Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

obezzto canım geçmiş olsun, eğer birinin nazar ile baktığını hissedersen sen 'maşallah barek Allah, La havle vela kuvvette illa billlahil aliyyil azim' de.

ben bunu çocuklar doğduktan sonra yapıyordum, karsındakine maşallah de diyemiyorsun, onun yerine kendim okuyorum, bunu okursan karşındaki maşallah demiş gibi oluyor.

KAHVALTI
2 yumurta,1 dilim tulum, 6 yeşil zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, domates, yeşil biber

ARAÖĞÜN:
1 cennet hurması+1 büyük bardak ayran+sütlü kahve
bunlar farklı zamanlardaydı

ÖĞLEN (15:00 )
12 yk nohut yemeği (susuz)
Turşu+1 kase yoğurt

AKŞAM(18:00)
1 kase şehriye çorbası
Tavuk 3-4 köfte kadar
salata

spor: 50 dakika yürüyüş
gün boyu 2 beyaz çay, 1 maden suyu içildi

sen yinede dikkatli kullan.fazla kullanımında kıl köklerini güçlendiriyor, bilgin olsun

ahh unutmazsam derim insallah.sagolasın canım..

sen yinede dikkatli kullan.fazla kullanımında kıl köklerini güçlendiriyor, bilgin olsun

ahh unutmazsam derim insallah.sagolasın canım..

kıl kökleri mi güçleniyor yeterince güçlüler zaten

unutursan buradayım sorabilirsin, sen 2. kelimeyi ezberle, sonra la havleeee çek

Alerjilerinmi var canım neye karşı olduğu bellimi benimde var o yüzden soruyorum çok çektim alerjilerden

Alerjilerinmi var canım neye karşı olduğu bellimi benimde var o yüzden soruyorum çok çektim alerjilerden
benim egzamam oluyor. evet aynen bulana kadar canım çıktı. sebep çemen:) çemen in içine 7 türlü baharat denilenden koyuyorlar. artık pastırma , sucuk , sosis , lahmacun ve yöresel çiğ köfte yiyemiyorum. zaten kilo yapıyor bunlar

7 türlü baharatı hayatımdan çıkartınca rahatladım. ama o baharatlı şeylerin üzerine acı biber, domates, sarımsak yersem daha da azıyordu yaralarım. şimdi baharat dışındakiler dokunmuyor. seninki deri alerjisi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…