Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne yapacan kaçıncı olduk aylin sondan 2ci olduk
Yaaaa ilk üçe girdik mi dediydim gıı.Nereden bakıyorsunuz?599.etap cuma zayıflama yarışması sonuçları diye yazdım ama en 598 etap yazıyor
Günaydın hayırlı sabahlar bu arada.Bu ara çok yoruldun arkadaşım Rabbim güç kuvvet versin

Tünaydınlar hanımlar , geçmişede bakamadım nicesiniz ?

İnşallah herşey yolundadır . Bugun yine dışarda işlerim var akşama görüşürüz inşallah.
Sabah eşimden servis söförlüğü maaşı istedim haklısın valla dedi

Günaydın 10.takım

Herkese musmutlu ve dinlenebileceği bir hafta sonu diliyorum.hastalara şifa , dertlilere deva versin Allah

Hafta sonu diye cozutmayın iki gün sonra pazartesi tartı günü
Her yerim ağrıya mesajını gördüydüm skşam obezim aynen devam canım çivi çiviyi söker doğru yoldasın , birde enru başlarsa pilatese onuda yaparsın manken olursun artık

Öğlenin olmamış hedefim , gerisi güzel

Hadi üçü beşi görmiyekte kurabe ne oluyo

Esnemeyin hafta sonu ...

Menülerin azalmakla birlikte protein miktarları azaldı saram ve kilo berimin yavaşladı.
Senin 3 günlük detoksun vardı ne zaman o?

4 gittim 5geldim geri gittim 6.30 da 2 defazaten 2 'de anca uyumustum
e hiç gelme bari yasom bi yatak neyin varsa ilişevir, hiç degilse uykunu alırsın

hadi inşallah o zaman.bebeğinin gelişimi iyiyse sen de kilo vericem diye sinir stres yapmıyosan devam..

Her yerim ağrıya mesajını gördüydüm skşam obezim aynen devam canım çivi çiviyi söker doğru yoldasın , birde enru başlarsa pilatese onuda yaparsın manken olursun artık
ahahhh ne demezsin :)) mankenlik beri dursun fazla kiloyu vereydim yeterdi..ebruyu unutturmayın bana, sıkılaşmam lazım, her yerim yumuşadı

He nöbet tutaydım iyiydi üstüne bide para alirdim neyse vardır bundada bir hayir.

Diyetisyen den çıktım diyet listem pazartesi ile başlayan 1700 kalorilik farklı 3 günlük bır diyet yapacağım kaptanım metobolizmayı şaşırtacakmışız
Bu iki gün eski düzenimë devam sadece bugüne özel 1 salebim var @moni telden yazabilirsem size yazarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…