Yok abla gi dur deme öyle miktar da sıkıntı var benim . Etipuf ta da biskivi yi 5 6 7 8 yemesem 1 ya da yarım yesem veririm gene . De benim ya bisiklet surmem ya da yuruyuse spor à gitmem lazım . Hava kötu bebeklr var. Bsiklet olmaz da . Ben salona gidem diom siz beni bi itseniz yarından baslasam aksam çocukları yatırınca gidiyim. Saat 9 10 arasiBiliyom sevdiğinide artık yasanıyorsunsisko vorones olacan eskiden etipuflari colalari icip kilo veriyordun simdi veremiyon bak
Evet kizimda hasta o toparlandi sukur, ben hala kotuyum hatta basim bile agriyor, iş yerini aradim azonce hasta bildirdim yarina. Pazarda bakarim iyi hissedersem giderim. Bugunde doktora gittim virus dedi, sesim felan hep gitti ya burun sprayi aldim kullaniyorum. Bide yarin sabah kan aldircam vit d, karaciger bide iltihap bakteri felan varmi diye ( her ihtimale karsi dedi)Zre_ canim sen nasil oldun ? Kizinmi hasta ? Bişeyleri yarim yamalak okudum .
geçmiş olsun kuzum, daha iyisindir inşallah.
benim her iki kolumunda orası uzun zamandır ağrıyor, gece yatakta dönemiyorum bile sanki oralar kesilmiş gibi. tam olarak tutulan yerim de orasıydı.
sara_28 cim evini yerleştirdikten sonra ailemin yanına gidecem yazmissin ya nasıl mutlu oldum kesinlikle ortam degistirmelisin biraz kafanı dinle hasret gider senin adına çok sevindim cnm. Sonrada batum bileti al bende kal burdan gidersin
Çok geçmiş olsun zehracim senin vücut direncin niye düşüyor böyle cokmu nöbet tutuyorsun? Gündüz çalışma yokmu sizde.Evet kizimda hasta o toparlandi sukur, ben hala kotuyum hatta basim bile agriyor, iş yerini aradim azonce hasta bildirdim yarina. Pazarda bakarim iyi hissedersem giderim. Bugunde doktora gittim virus dedi, sesim felan hep gitti ya burun sprayi aldim kullaniyorum. Bide yarin sabah kan aldircam vit d, karaciger bide iltihap bakteri felan varmi diye ( her ihtimale karsi dedi)
Him hafta sonu dinlenmek bilmiyom cagirmazlarsa acil bişey olmassa dinlenirim ama sürekli tetikte oluncada dinlenemiyorum obezim bu hafta hiç spor yapamadim cidden yorgundum yoksa biliyorsun eve gelip yarim satte olsa yapıyordum ama bu hafta ciddi yoruldum.hele bugün resmen kara cuma ilan ettim sabah bir başladık aksilikler silsilesi neyse akşam herşeyi toparladık ama bizde bittik.Yasom hafta sonu güzel dinlenirsin insallah...
Haa bir de devamlı yaşlandım yaşlandım deyip durma bak terlik geliyo..sporunla döversin bizi bebişim :))
Yaşlandın etipufum dur acik psikolojim baskı yapayimYok abla gi dur deme öyle miktar da sıkıntı var benim . Etipuf ta da biskivi yi 5 6 7 8 yemesem 1 ya da yarım yesem veririm gene . De benim ya bisiklet surmem ya da yuruyuse spor à gitmem lazım . Hava kötu bebeklr var. Bsiklet olmaz da . Ben salona gidem diom siz beni bi itseniz yarından baslasam aksam çocukları yatırınca gidiyim. Saat 9 10 arasi
Çok sukur tabiki ama gerçekten çok yoruldum 26 sene yeterrrrrgerçekten yaş ilerleyince işe gitmek zor geliyor. sabah erken kalk. akşam gel. yorgun düşürüyor insanı. Allah zamanı gelince iyi bir şekilde emekli olmayı nasip etsin inşallah bize. yoruluyoruz ama çok şükür işimiz var.
Ins saracimİyi değilim kaptanım
Kaptanım D vitamini ne baktırdınmı bahsettiğin ağrıların sebebi D vitamini eksikliği olabilir
Ne güzel olurdu canım çok sağol kibar teklifin için ama ailemin yanında dinlenmek kafamı toplamak baba iyi gelecek buna eminim
Hafta içi evine geçiyormuşsun saram.4 aydır sabrettin şurda birkaç gün kalmış.Biraz daha sık dişini bitanem.Söylemesi kolay diyeceksin biliyorum ama başka elimizden bişey gelmiyor.Ama sonunda mutluluk ve huzur seni bekliyor.Şimdiden evine geçince neler yapabileceğini planla,eşinle daha çok vakit geçireceğini,yemeklerini rahatca hazırlayabileceğini ve büyük bir zevkle diyete devam edeceğini vs.... gibi şeyler düşün canımsın.Planlar ve hayaller de insanı mutlu edebiliyor ve sabır gücünü arttırıyor.Yaşama sevincini arttırır.Düşünsene HAFTA İÇİ evindesin.Hadi saram ben eski sarayı istiyorum.Sabahları enerji dolu spor dolu emojilerini özledim.Sabah ki o güzel msj ların var ya beni çok etkilyordu,bana çok iyi geliyordu.İçime bir heyecan,bir mutluluk,enerji ve hareket katıyordu.Ben onlardan istiyooooommmm.Lütfen toparlan,bunu kendin için ve bebek isteğin için yap.Stres bebeği de etkilyor biliyorsunHafta içi evime geçiyorum tamamen ondan sonra ne halleri varsa görsünler evimi yerleştireyim ailemin yanına gidecem kasa dinlemeye ondan sonra biliyorumki kilolarım takır takır gidecek kafam rahat olunca irademi daha çok kontrol ediyorum
bazen insan tıkanıyorÇok sukur tabiki ama gerçekten çok yoruldum 26 sene yeterrrrrşaka biyana tabiki işimiz var çok şükür elimiz ayağımız tutuyor ama bazen takatim kalmıyor.
