Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşgeldin canım

kız gebertirim daha listeye gireli bi kaç saat oldu pide yemişşş
Ben şeker almıyorum abla karbonhidrat sınırlı alıyorum. Hem emziriyorum hemde herşeyden mahrum beslenme uzun ömürlü olmaz.
Ben var ya o pide vardı üstüne bi de labne sürdum yedim yazsini tam 3 kere okudum . Okumusum. Farkettjm yutkunmusm
Ya kıyamam ki zaten tadı çok güzel değildi
Oyy günde iki defa mı??
Tövbe de! :)
Patates konusunda haklısın ama dayanamadım.iki aydır ilk defa yedim senin bebis kaç aylık?
2 ay kaçamaksız çok iyi helal olsun. Daha yeni 45 günlük minnoş kızım. Ama kucak delisi bende ona yapışmayı seviyorum :)

Bende varım kızım sayesinde artık uyumadan yaşayabiliyorum :)
Bir zamanlar 24 saat nöbetten cikar ertesi gün temizlik yapar çocuk bakardım aksama kadar simdi yapamiyorum malesef cok yorgun dusuyorum. Rabbim sizlerede sabir versin hasta olmasin yavrularda bugünlerde geçiyor .

Bir zamanlar 24 saat nöbetten cikar ertesi gün temizlik yapar çocuk bakardım aksama kadar simdi yapamiyorum malesef cok yorgun dusuyorum. Rabbim sizlerede sabir versin hasta olmasin yavrularda bugünlerde geçiyor .
Maşallah iyi dayanmışsınız. Süt sağma derdi olmasa hayatım daha kolay olacak. Canı sağ olsun annelik kolay değil.

cok erteledin dr gitme işini kuzum yaakeşke daha önce gideydin, bu kadar uzun sürmezdi rahatsızlığın.pazar da gitme iyice dinlen bence, yoksa toparlayamayacaksın kendini

şükür sağlıgın yerinde koşturuyorsun yasom.Allah bundan aşağı etmesin ne diyeyim.kolaylıklar dilerim..

Ağrımayan yerin yok haa.Yaş olmuş 43,sen nedecen michael jillianı.Yap leslie ni Allahına şükret.
Şaka bir yana obezcim demek ki çok etkili.Zamanla ağrıların geçer canım.
sus bakiimm sen! Aaa ne olmuş yaşıma jillian da yaparım parende de atarım.ruhum genç kızım benim ruhum :)

yok canım, sıfır kaçamak zaten mümkun degil de patates kızartması yememiştim ama.onu demek istedim..

Demek bebegin 45 günlük, diet için erken değil mi canım? Ben bu konularda biraz eski kafalıyım, bebek iyice bi toparlansın, anne strese girmesin sonra her şey hallolur diye düşünüyorum ama siz eğitimini almışsınız tabi bu işin.diet etkiler mi acaba lohusalık sürecini?

Huhu siz uyuyun bakim yasemin uyumuyor gene çağırdılar gittim nasıl uyuyacaksam imdattt
yaa yasom yine mi?? Gece gece gittin he? Ay insallah bugün çağırmazlar da dinlenirsin.yoksa yaso elden gideyaaaahhhh :)))

4 gittim 5geldim geri gittim 6.30 da 2 defazaten 2 'de anca uyumustum

Benim diyetten çok abur cubur yememe. Yemeğimden kesmedim. Protein kalsiyum vitamin Karbonhidrat hepsini dengeli alıyorum. Zaten kilom gram gram gidiyor.Gece süt sağarken yemiyorum artık.
Estf abla. Sütüm yarıyor bebeğime gelişimi kilo alımı çok iyi. Bende çabuk toparlanmalıyım . Alışık değilim bu bedene. Başkasının bedeninde hapsolmuş gibiyim. İşimiz spor olunca fit olmak mecburi. Spor salonu açıcam yazın o yüzden doğum öncesine dönmem gerekli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…