Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Efsercim beyaz çayın hangi çeşidini içiyorsun?Hedef56 da beyaz çay içiyor karıştırmıyorsam ona da sordum.Ben de alıcam da

al bi tane daha meraklısı daha :) onu kaçırmışım bak

Leslie den daha iyidir. Full body serisini yaparak başlamak daha iyi olur. Benim sezaryende 3 ay olsun bende başlayacağım.
hocam mümkünse en kolayı bi link falan versen olmaz mı? Armut piş ağzıma düş çok severizde

ahahahh güzel tespit :))bütün olaylar kv+koca+görümce arasında geçiyor.Allah tan görümcem yok da bdv ye konu açamıyorum, yoksa her gün beni okurdunuz

Ayy aşkolsun obezim niye havamdan geçilmesin sevinciimi paylaşmak istedim hava atmak için değildi ki inşallah sen de tek zayıfla da havandan geçilmesin çok mutlu olurum valla
yaa bir hafta daha bekle bak havanın kralını atıcam.ama şimdi sorma söylemem suprayss

Anladım canım sağol.Ben doğalını alıcam.Sen hangisini önerirsin

İyi hadi suprays olsun bakalım

Merak işte ne olmuş ne bitmiş diye baktık nedense o hiyalere inanasım yokbazende bunu okuyacağıma iki kelime kitap okusam bana daha faydalı olur konun ikinçi cümlesinden geri dönüyorum

Suntayı yemişsin yine

Spor niye yapmıyon sporsuz nasıl hava atıcan gıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…