sen yinede dikkatli kullan.fazla kullanımında kıl köklerini güçlendiriyor, bilgin olsunevet. o kadar kiloluyum insülin direncim falan yok:) yani henüz zayıflatmasa da bu faydası var (tıkınıp durana çörek otu yağı ne etsin)
2. kullanma sebebim de allerjilerim. vücudumun allerjiye verdiği tepki azaldı.
ahh unutmazsam derim insallah.sagolasın canım..obezzto canım geçmiş olsun, eğer birinin nazar ile baktığını hissedersen sen 'maşallah barek Allah, La havle vela kuvvette illa billlahil aliyyil azim' de.
ben bunu çocuklar doğduktan sonra yapıyordum, karsındakine maşallah de diyemiyorsun, onun yerine kendim okuyorum, bunu okursan karşındaki maşallah demiş gibi oluyor.
sen yinede dikkatli kullan.fazla kullanımında kıl köklerini güçlendiriyor, bilgin olsun
ahh unutmazsam derim insallah.sagolasın canım..
Ne oldu ??
Can sıkınlığı :/Ne oldu ??
Ben soğuk sıkım aldım, üreticisi bizzat kendisi söyledi..kıl kökleri mi güçleniyoryeterince güçlüler zaten
unutursan buradayım sorabilirsin, sen 2. kelimeyi ezberle, sonra la havleeee çek
Bdv ye takıl, eğlenceli bi yer..Can sıkınlığı :/
Aşortmanlı Phalanx hocanın tavsiyesi Jillian Michaels 30 day shred programı çok başarılı ve sonuç odaklıkırmızı aşortmanını giy öyleyse, çekirgeler hazır :)
insallah yapabilirsin sara
bdv neydi?Bdv ye takıl, eğlenceli bi yer..
Bir süre sonra bağımlılık yapıyor
evet. o kadar kiloluyum insülin direncim falan yok:) yani henüz zayıflatmasa da bu faydası var (tıkınıp durana çörek otu yağı ne etsin)
2. kullanma sebebim de allerjilerim. vücudumun allerjiye verdiği tepki azaldı.
benim egzamam oluyor. evet aynen bulana kadar canım çıktı. sebep çemen:) çemen in içine 7 türlü baharat denilenden koyuyorlar. artık pastırma , sucuk , sosis , lahmacun ve yöresel çiğ köfte yiyemiyorum. zaten kilo yapıyor bunlarAlerjilerinmi var canım neye karşı olduğu bellimi benimde var o yüzden soruyorum çok çektim alerjilerden
Evet bende tavsiye ederim jillian iyidir 30 day 25 dk sürsesede çok etkiliAşortmanlı Phalanx hocanın tavsiyesi Jillian Michaels 30 day shred programı çok başarılı ve sonuç odaklı
Bir derdim varbdv neydi?
Bana bunlarla gel hojamAşortmanlı Phalanx hocanın tavsiyesi Jillian Michaels 30 day shred programı çok başarılı ve sonuç odaklı
Ömür vefa etmezBdv ye takıl, eğlenceli bi yer..
Bir süre sonra bağımlılık yapıyor
Bulaşma o yollarabdv neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?