Yoookk yer miyim hiç?Hatta bugün hep pro besleneyim dedim.Yumurtayı da çook severim.Bugün kü menümü yazayım çok az zamanım varyeme kızkutlamanı haftaya yapıcan şöyle seni bireyselde birincilikle mezun edelim ele güne karşı
Amiiinn canım.Hani derler ya çalışan kazanır.Bende hep derim ki yemeyen kazanır.Tabii ki aç kalmaktan bahsetmiyomtebrikler aylincim.harika bir iş başardın.Allah bize de göstersin o günleri
1.60 cnm maalesef.Bu arada kaptanım beni mezun etmiyor.Afrikalılara dönecem yakında.Sonra da kilo alma yarışmalarında boy göstericem.Sen şimdi mezun mu oldun yani boyun kaç bakalım :/
Bende senin güldüğüne gülmüşüm.Eşim ne oldu diyoAy sesli gülmüşüm.D
Gönlünden nasıl geçiyorsa . 5 li rakamlara indiğimde aynı tepkiyi almıştım
Aha güzel fikir obezim.Sende çok alem kadınsın nerden bulun bu lafları bilmemAhahahh bencede aylin
Hatta al sen benim fotoyu profile koy, takımı ancak ikna edebilirsin :))
ayyy gırkıma 6 ay kaldı
Yaşlanıyorum
Amin inşallah çok sağol Aylin abla
Haftaya bizdensin ona göre altın Aylin abla
Geldim aplamAy bugün herkesi öpesim var Divim gel gıı bi daha öpeyim
Ne oldu saram geçmiş olsun midenimi üşüttün?Kızlar midem çok bulanıyor bugün lahmacunun yarısını yiyemedim midem almadı çokda üşüyorum içim sıkılıyor hayrolsun
Saracim son günlerde sanki diyetten sıkıldım mi ? Nerden çıktı salam kuzum ara öğünlerin yokmu bu hafta?Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
Bir dilim peynir
Bir dilim hindili salam
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir buçuk lahmacun
Ayran
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu ıspanak
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
aeben yasom7272 Antepia27 gezegenfeza
Tebrik ederim 80 kilo mu dedin bana mı öyle geldiÇok sağol canım benim.Sizlerde harikasınız süpersiniz bi tanem.
Boyum 1.60 gezegenim.27 temmuz buraya gelişim.4 ayda vermisim.Ama en başlarda biraz daha sıkı tutsaydım 3 ayda verirdim.Su böreklerini çikoları .... götürdüm.Bi de spora geç başladım.
Bugün karamı hakkettim değ mi gıı.Ama mutluluktan herhaldr bugün de hiç yiyesim yok
Tebrik ederim 80 kilo mu dedin bana mı öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?