yaa yerün seni:)) samimi ve kendi gibi olan insanları severim...aylingalpben..Aha güzel fikir obezim.Sende çok alem kadınsın nerden bulun bu lafları bilmem
buraya mı yazalım?? Ben sana yollarım ölçülerimi.herkes görmesin, nazar falan olurum maazallah :))30 Kasım ölcülerim
Kilo : 68.5
Göğüs : 97
Bel : 78
Kalça : 103
Basen : 101
Sağ bacak : 60
Sol bacak : 60
obezzto aldinmi ölçülerini
çok stres yaptın saracim.inan sıkıntını hissediyorum ama yapabileceğim bir sey yok.yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, sık dişini lütfenKızlar midem çok bulanıyor bugün lahmacunun yarısını yiyemedim midem almadı çokda üşüyorum içim sıkılıyor hayrolsun
takma kimseyi kafana,boş insanlar onlar.sakın kendini değersiz hissetme.senin degerini çocuk sahibi olmak/ olmamak alçaltmaz/ yükseltmez.herkes kendi şahsına münhasırdır fakat anlamak için kapasite lazım.görmemeye duymamaya çalış ki zaten kendi evine geçeceksin kimseyle muhatap olmak zorunda da degilsinEvet sıkıldım diyetten sıkıldım kaynanamlarda olmaktan sıkıldım evin işleri bitmiyor ondan sıkıldım evin içinde daha dört haftalık hamile ama yok midem bulanıyor yok onu sşetiyorum yok bunu aşeriyorum ayy oram ağrıyor Ayyy buram ağrıyor diye nazlanmalar evdekiler daha düne kadar istemedikleri yeğenlerini yere göğe sığdoramıyorlar delirecem galiba yaşamaktan bile sıkıldım.........
ayyy teşekürler kaçırmışız fırsatı@Ya habibihedef56 phalanx kızlar listeye girmek isteemisiniz?
Bol paylaşım ve kilo verme sözünüze listeye alabiliirm. Cevaplarınıız bekliyorum acil.
hayrolsun canım, rabbim gönlüne ferahlık versin.Kızlar midem çok bulanıyor bugün lahmacunun yarısını yiyemedim midem almadı çokda üşüyorum içim sıkılıyor hayrolsun
Çok yorgunum ayaklarım zonkluyor .
bi ara merak edip kitabını almıştım. ama işime gelmediarkadaşlar kan grubuna göre beslenme hakkında ne düşünüyorsunuz?
ama biliyor musun kırmız et A grubuna çok zararlıymış. aidin salihin videosunda A grubu olup senin gibi kırmızı eti çok sevip yiyen bir hastayı anlatıyordu. yeme demiş ve hsatanın rahatsızlıkları zamanla geçmiş.bi ara merak edip kitabını almıştım. ama işime gelmediben A grubuyum et ve türevlerini severim. benim grubumda et yokmuış. sevdiğim şeyler hep yasak olunca bir anda ilgim bitti.
Burdayım obezitom kas ağrısı varsa süper demek hareketleri doğru yapıp kasları zorlamışsın bravo valla sezeryan bir iyileşsin günde 2 defa yapıcam. Dün badminton oynadım çok iyi geldi biraz dikişlerim sızladı ama geçti.Benim spor hocam nerdedir acabağ? Hocam ağrımayan yerim yok, derdime bir çare lütfen
Bugünkü menüm
Sabah: bir yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim hindi füme, roka, bir dilim ekmek
Ara: yarım muz
Ögle: köfte, salata
Ara: iki tuzlu kurabiye
Aksam: bir parca kızarmıs tavuk, üç-beş patates kızartması
Su: 2 litre
Spor: yokaeben
Hg din cnm aramizaMerhabalar hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum. :) Motivasyona ihtiyacım var ve enerjinize bayıldımm
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Merve
Yaşınız : 24
Boyunuz:158
Mesleginiz: Çocuk Gelişimi
Şu anda çalışıyomusunuz: Hayır
Evli/bekar: Evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları: Çocuğum henüz yok
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir: Yozgat
Kilo alma hikayeniz : Geçen sene baya zayıflamıştım diyetisyen desteği ile ancak ipin ucu kaçınca yakalayamadım malesefyoksa herhangi bir sağlık durumum vs yok.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Sağlık için ve gebelik planım var
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : hanımlar 1,5 sene önce evlendim ve eşimin işi dolayısıyla yozgat da yaşıyorum. yapı olarak biraz çekingen ve sakinimdir. diyet konusunda zaman zaman çok iradesiz olabiliyorum ama tekrar toparlıyorum kendimi inşallah bu sefer hedefime ulaşırım :)
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır daha önce yarışmadım.