Sağol büşracım.Ben 8 yıl önce 140 kilo ile mide küçültme ameliyatı oldum.10 ayda 80 kilo verdim.Ama çok spor yaptım,günde 10 km bisiklet sürdüm.Diyet ürünler alırken bile en düşük cal olanlarını alıyordum.Benimle aynı zamanda ameliyat olanlar eski kilolarına geri dönmüşler ve 2. ameliyatlarını olmuşlar.Sadece ben kalmışım olmayan.Bende 20 kilo almıştım ve vermezsem 2. yi olma gibi bi lüxüm de yoktu,çünkü maddiyat müsait değil.Burası ve sizlerin sayesinde 20 kilomu verdim çok şükürHaklısın canım bak ben o ayrıntıları bilmediğimden devam et diyecektim ama o sarkmaları toparlarsan çok fit güzel bir kilo görürsün canım çok güzel kilo vermişsin maşallah sana
Bende seni yerün :)) Sende çok doğal ve olduğun gibisin canım benimyaa yerün seni:)) samimi ve kendi gibi olan insanları severim...aylingalpben..
buraya mı yazalım?? Ben sana yollarım ölçülerimi.herkes görmesin, nazar falan olurum maazallah :))
çok stres yaptın saracim.inan sıkıntını hissediyorum ama yapabileceğim bir sey yok.yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, sık dişini lütfen
takma kimseyi kafana,boş insanlar onlar.sakın kendini değersiz hissetme.senin degerini çocuk sahibi olmak/ olmamak alçaltmaz/ yükseltmez.herkes kendi şahsına münhasırdır fakat anlamak için kapasite lazım.görmemeye duymamaya çalış ki zaten kendi evine geçeceksin kimseyle muhatap olmak zorunda da degilsin
Benim spor hocam nerdedir acabağ? Hocam ağrımayan yerim yok, derdime bir çare lütfen
Bugünkü menüm
Sabah: bir yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim hindi füme, roka, bir dilim ekmek
Ara: yarım muz
Ögle: köfte, salata
Ara: iki tuzlu kurabiye
Aksam: bir parca kızarmıs tavuk, üç-beş patates kızartması
Su: 2 litre
Spor: yok @aeben
Aramıza hoşgeldin mervecim.Adım Aylin doğru adrestesin canım.Dediğin gibi buranın enerjisi çok güzeldir,bütün arkadaşlarımız çok değerlidir.Kaptanımız monicim bir tanedir zaten.Zamanla herkesi tanırsın zaten.Merhabalar hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum. :) Motivasyona ihtiyacım var ve enerjinize bayıldımm
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Merve
Yaşınız : 24
Boyunuz:158
Mesleginiz: Çocuk Gelişimi
Şu anda çalışıyomusunuz: Hayır
Evli/bekar: Evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları: Çocuğum henüz yok
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir: Yozgat
Kilo alma hikayeniz : Geçen sene baya zayıflamıştım diyetisyen desteği ile ancak ipin ucu kaçınca yakalayamadım malesefyoksa herhangi bir sağlık durumum vs yok.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Sağlık için ve gebelik planım var
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : hanımlar 1,5 sene önce evlendim ve eşimin işi dolayısıyla yozgat da yaşıyorum. yapı olarak biraz çekingen ve sakinimdir. diyet konusunda zaman zaman çok iradesiz olabiliyorum ama tekrar toparlıyorum kendimi inşallah bu sefer hedefime ulaşırım :)
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır daha önce yarışmadım.
Şu anki kilonuz: 76,4
Hedef kilonuz: ilk hedefim 60 kilo olmak
Seni seviyom biliyon demi yasocumAylin42Konya bak çok sinirlendim sana nasıl böyle kilo verirsin canimsin çok sevindim bitanem bende gerçek kilom 63 olabilirim ama tartiya yansımadı.
Çok tşk ederim verom.İnşallah olursam rahatlıcam canım yaa.Hele yazın çok sıkıntı çekiyorumAylin42Konya seni tebrik edesim geldi. Umarım deri ameliyatı Vs. Istedgn olur .ve guzel günler senin olur. Maşallah ne güzel kilolar vermişsin.
Geçmiş olsun zehracım.İnşallah bir sorun çıkmazEvet kizimda hasta o toparlandi sukur, ben hala kotuyum hatta basim bile agriyor, iş yerini aradim azonce hasta bildirdim yarina. Pazarda bakarim iyi hissedersem giderim. Bugunde doktora gittim virus dedi, sesim felan hep gitti ya burun sprayi aldim kullaniyorum. Bide yarin sabah kan aldircam vit d, karaciger bide iltihap bakteri felan varmi diye ( her ihtimale karsi dedi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?