Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Uf yaa, bende ne pişirecen diye deli oluyorum. Çok seçerler, benimde düzen kalmıyor

Selam canlarım
Dahiliyeden randevu almıştım gerekirse diğer bölümlere yönlendirir , kapsamlı tahlillerim de yaptırayım diye. Genel branş olduğu için .
Kadının bi dövmediği kaldımeyin var dedi, dedim kolum ağrıyor bir aydır.. bana niye geldin dediortopedi ye gitcektin dedi. Muayene edersiniz kalpten ya da herhangi başka bir şeyden olabilir diye ilk sizin görmenizin doğru olacağını düşündüm gerekli yerlere yönlendirirsiniz diye dedim. Ortopedi dedi.. tahlillerimi yapın bari dedim, gönüldüz yazdı...
İyi bir ortopedi doktoru araştırıyorum, yarın muhtemelen gidşcem.
Bende durumlar böyle.
4 tüp kan verdim sevin beni

Geçmiş olsun kaptanım

Ne güzel maşallah kadına.Biz de mi alsak ne yapsak?Aslında verilecek kilomda çok az kaldı.Sadece 1_2 kilom kaldı vermem gereken.

ne güzel keşke benimde bir iki kilo fazlam kalsa

Saraamm nerelerdesin?Ev telaşın başladı sanırım.En son temizlikçiler var diyordun

ev telaşım var grip tam geçmedi evde durumlar karışık kafamı toparlayamıyorum canım

geçmiş olsun canım seni çok seviyorum ki ben inşallah önemli bişeyin yoktur ama çok ihmal ettin en başından gitsen şimdiye çoktan iyileşmiştin

merhaba kızlar
diyetisyen kontrolüm vardı bugün tartıda 600 gram eksi çıktım ama 1 kilo yağdan vermişim ödemlerimin olduğunu söylememe gerek bile yok diyet listem ilk dört gün geçen haftanın aynısı ama son üç gün çok farklı yemek yok hiç sadece bir bardak yeşilçay süt zencefil ve zerdeçal var iki saat arayla bakalım başarabilecekmiyim

Merhaba canım hoşgeldin.
maşallah bebişine sağlıcakla büyüt inşallah.

Şu doktorların bazılarının burnu çok havalı, indirmek lazım

Bana haber et son 3 günü

kendini takımdaki arkadaşlarımız için tanıtırmısın.
hedef kilon nedir kuzum
Beden eğitimi öğretmeniyim. Aktif olarak spor yapıyorum ama sezaryen yüzünden ara verdim. 2.çocuğum oldu. Hep 55 kiloydum.İlk hamileliğimde 30 kilo aldım ve 12.takım sayesinde vermiştim. Bu hamileliğimde de 25 kilo aldım. 80 ile doğum yaptım. 75 kilodan kendi çabamla 71,5 indim. Emziriyorum. Hedefim 55 olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…