- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Yaaaa ilk üçe girdik mi dediydim gıı.Nereden bakıyorsunuz?599.etap cuma zayıflama yarışması sonuçları diye yazdım ama en 598 etap yazıyorNe yapacan kaçıncı oldukaylin sondan 2ci olduk
Günaydın canım.Link için tşk ederim
Her yerim ağrıya mesajını gördüydüm skşam obezim aynen devam canım çivi çiviyi söker doğru yoldasın , birde enru başlarsa pilatese onuda yaparsın manken olursun artıkGünaydın 10.takım
Herkese musmutlu ve dinlenebileceği bir hafta sonu diliyorum.hastalara şifa , dertlilere deva versin Allah
Hafta sonu diye cozutmayın iki gün sonra pazartesi tartı günü
Öğlenin olmamış hedefim , gerisi güzelMENÜ
Sabah uyanınca çörek otu yağı, alıç sirkesi, 3-5 bardak su
SABAH
Tavada 2 yumurta+1 dilim hellim peyniri +6 yeşil zeytin+1,5 dilim çavdar ekmeği+ yeşil biber
ÖĞLE
9 yk kıymalı makarna+turşu
İKİNDİ
1 bardak süt
AKŞAM
15 adet hamsi 2 köfte kadar levrek+turşu+salata
SPOR
60 dk yürüyüş
GÜN BOYU
1 maden suyu+1 kahve+1 maden suyu
aeben , gezegenfeza
Hadi üçü beşi görmiyekte kurabe ne oluyoBenim spor hocam nerdedir acabağ? Hocam ağrımayan yerim yok, derdime bir çare lütfen
Bugünkü menüm
Sabah: bir yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim hindi füme, roka, bir dilim ekmek
Ara: yarım muz
Ögle: köfte, salata
Ara: iki tuzlu kurabiye
Aksam: bir parca kızarmıs tavuk, üç-beş patates kızartması
Su: 2 litre
Spor: yokaeben
Menülerin azalmakla birlikte protein miktarları azaldı saram ve kilo berimin yavaşladı.Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
Bir dilim peynir
Bir dilim hindili salam
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir buçuk lahmacun
Ayran
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu ıspanak
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
aeben yasom7272 @Antepia27 gezegenfeza
özelbşr listenmi var canım çok protein yiyorsun sebzen de yok!Sabah : 2 haşlanmış yumurta + labne + süt
Ara : rezene çayı
Öğlen : kaşarlı yumurta
Ara : papatya çayı
Akşam : labne + pide + süt çayı
Ara : süt
0 kan gurubuysan ekmek ve yogurt yok etcil olabilirsin . Zor seçenekler ama doğru.arkadaşlar kan grubuna göre beslenme hakkında ne düşünüyorsunuz?
e hiç gelme bari yasom4 gittim 5geldim geri gittim 6.30 da 2 defazaten 2 'de anca uyumustum
hadi inşallah o zaman.bebeğinin gelişimi iyiyse sen de kilo vericem diye sinir stres yapmıyosan devam..Benim diyetten çok abur cubur yememe. Yemeğimden kesmedim. Protein kalsiyum vitamin Karbonhidrat hepsini dengeli alıyorum. Zaten kilom gram gram gidiyor.Gece süt sağarken yemiyorum artık.
Estf abla. Sütüm yarıyor bebeğime gelişimi kilo alımı çok iyi. Bende çabuk toparlanmalıyım . Alışık değilim bu bedene. Başkasının bedeninde hapsolmuş gibiyim. İşimiz spor olunca fit olmak mecburi. Spor salonu açıcam yazın o yüzden doğum öncesine dönmem gerekli .
ahahhh ne demezsin :)) mankenlik beri dursun fazla kiloyu vereydim yeterdi..ebruyu unutturmayın bana, sıkılaşmam lazım, her yerim yumuşadıHer yerim ağrıya mesajını gördüydüm skşam obezim aynen devam canım çivi çiviyi söker doğru yoldasın , birde enru başlarsa pilatese onuda yaparsın manken olursun artık
He nöbet tutaydım iyiydi üstüne bide para alirdime hiç gelme bari yasombi yatak neyin varsa ilişevir, hiç degilse uykunu alırsın
hadi inşallah o zaman.bebeğinin gelişimi iyiyse sen de kilo vericem diye sinir stres yapmıyosan devam..
ahahhh ne demezsin :)) mankenlik beri dursun fazla kiloyu vereydim yeterdi..ebruyu unutturmayın bana, sıkılaşmam lazım, her yerim yumuşadı
Rica ederim :)Günaydın canım.Link için tşk ederim
Ben protein ağırlıklı besleniyorum. Kilo verirken spor yapmadığım için kas kaybetmek istemiyorum. Sebze bebeğime gaz yapıyor havuç yiyorum.özelbşr listenmi var canım çok protein yiyorsun sebzen de yok!
Üyelerin paylaşım alanı var, ordan bakıyorumGünaydın herkeslere
Kaçıncı olduk buraya kimse yazmıyor.Bacım nerden bakıyorsun bi de helede bende kendim bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?