Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah bir uyandim elim yüzüm sis tartiya bir ciktim 1.5 kilo fazla dün akşam heralde hepsini ben yedim yiyeceklerin
Ödem olduğunu biliyorsun yasemincim.Bunu söylememize gerek yok herhalde.Geçtiğimiz haftalarda verdiğin kiloyla bizi çok şaşırtmıştın hatırlarsan.Yarın da 2 kilo eksiyle gelirsin

Son düzenleme:
Domates salatalık yahut mevsim yeşilliklerinden ekle menüne hem sütünde artar .
Ekmek yemediysen 3 yumurta olabilir .
Bunu 2 yumurta 1 dl ekmegede çevirebilirsin . Tabi dukan tarzı beslenmiyorsanki , pek tavsiye etmem ama.
Yok cnm ben protein ağırlıklı besleniyorum. Sütüm bol çoğu çöpe gidiyor zaten buzluk doldu şimdiden yeter bu kadar :) sütün kalitesini artırmak için günde bir meyve yiyorum.

Ara : 1 bardak kahve 1 bardak süt ve orta boy muz

çok acıktım kendimi zor tutuyorum midemi baya büyütmüşüm demek ki

Eşim bu ara sizleri kıskanıyor
e o da gelsin o zaman gezegenim :))

Benimkide zamanında çok kıskanıyordu baktı ki kk ile başedemiyor çaresiz pes etti.
:)) kaçınılmaz sin..monişim gecmiş olsun, iyi haberlerle gel

harika tespitler yine.sağolasın yasocan

Netten baktım yamuna korseye.40kilonasılgider faydasını gördü mü acaba obezcim
40 kilo verdi ya:)) kendisi memnun olduğunu söylüyo ama reklam mı gerçek mi bilmiyorum aylincim

akşam zaten tabağın dolu ne diye bir de pilav yedin kuzum?? Bence fazla olmuş sporun harika ama, durmak yok devam..

Sabah bir uyandim elim yüzüm sis tartiya bir ciktim 1.5 kilo fazla dün akşam heralde hepsini ben yedim yiyeceklerin
iki gün sonra bir sey kalmaz yasom.sen her halukarda yakarsın onları

Ben diyom 1.5 kilo fazla aylin hanım 1.5 kilo eksik gelmiş hava atıyor bana obezim nasıl verecem bide demezmi alınma yasemin ay ben kıskanç kadınım ayol nasıl geçer beni

İlginç menü

Senin kuşhana nollduu divi bacı?
Kushani 1 hafta çok güzel yaptım ikinci hafta evde duramadigim için yapamadım motivem kırıldı
Aslında kushan benim kurtarıcı menüm
Benim koca 1 hafta gececi bir hafta gündüzcü
O evdeyken hep et yemekleri yendiğinden bizimki gündüze dönünce soruyom bugun ne yapiyim aksama diye
Oda sen bilin derse kushana başlayım canım köfte al gel diyom
Köfte den basliyoz yani bu sayede bende diyet yapıyorum
Ayriyeten salata yapmaya çok erinirim
Salatamida yapıyor sağolsun

Son düzenleme:
Zaten gelmeyi düşünüyor, sohbete deyil, beni attirmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…