Şu anki kilonuz: 76,4
Hedef kilonuz: ilk hedefim 60 kilo olmak
hoşgeldin canım, inşallah hep beraber çok güzel kilolar vericez.Merhabalar hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum. :) Motivasyona ihtiyacım var ve enerjinize bayıldımm
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Merve
Yaşınız : 24
Boyunuz:158
Mesleginiz: Çocuk Gelişimi
Şu anda çalışıyomusunuz: Hayır
Evli/bekar: Evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları: Çocuğum henüz yok
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir: Yozgat
Kilo alma hikayeniz : Geçen sene baya zayıflamıştım diyetisyen desteği ile ancak ipin ucu kaçınca yakalayamadım malesefyoksa herhangi bir sağlık durumum vs yok.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Sağlık için ve gebelik planım var
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : hanımlar 1,5 sene önce evlendim ve eşimin işi dolayısıyla yozgat da yaşıyorum. yapı olarak biraz çekingen ve sakinimdir. diyet konusunda zaman zaman çok iradesiz olabiliyorum ama tekrar toparlıyorum kendimi inşallah bu sefer hedefime ulaşırım :)
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır daha önce yarışmadım.
Şu anki kilonuz: 76,4
Hedef kilonuz: ilk hedefim 60 kilo olmak
Fulyacim acikcasi 3 4 yıl önce farkettim benimde kepekli ekmek çavdar yediğimde midem agriyordu kimseyi inandiramiyordum sonra kan grubu diyetinde bana yasak olduğunu öğrendim demekki dedim vücudum tepki gösteriyor bir şekild e.arkadaşlar kan grubuna göre beslenme hakkında ne düşünüyorsunuz?
Monicim gittinmi ortepediye? Kaçırmış olabilirim okuyamadım cunkuhoşgeldin canım, inşallah hep beraber çok güzel kilolar vericez.
kız gebertirim daha listeye gireli bi kaç saat oldu pide yemişşşBurdayım obezitom kas ağrısı varsa süper demek hareketleri doğru yapıp kasları zorlamışsın bravo valla sezeryan bir iyileşsin günde 2 defa yapıcam. Dün badminton oynadım çok iyi geldi biraz dikişlerim sızladı ama geçti.
Menünde akşam kızartma olmamış öğlen olabilir ama akşam ki menü çok önemli akşamki arada kurabiye olmamalı. Öğleden önce olabilir çünkü gün ortası enerji harcanır ama akşam depolanır.
Artist artist konuşuyorum ama bende masum değilim :)
Akşam sıcak pide vardı ve yedim hemde üstüne labne sürüp. Ben şekeri bıraktım rahatladım ve kilo rahat veriyorum. Haftaya 70lerden kurtulucam inşallah
yok kuzum gitmedim, öncesinde yine dahiliyeye gitmem gerekiyor tansiyon ilacımın yan etkisi olabilirmiş kas ağrılarım. iyi bir dahiliyeye derdimi anlatayım muayeneden sonra tansiyon ilacımı yeniden düzenlemesini isticem. duruma göre yönlendirir.Monicim gittinmi ortepediye? Kaçırmış olabilirim okuyamadım cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?