Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kanal D’nin yeni programı Ebru Şallı ile Zinde Kal’ın tarihi merak konusu oldu. Ebru Şallı’nın beslenmeden sağlıklı yaşama kadar pek çok konuda önemli bilgiler paylaşacağı program hafta içi her gün izleyicilerle buluşacak. Peki, Ebru Şallı ile Zinde Kal ne zaman başlayacak?
Tanıtım fragmanı paylaşılan “Ebru şallı ile zinde kal , pazartesi günü saat 08.15’te başlıyor. Programda doğru beslenme, sağlıklı yaşamın sırları ve güzellik konuları ele alınacak. Hafta içi her sabah izleyici karşısına çıkacak olan Ebru Şallı, doğal yollarla beslenmekten tüm gün zinde kalmaya, sağlıklı yaşamdan spora kadar pek çok konuda deneyimlerini paylaşacak. Kendi alanında uzman konukları ağırlayacak. Pilates hareketleri de gösterecek olan Şallı, izleyiciler ile birlikte güne sağlıklı bir başlangıç yapacak.

Aylinim tebrik ederim
Çok tşk ederim aebenim
Listeye girebilmek için çok ağlamıştım hatırlıyor musun?İki haftanın sonunda kaptanım listeye almıştı beni sağolsun.Takıma çok faydam olucak diye yırtmıştım kendimi.Ama 2. hafta da listeye almasaydı burayı bırakıcaktım.Hevesim kaçıcaktı çünkü

Bizde bir nevi bağımlılık yapıyoruz

Efsercim beyaz çayın hangi çeşidini içiyorsun?Hedef56 da beyaz çay içiyor karıştırmıyorsam ona da sordum.Ben de alıcam da
Aslında ben granül içiyordum bu sene sanırım hasatta bir sorun var bulunduğum şehirde bulamadım hangi aktara sorsam ."abla bulman zor dediler "bende karışık poşet olandan aldım.

Çarşamba menüm

Sabah: elma sirkeli ballı sıcak su

Kahvaltı :1.5 dilim çavdar ekmeği
Kaynamış yumurtanın beyazı
Yağda yumurtanın beyazı (sarilari pelin yedi gezegen teyzesi kılıklı)
Peynir -5 zeytin

Ara : 13:30 yeşil çay yarım lt

Ara 15:30 ısırgan çayı yarım lt

Akşam için lahana sararken biraz lahana yedim

Akşam :1 kucuk tabak lahana sarması
Kendime kalinlari az içli sardım ..
1 greyfurt 1 portakal

1 kupa form çayı

Az sonra pul biberli limonlu yoğurt

Spor : yok
Su :1 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…