- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
:))aynı fikirdeyim
Canım az önce bdv deki konunu okudum, acilen kan tahlili yaptırması tavsiye ederim. Bazı vitamin eksiklikleri senin hissettiklerini yaşanana sebep oluyor. Uzun süre diyette olup vitamin eksikliği yaşaman gayet doğal. Ayrıca olumsuz düşünceleri kafandan at. Benimde canım soğuk havalarda bisey istemez. Hızlıca evi toparlayıp hiç oturmadan çarşıya çıkacak, oturursam daha çıkmam
Teşekkür ederim duyarlılığın içinCanım az önce bdv deki konunu okudum, acilen kan tahlili yaptırması tavsiye ederim. Bazı vitamin eksiklikleri senin hissettiklerini yaşanana sebep oluyor. Uzun süre diyette olup vitamin eksikliği yaşaman gayet doğal. Ayrıca olumsuz düşünceleri kafandan at. Benimde canım soğuk havalarda bisey istemez. Hızlıca evi toparlayıp hiç oturmadan çarşıya çıkacak, oturursam daha çıkmam
Kuzum sen biraz bizle takılsana değişiklik iyi gelebilir.Teşekkür ederim duyarlılığın için
Diyet de yapmış olabilir
Bu hiç aklıma gelmemişti
Belki de o yüzden diyet yaparken kafayı yicek gibi oluyorum
Boyum 1.62
Kilom 62.90 aslında balık et bile diilim ama işte 57-59 olmak istemiştim
Umarım geçici bir süreçtir
Bi saat sora falan temizlik yapmaya çalışıcam
Sora da yürüyüşe gidicem ama yemek nerde
Belki de yapmam tek pilav var dünden
Bilmiyorum
Düzelir inşallah
Tamam ama zayıflamak amacıyla olmasın tamam mıKuzum sen biraz bizle takılsana değişiklik iyi gelebilir.
Olur olur free free takıl kafana göreTamam ama zayıflamak amacıyla olmasın tamam mı
Yediklerimi paylaşırım
Arada kendi kendime saçmalarım
Olur mu öyle
Olur olur free free takıl kafana göre
Senin hissettiklerini 10 yıl kadar önce hissediyordum, doktora gidip şikayetlerimi söyleyince kan tahliline baktıTeşekkür ederim duyarlılığın için
Diyet de yapmış olabilir
Bu hiç aklıma gelmemişti
Belki de o yüzden diyet yaparken kafayı yicek gibi oluyorum
Boyum 1.62
Kilom 62.90 aslında balık et bile diilim ama işte 57-59 olmak istemiştim
Umarım geçici bir süreçtir
Bi saat sora falan temizlik yapmaya çalışıcam
Sora da yürüyüşe gidicem ama yemek nerde
Belki de yapmam tek pilav var dünden
Bilmiyorum
Düzelir inşallah
Çokda güzel olurTamam ama zayıflamak amacıyla olmasın tamam mı
Yediklerimi paylaşırım
Arada kendi kendime saçmalarım
Olur mu öyle
Menülerin azalmakla birlikte protein miktarları azaldı saram ve kilo berimin yavaşladı.
Senin 3 günlük detoksun vardı ne zaman o?
Bugun bende kan aldirdim, vit d kesin dusuk cikacak hissediyorumSenin hissettiklerini 10 yıl kadar önce hissediyordum, doktora gidip şikayetlerimi söyleyince kan tahliline baktıtroidim varmış. Ameliyat olman lazım dedi, o kadar ilerlemiş. Ameliyat oldum , ömür boyu ilaç kullanacağım. Her 6 ayda bir kan vermem gerekiyor. Yaklaşık 16 senedir ger mayısta başlayıp temmuzda diyet faslını bitiriyordum. Tabi bilinçsiz yapılınca tırnaklarda kırılma, saçlarda dökülme hepsini yaşadım, belkide metabolizmayı bozdum diye hasta oldum.
Halada bozuyorum
Birgün doktorum b, d, ve multivitamin almamı söyledi. Yaklaşık 5, 6 yıldır kullanıyorum kendimi daha zinde hissediyorum.
Mesajını okuyunca şey geldi aklımaBugun bende kan aldirdim, vit d kesin dusuk cikacak hissediyorum
Süt sevmiyorum, ben sade sumu içsemYarın başlıyor canım üç gün boyunca süt yeşil çay zerdeçal ve zencefil karışımını içecem iki saatte bir
Proteini azaltmadım aslında canım dünde lahmacun yemiştim ama canım eskisi gibi bişey istemiyor ama toparlayacam ben
Süt sevmiyorum, ben sade sumu içsem
Hahahha ablaMesajını okuyunca şey geldi aklıma
Filmlerde medyumlar olurya çirkin çirkin, çam fanusa bakıp görüyoruum diyorlar . Aklıma birden o geldi.
Allah başka dert vermesin
Hgdin canimSelam arkadaşlar
Ben daha once 13. Takimdaydim 6. Takima transfer oldum orada mezun oldum
Dun 2. Takima yazmistim ama orada tam motive olacagimi dusunmedigim icin 10. Takima gececegimi belirrtim zaten daha tam karar vermemistim
Kabul ederseniz burada devam edecegim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?