Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Saracim son günlerde sanki diyetten sıkıldım mi ? Nerden çıktı salam kuzum ara öğünlerin yokmu bu hafta?

Evet sıkıldım diyetten sıkıldım kaynanamlarda olmaktan sıkıldım evin işleri bitmiyor ondan sıkıldım evin içinde daha dört haftalık hamile ama yok midem bulanıyor yok onu sşetiyorum yok bunu aşeriyorum ayy oram ağrıyor Ayyy buram ağrıyor diye nazlanmalar evdekiler daha düne kadar istemedikleri yeğenlerini yere göğe sığdoramıyorlar delirecem galiba yaşamaktan bile sıkıldım.........

Saracim sabir sabir az kaldı nediyecegimide bilmiyom çeken bilir çok zor biliyom ama ne olur kendinle meşgul ol.

Allah icini ferrahlatsin abla, eminimki sabrin sonu cok guzel olcak

Saracim sabir sabir az kaldı nediyecegimide bilmiyom çeken bilir çok zor biliyom ama ne olur kendinle meşgul ol.

Ayyy deli oluyorum canım ya ben zaten komşum bile hamile olsa su bile kaynatsam veririm evde kendime yaptığım diyet yemeğinden bile buna veriyorum yemek istersen ye diyorum buna rağmen karşıma geçip hamilelerin canı en pis yemeği bile ister hamile olunca böyle olur ben zaten bunları biliyorum niye gözüme sokuyorsunuz ne zevk alıyorsunuz değilmi

Sabır taşı olsa çatlar bende çatlamak üzereyim inanki

Bu ara diyete uygun olmayan paça çorbaları salam kuru pasta yiyorum ölçüsü azda olsa ama ilk zamanlardaki irademi niye kaybediyorum bilmiyorum bana yardım edin akıl verin kızlar nolur ben çok yoruldum hayattan yaşadıklarımdan yoruldum hep çok güçlü görünmekten içim kan ağlarken kahkahalarla gülmekten yoruldum

MENÜ
Sabah uyanınca çörek otu yağı, alıç sirkesi, 3-5 bardak su

SABAH
Tavada 2 yumurta+1 dilim hellim peyniri +6 yeşil zeytin+1,5 dilim çavdar ekmeği+ yeşil biber

ÖĞLE
9 yk kıymalı makarna+turşu

İKİNDİ
1 bardak süt

AKŞAM
15 adet hamsi 2 köfte kadar levrek+turşu+salata

SPOR
60 dk yürüyüş

GÜN BOYU
1 maden suyu+1 kahve+1 maden suyu

aeben , gezegenfeza

Sadece diyet konusunda aynı şeyleri yaşıyoruz.
Önün dışında yaşadıkların için sabır diliyorum. Ya bu diyardan gideceksin, ya bu deveyi gideceksin. Seçim senin. Diyardan gidemiyorsan onlarla yaşamaya çalışacaksın. Yoksa istemediğin çok kötü şeyler yaşarsın

nacizane tavsiyem kendi mutluluğuna odaklan, onlar gibi olmadığın için Allaha şükret. Çok konuşma insanlarla, iş yapabilrsin, beden yorgunluğu geçer (hem kilo verirsin :))) gönül yorgunluğu geçmez. Sen gül geç, sen pişir onlar yesin:)) Kilo alsın hepiisiiii sen yimeeee. kulaklarını tıka hatta iş yaparken müzik dinle. Kendine vakit ayıramıyorsan manen aralarından ayrıl. Biraz vakit bulup yalnız kalabilirsen tabi iyi olur yoksa dediğim gibi kafa olarak onların dediklerine yaptıklarına değil başka şeye odaklan. Mesela sanki büyük bir defile organize edeceksin güzel güzel elbiseler tasarla aklından, o elbiseleri düşün renkleri modelleri, zayıf halinele onları giydiğini, ne bileyim hayalinde birşeyler üretmeye çalış

Hafta içi evime geçiyorum tamamen ondan sonra ne halleri varsa görsünler evimi yerleştireyim ailemin yanına gidecem kasa dinlemeye ondan sonra biliyorumki kilolarım takır takır gidecek kafam rahat olunca irademi daha çok kontrol ediyorum

Biliyormusun öyle yapmaya çalışıyorum zaten bu dört ayda altı tane lif ördüm burası en deşarj olduğum yer zaten buradaki arkadaşlarım sizler olmasanız kafayı yerim zaten

Sabah 1 yumurta haslama iki dilim beyaz peynir 1 parça ekmek
2 parça çikolata çay ile okulda

Öğle 13.00 1 yagda yumurta kaşarlı
Domates yeşillik
Peynir zeytin 2 çatal recel

18.00 1 tabak karnabahar yemegi
5 6 kaşık bulgur pilavı
2 parça kemikli et
Salata
Ayran
Çay saati 2 kremalı bisküvi 1 petibor 1 ısırık kek ( henüz almadım ama kendime meyve kurulari alıcam )

Haklısın canım bak ben o ayrıntıları bilmediğimden devam et diyecektim ama o sarkmaları toparlarsan çok fit güzel bir kilo görürsün canım çok güzel kilo vermişsin maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…