- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Ben diyom 1.5 kilo fazla aylin hanım 1.5 kilo eksik gelmiş hava atıyor bana obezim nasıl verecembide demezmi alınma yasemin ay ben kıskanç kadınım ayol nasıl geçer beni
Sunta yenmiş geneBugünkü menüm
Sabah 11.00
Sucuklu yumurta, peynir, zeytin, domates, roka, bir dilim ekmek
Ara: bir ayva
Akşam 18.00: karalahana yemeği, bir parca mısır ekmegi, yoğurt
Şimdi: yarım paket altınbasak, biraz tulum peyniri
Su:2 litre
Spor: yokaeben
Aylinim tebrik ederimKeşke yazmasaydım kıskanç olduğunu unutmuşum yaso bacım
EkmegiMenümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
Bir kase paça çorbası
Öğle
Bir kepçe ezo gelin çorbası
Bir porsiyon ciğer sote
Salata
Ayran
Ara
Üç tane kuru kayısı
10 tane çiğ badem
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir dilim kara kabak kızartması
Bir kase yoğurt
Ara (saat 10.30 gibi)
Bir bardak zerdeçallı süt
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
aeben @gezegenfeza @Antepia27 @yasom7272
Kimle kim bacı :)Ya siz iki bacı nakaaadannn meraklısınız yahu
İnşallah sonuçların iyi çıkar canım.Ne biçim dr muş o sinir oldum.İnsan gibi konuşsana demi amaSelam canlarım
Dahiliyeden randevu almıştım gerekirse diğer bölümlere yönlendirir , kapsamlı tahlillerim de yaptırayım diye. Genel branş olduğu için .
Kadının bi dövmediği kaldımeyin var dedi, dedim kolum ağrıyor bir aydır.. bana niye geldin dedi ortopedi ye gitcektin dedi. Muayene edersiniz kalpten ya da herhangi başka bir şeyden olabilir diye ilk sizin görmenizin doğru olacağını düşündüm gerekli yerlere yönlendirirsiniz diye dedim. Ortopedi dedi.. tahlillerimi yapın bari dedim, gönüldüz yazdı...
İyi bir ortopedi doktoru araştırıyorum, yarın muhtemelen gidşcem.
Bende durumlar böyle.
4 tüp kan verdimsevin beni
Sabrın sonu selamettir saram.Bu azimle sende istediğin kiloya ineceksin cnmne güzel keşke benimde bir iki kilo fazlam kalsa
ev telaşım var grip tam geçmedi evde durumlar karışık kafamı toparlayamıyorum canım
geçmiş olsun canım seni çok seviyorum ki beninşallah önemli bişeyin yoktur ama çok ihmal ettin en başından gitsen şimdiye çoktan iyileşmiştin
Aaaa ne güzel
Ekmegi
Kesmeni diyetisyeninmi söyledi saram?
Sabrın sonu selamettir saram.Bu azimle sende istediğin kiloya ineceksin cnm
Kinaoyla krakermi yaptın ?çok hamaratsın fulyacım
evet yaptımEkmegin 2-3 dl mi , Bir dilimin 2/3 mi?
Geçen haftaya göre daha sıkı geldi menün saram .Canım ben hiç ekmek yemiyorum ki
Bu hafta diyetimin son üç günü hiç yemek yok yeşil çaylı zerdeçallı ve zencefilli süt içecem gün boyu iki saatte bir bir bardak hiç acıkmayacaksın dedi dayanabilirsem yaparım bende dayanamazsam yapmam ama dayanılabilir gibi geliyor
Temam o zaman
evet yaptımalengirli tarifler kraliçesi fulyaaaaaaa
bir dilimin 3 te 2 si. yani bir dilimden az.
Ayy aşkolsun obezim niye havamdan geçilmesinee o bu hafta mezun da olacak demi?? Havasından geçilmez şimdi :))
ahahahh o da iyiymiş yaw
yaa monişkomaalesef bizim bazı doktorlarımiz böyle lanet ( iyileri tenzih ederim) burunlarından kıl aldırmıyolar nedense dün kızımı götürdüm cildiyeye , merhaba dedim tık yok, derdimizi anlattık cevap yok, baktı recete yazdı tamam.iletişime kapatmış kendini kadın.çıktım başka doktora gittim.mis gibi kadın, güleryüzlü.diğerini de şikayet ettim valla, yalan söyleyemem..
yemek olmayan diet listesi nasıl olacak saracım?sen mi istedin diyetisyen mi uygun gördü?
ooo işte takımcak ihtiyacımız olan kisi geldihoşgeldin sefalar getirdin. Bizim de spor konusunda biraz teşviğe ihtiyacımız var, bize de yardımcı olursan çok seviniriz :)
ya canım akşamları gözüm çok aç oluyor neden ki?Temam o zaman
Bendekabuk tarçın çayı da içtim. şimdi madensuyu içiyorum
Gezegenim kesinlikle katılıyorum sana.Ben de iş yaparken yemeği unutuyorumDaha kolay olur emin ol, o kadar yoğun olacaksınki yemek yapmayada yemeyede vaktin kalmayacak. Hele hele görümceklerden biran önce kurtulmak için işe konsantre olacaksın. Zaman na.sıl geçti anlamazsın bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?