Hayirli geceler dun gece ameliyata gittim gündüz yogunduk arkadaşta izinde 2 kat yoruldum geldim uyumusum gene gittim ameliyata yeni geldim menülerimi yazamadim uykum var.
Hoş bulduk ablam direkt daldım ama kızlar kusura bakmasın lütfen.
Şükür yarıladık ablam ama bu defa zor geçiyor bulantılar bitti şimdi de mide yanması başladı ama buna çok şükür. Oğlan da büyüyor hayat çok hızlı geçiyor
Hoş bulduk ablam direkt daldım ama kızlar kusura bakmasın lütfen.
Şükür yarıladık ablam ama bu defa zor geçiyor bulantılar bitti şimdi de mide yanması başladı ama buna çok şükür. Oğlan da büyüyor hayat çok hızlı geçiyor
Ne kusru kuzum canimsin bebiş saclidir o yuzden yanıyordur miden benimde çok yanmıştı neyse sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem arada gel aeben fatma saraycada burda
fitovisyon bitki çaylarında güvenilir bir marka,eczanede satılıyor. doğadan da iyi bence . demleyip çok bekletmeden içmen lazım. 3 dakika demleme süresi
Ne kusru kuzum canimsin bebiş saclidir o yuzden yanıyordur miden benimde çok yanmıştı neyse sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem arada gel aeben fatma saraycada burda
günaydın hanımlar dün çok yoğundum giremedim dünkü menüm az oldu yine yazsam mı
08.00 2 yumurtadan omlet
çeri domates
13.00 1 bardak ayran bir avuç fındık
19.00 1 kase mercimek çorbası,yarım tabak kuru fasulye,yarım tabak salata
suyu unuttum spor yok
bugünlerde iştahım yok ama toparlanacak aeben
canım mesajını gördüm ama geri dönüp alıntılayamadım az biliyorum ne desen haklısın kendimi de döveyim gezegenfeza
Hayirli geceler dun gece ameliyata gittim gündüz yogunduk arkadaşta izinde 2 kat yoruldum geldim uyumusum gene gittim ameliyata yeni geldim menülerimi yazamadim uykum var.
Herkese Günaydın. Internet işini hallettik şükür artık rahatça girebiliyorum. Geçmiş çok fazla hepsini okuyamadim. Bugün tartida güzel bi rakam gördüm inşallah yarın da böyle olur. Güzel bi eksiyle gelirim.
Günaydın dünkü menum
Sabah uyanınca 1 bardak detoks suyu
Kahvaltı
1 kase nesfit 1 dilim yumurtalı ekmek
Ara
1 kahve 1 nescafe bardaginda yeşil çay
Öğlen
Patates patlıcan kızartması
1 bardak ayran
Ara
1 mandalina 1 kahve
Akşam yemeği
3 kaşık yeşil fasulye
4 litreye yakın detoks suyu
Spor yarım saat yürüdüm
Çok tşk ederim aebenim
Listeye girebilmek için çok ağlamıştım hatırlıyor musun?İki haftanın sonunda kaptanım listeye almıştı beni sağolsun.Takıma çok faydam olucak diye yırtmıştım kendimi.Ama 2. hafta da listeye almasaydı burayı bırakıcaktım.Hevesim kaçıcaktı çünkü