Ara 2 kaysı yarım saat sonra 1 bardak süt

Omega üç

Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz

Bir kase paça çorbası

Öğle
Bir kepçe ezo gelin çorbası
Bir porsiyon ciğer sote
Salata
Ayran

Ara
Üç tane kuru kayısı
10 tane çiğ badem

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir dilim kara kabak kızartması
Bir kase yoğurt

Ara (saat 10.30 gibi)

Bir bardak zerdeçallı süt

Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş

aeben gezegenfeza Antepia27 yasom7272

Beyaz çayın hangi türünü kullanıyorsunuz?
sade beyaz çay, poşet çay doğadan ın. Demlikte bitki çayı yapmaya üşendiğimden sürekli erteliyorum, ileride bir gün daha doğal hali ile demleme beyaz-yeşil çay içmeyi düşünebilirim ama şimdi değil:)

çörek otu yağının faydasını gördün mü?
evet. o kadar kiloluyum insülin direncim falan yok:) yani henüz zayıflatmasa da bu faydası var (tıkınıp durana çörek otu yağı ne etsin)

2. kullanma sebebim de allerjilerim. vücudumun allerjiye verdiği tepki azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…