Saracim son günlerde sanki diyetten sıkıldım mi ? Nerden çıktı salam kuzum ara öğünlerin yokmu bu hafta?
Saracim sabir sabir az kaldı nediyecegimide bilmiyom çeken bilir çok zor biliyom ama ne olur kendinle meşgul ol.Evet sıkıldım diyetten sıkıldım kaynanamlarda olmaktan sıkıldım evin işleri bitmiyor ondan sıkıldım evin içinde daha dört haftalık hamile ama yok midem bulanıyor yok onu sşetiyorum yok bunu aşeriyorum ayy oram ağrıyor Ayyy buram ağrıyor diye nazlanmalar evdekiler daha düne kadar istemedikleri yeğenlerini yere göğe sığdoramıyorlar delirecem galiba yaşamaktan bile sıkıldım.........
Allah icini ferrahlatsin abla, eminimki sabrin sonu cok guzel olcakEvet sıkıldım diyetten sıkıldım kaynanamlarda olmaktan sıkıldım evin işleri bitmiyor ondan sıkıldım evin içinde daha dört haftalık hamile ama yok midem bulanıyor yok onu sşetiyorum yok bunu aşeriyorum ayy oram ağrıyor Ayyy buram ağrıyor diye nazlanmalar evdekiler daha düne kadar istemedikleri yeğenlerini yere göğe sığdoramıyorlar delirecem galiba yaşamaktan bile sıkıldım.........
Saracim sabir sabir az kaldı nediyecegimide bilmiyom çeken bilir çok zor biliyom ama ne olur kendinle meşgul ol.
Allah icini ferrahlatsin abla, eminimki sabrin sonu cok guzel olcak
birilerine sinirlendim de canım ondan. neyse sonra geçtihayırdır kuzum neye sinirlisin
Sadece diyet konusunda aynı şeyleri yaşıyoruz.Bu ara diyete uygun olmayan paça çorbaları salam kuru pasta yiyorum ölçüsü azda olsa ama ilk zamanlardaki irademi niye kaybediyorum bilmiyorum bana yardım edin akıl verin kızlar nolur ben çok yoruldum hayattan yaşadıklarımdan yoruldum hep çok güçlü görünmekten içim kan ağlarken kahkahalarla gülmekten yoruldum
nacizane tavsiyem kendi mutluluğuna odaklan, onlar gibi olmadığın için Allaha şükret. Çok konuşma insanlarla, iş yapabilrsin, beden yorgunluğu geçer (hem kilo verirsin :))) gönül yorgunluğu geçmez. Sen gül geç, sen pişir onlar yesin:)) Kilo alsın hepiisiiii sen yimeeee. kulaklarını tıka hatta iş yaparken müzik dinle. Kendine vakit ayıramıyorsan manen aralarından ayrıl. Biraz vakit bulup yalnız kalabilirsen tabi iyi olur yoksa dediğim gibi kafa olarak onların dediklerine yaptıklarına değil başka şeye odaklan. Mesela sanki büyük bir defile organize edeceksin güzel güzel elbiseler tasarla aklından, o elbiseleri düşün renkleri modelleri, zayıf halinele onları giydiğini, ne bileyim hayalinde birşeyler üretmeye çalışBu ara diyete uygun olmayan paça çorbaları salam kuru pasta yiyorum ölçüsü azda olsa ama ilk zamanlardaki irademi niye kaybediyorum bilmiyorum bana yardım edin akıl verin kızlar nolur ben çok yoruldum hayattan yaşadıklarımdan yoruldum hep çok güçlü görünmekten içim kan ağlarken kahkahalarla gülmekten yoruldum
Sadece diyet konusunda aynı şeyleri yaşıyoruz.
Önün dışında yaşadıkların için sabır diliyorum. Ya bu diyardan gideceksin, ya bu deveyi gideceksin. Seçim senin. Diyardan gidemiyorsan onlarla yaşamaya çalışacaksın. Yoksa istemediğin çok kötü şeyler yaşarsın
nacizane tavsiyem kendi mutluluğuna odaklan, onlar gibi olmadığın için Allaha şükret. Çok konuşma insanlarla, iş yapabilrsin, beden yorgunluğu geçer (hem kilo verirsin :))) gönül yorgunluğu geçmez. Sen gül geç, sen pişir onlar yesin:)) Kilo alsın hepiisiiii sen yimeeee. kulaklarını tıka hatta iş yaparken müzik dinle. Kendine vakit ayıramıyorsan manen aralarından ayrıl. Biraz vakit bulup yalnız kalabilirsen tabi iyi olur yoksa dediğim gibi kafa olarak onların dediklerine yaptıklarına değil başka şeye odaklan. Mesela sanki büyük bir defile organize edeceksin güzel güzel elbiseler tasarla aklından, o elbiseleri düşün renkleri modelleri, zayıf halinele onları giydiğini, ne bileyim hayalinde birşeyler üretmeye çalış
Teşekkürler divinitim sağol. .nasilsinn
Heee mi . Yaş sınırı var deyin yani. Temem .Ihhh olmaz altın gız olman için 40 yaş üstü Olmak lazım
Sen çık yukardaki çıtır kızların yanına
olur tabii, aynı şeyi ben de düşündüm
Haklısın canım bak ben o ayrıntıları bilmediğimden devam et diyecektim ama o sarkmaları toparlarsan çok fit güzel bir kilo görürsün canım çok güzel kilo vermişsin maşallah sana1.60 cnm maalesef.Bu arada kaptanım beni mezun etmiyor.Afrikalılara dönecem yakında.Sonra da kilo alma yarışmalarında boy göstericem.
Büşracım,kilom 61.8.Aslında çok diyorsundur.Ama ben estetik ameliyatı olmayı düşünüyorum.60 kilo olunca 80 kilo vermiş oluyorum.Ve tahmin edersin ki toplanması ve alınması gereken çok derim var.Karnım sönmüş balon gibi.Sırt üstü yattığımda deriler üst üste geliyor.Ön takımlar zaten müzelikBu ameliyatta da 5 le 10 kg arası gidiyormuş.O yüzden artık yeter diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?