- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Afiyet olsunkabuk tarçın çayı da içtim. şimdi madensuyu içiyorum
Sanada afiyet olsun canım.Maalesef soda bana yasak.Size nacizane tavsiyem sodayı tok karnına içmeyin.Mide hacmini büyütürdünüz bide gazlı içecek daha da zararlı
Bende alışkanlık yaptı son öğüle Arası 2 saat varSanada afiyet olsun canım.Maalesef soda bana yasak.Size nacizane tavsiyem sodayı tok karnına içmeyin.Mide hacmini büyütürdünüz bide gazlı içecek daha da zararlı
Efsercim beyaz çayın hangi çeşidini içiyorsun?Hedef56 da beyaz çay içiyor karıştırmıyorsam ona da sordum.Ben de alıcam daBügün denge menüm
( hafta içi fazla aldığım proteini bugün biraz dengelemek istedim)
Sabah takviyelerle başladım
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 k.k beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Roka, çay
Ara 1 yemek kaşığı kuru üzüm, 1 kahve
Öğlen
1 orta boy haşlamış Patates
4 yemek kaşığı yoğurt
Ara 1 muz, beyaz çay
Akşam
1 büyük kase erişteli siyah mercimek çorbası
Yarım saat sonra 4 yemek kaşığı yoğurt
Ara 2 kaysı yarım saat sonra 1 bardak süt
Omega üç
al bi tane daha meraklısı daha :) onu kaçırmışım bakK.k yeni geldiğim, heryeri karıştırdığım bir dönemim Bdv yine her zamanki gibi revaçta gece yarısı bir kadın kocasına bir konu açmış verdi veriştirdi yorumların bini bin para.sonra kocası nasıl olduysa hesabı ele geçirdi küfürün bini bin para oldu.aklımdan hiç çıkmıyor
hocam mümkünse en kolayı bi link falan versen olmaz mı? Armut piş ağzıma düş çok severizdeLeslie den daha iyidir. Full body serisini yaparak başlamak daha iyi olur. Benim sezaryende 3 ay olsun bende başlayacağım.
ahahahh güzel tespit :))bütün olaylar kv+koca+görümce arasında geçiyor.Allah tan görümcem yok da bdv ye konu açamıyorum, yoksa her gün beni okurdunuzBdv = Aldatan veya bişeyler karıştıran koca + ruh hastası kayınvalide + görümcem bana ne dedi
Kendi derdin yetmiyorsa bir bak ama çok takılma bağımlılık yapıyor. Bırakamıyorum eşime de okuyorum. Birbirimizden şüphelenmeye başladıkDurduk yere kaynanama çatasım geliyor Bazı hikayeler sahte gibi bu kadar da olmaz dedirtiyor.
yaa bir hafta daha bekle bak havanın kralını atıcam.ama şimdi sorma söylemem suprayssAyy aşkolsun obezim niye havamdan geçilmesinsevinciimi paylaşmak istedim hava atmak için değildi ki inşallah sen de tek zayıfla da havandan geçilmesin çok mutlu olurum valla
Anladım canım sağol.Ben doğalını alıcam.Sen hangisini önerirsinsade beyaz çay, poşet çay doğadan ın. Demlikte bitki çayı yapmaya üşendiğimden sürekli erteliyorum, ileride bir gün daha doğal hali ile demleme beyaz-yeşil çay içmeyi düşünebilirim ama şimdi değil:)
Bide sen bakiver belki kaldırılmamıştırYa siz iki bacı nakaaadannn meraklısınız yahu
Divinity ve gezegen bacılar, bilmiyormuydunKimle kim bacı :)
İyi hadi suprays olsun bakalımal bi tane daha meraklısı daha :) onu kaçırmışım bak
hocam mümkünse en kolayı bi link falan versen olmaz mı? Armut piş ağzıma düş çok severizde
ahahahh güzel tespit :))bütün olaylar kv+koca+görümce arasında geçiyor.Allah tan görümcem yok da bdv ye konu açamıyorum, yoksa her gün beni okurdunuz
yaa bir hafta daha bekle bak havanın kralını atıcam.ama şimdi sorma söylemem suprayss
Merak işte ne olmuş ne bitmiş diye baktıkal bi tane daha meraklısı daha :) onu kaçırmışım bak
hocam mümkünse en kolayı bi link falan versen olmaz mı? Armut piş ağzıma düş çok severizde
ahahahh güzel tespit :))bütün olaylar kv+koca+görümce arasında geçiyor.Allah tan görümcem yok da bdv ye konu açamıyorum, yoksa her gün beni okurdunuz
yaa bir hafta daha bekle bak havanın kralını atıcam.ama şimdi sorma söylemem suprayss
saol canım. beyaz çayı açık al aylincim. sade olanını al.Afiyet olsun
Bir bacı lafını gördüm ama kestiremedim :)Divinity ve gezegen bacılar, bilmiyormuydun
Suntayı yemişsin yineBugünkü menüm
Sabah 11.00
Sucuklu yumurta, peynir, zeytin, domates, roka, bir dilim ekmek
Ara: bir ayva
Akşam 18.00: karalahana yemeği, bir parca mısır ekmegi, yoğurt
Şimdi: yarım paket altınbasak, biraz tulum peyniri
Su:2 litre
Spor: yok @aeben
Spor niye yapmıyon sporsuz nasıl hava atıcan gııBugünkü menüm
Sabah 11.00
Sucuklu yumurta, peynir, zeytin, domates, roka, bir dilim ekmek
Ara: bir ayva
Akşam 18.00: karalahana yemeği, bir parca mısır ekmegi, yoğurt
Şimdi: yarım paket altınbasak, biraz tulum peyniri
Su:2 litre
Spor: yok @aeben
Diviyle ben biyolojik bacıyızBir bacı lafını gördüm ama kestiremedim :)
Onu diyen arkadaşımız ( ismi lazım değil nicki a ile başlar) suntanın tillahını yiyor da bakma ses etmiyos işte n'apcanSuntayı yemişsin yine
Tmm fulyacım cevabın için tşk lersaol canım. beyaz çayı açık al aylincim. sade olanını al.
Karışık işlerDiviyle ben biyolojik bacıyız
Diviye sorarsan aeben ve yasomda bacısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?