- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Benimki birebir uyuyor, protein yediğim zaman kolay kilo veriyorumarkadaşlar kan grubuna göre beslenme hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hoşgeldin canımMerhabalar hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum. :) Motivasyona ihtiyacım var ve enerjinize bayıldımm
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Merve
Yaşınız : 24
Boyunuz:158
Mesleginiz: Çocuk Gelişimi
Şu anda çalışıyomusunuz: Hayır
Evli/bekar: Evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları: Çocuğum henüz yok
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir: Yozgat
Kilo alma hikayeniz : Geçen sene baya zayıflamıştım diyetisyen desteği ile ancak ipin ucu kaçınca yakalayamadım malesefyoksa herhangi bir sağlık durumum vs yok.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Sağlık için ve gebelik planım var
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : hanımlar 1,5 sene önce evlendim ve eşimin işi dolayısıyla yozgat da yaşıyorum. yapı olarak biraz çekingen ve sakinimdir. diyet konusunda zaman zaman çok iradesiz olabiliyorum ama tekrar toparlıyorum kendimi inşallah bu sefer hedefime ulaşırım :)
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır daha önce yarışmadım.
Şu anki kilonuz: 76,4
Hedef kilonuz: ilk hedefim 60 kilo olmak
Bak şimdi de ben seni kıskandımAylin42Konya bak çok sinirlendim sana nasıl böyle kilo verirsin canimsin çok sevindim bitanem bende gerçek kilom 63 olabilirim ama tartiya yansımadı.
Ben şeker almıyorum abla karbonhidrat sınırlı alıyorum. Hem emziriyorum hemde herşeyden mahrum beslenme uzun ömürlü olmaz.kız gebertirim daha listeye gireli bi kaç saat oldu pide yemişşş
Ya kıyamam ki zaten tadı çok güzel değildiBen var ya o pide vardı üstüne bi de labne sürdum yedim yazsini tam 3 kere okudum . Okumusum. Farkettjm yutkunmusm
2 ay kaçamaksız çok iyi helal olsun. Daha yeni 45 günlük minnoş kızım. Ama kucak delisi bende ona yapışmayı seviyorum :)Oyy günde iki defa mı??
Tövbe de! :)
Patates konusunda haklısın ama dayanamadım.iki aydır ilk defa yedimsenin bebis kaç aylık?
Bende varımHuhu siz uyuyun bakim yasemin uyumuyorgene çağırdılar gittim nasıl uyuyacaksam imdattt
Bir zamanlar 24 saat nöbetten cikar ertesi gün temizlik yapar çocuk bakardım aksama kadar simdi yapamiyorum malesef cok yorgun dusuyorum. Rabbim sizlerede sabir versin hasta olmasin yavrularda bugünlerde geçiyor .Bende varımkızım sayesinde artık uyumadan yaşayabiliyorum :)
Maşallah iyi dayanmışsınız. Süt sağma derdi olmasa hayatım daha kolay olacak. Canı sağ olsun annelik kolay değil.Bir zamanlar 24 saat nöbetten cikar ertesi gün temizlik yapar çocuk bakardım aksama kadar simdi yapamiyorum malesef cok yorgun dusuyorum. Rabbim sizlerede sabir versin hasta olmasin yavrularda bugünlerde geçiyor .
cok erteledin dr gitme işini kuzum yaaEvet kizimda hasta o toparlandi sukur, ben hala kotuyum hatta basim bile agriyor, iş yerini aradim azonce hasta bildirdim yarina. Pazarda bakarim iyi hissedersem giderim. Bugunde doktora gittim virus dedi, sesim felan hep gitti ya burun sprayi aldim kullaniyorum. Bide yarin sabah kan aldircam vit d, karaciger bide iltihap bakteri felan varmi diye ( her ihtimale karsi dedi)
şükür sağlıgın yerinde koşturuyorsun yasom.Allah bundan aşağı etmesin ne diyeyim.kolaylıklar dilerim..Him hafta sonu dinlenmek bilmiyom cagirmazlarsa acil bişey olmassa dinlenirim ama sürekli tetikte oluncada dinlenemiyorum obezim bu hafta hiç spor yapamadim cidden yorgundum yoksa biliyorsun eve gelip yarim satte olsa yapıyordum ama bu hafta ciddi yoruldum.hele bugün resmen kara cuma ilan ettim sabah bir başladık aksilikler silsilesi neyse akşam herşeyi toparladık ama bizde bittik.
sus bakiimm sen! Aaa ne olmuş yaşımaAğrımayan yerin yok haa.Yaş olmuş 43,sen nedecen michael jillianı.Yap leslie ni Allahına şükret.
Şaka bir yana obezcim demek ki çok etkili.Zamanla ağrıların geçer canım.
yok canım, sıfır kaçamak zaten mümkun degil de patates kızartması yememiştim ama.onu demek istedim..Ben şeker almıyorum abla karbonhidrat sınırlı alıyorum. Hem emziriyorum hemde herşeyden mahrum beslenme uzun ömürlü olmaz.
Ya kıyamam ki zaten tadı çok güzel değildi
2 ay kaçamaksız çok iyi helal olsun. Daha yeni 45 günlük minnoş kızım. Ama kucak delisi bende ona yapışmayı seviyorum :)
yaa yasom yine mi?? Gece gece gittin he? Ay insallah bugün çağırmazlar da dinlenirsin.yoksa yaso elden gideyaaaahhhh :)))Huhu siz uyuyun bakim yasemin uyumuyorgene çağırdılar gittim nasıl uyuyacaksam imdattt
4 gittim 5geldim geri gittim 6.30 da 2 defacok erteledin dr gitme işini kuzum yaakeşke daha önce gideydin, bu kadar uzun sürmezdi rahatsızlığın.pazar da gitme iyice dinlen bence, yoksa toparlayamayacaksın kendini
şükür sağlıgın yerinde koşturuyorsun yasom.Allah bundan aşağı etmesin ne diyeyim.kolaylıklar dilerim..
sus bakiimm sen! Aaa ne olmuş yaşımajillian da yaparım parende de atarım.ruhum genç kızım benim ruhum :)
yok canım, sıfır kaçamak zaten mümkun degil de patates kızartması yememiştim ama.onu demek istedim..
Demek bebegin 45 günlük, diet için erken değil mi canım? Ben bu konularda biraz eski kafalıyım, bebek iyice bi toparlansın, anne strese girmesin sonra her şey hallolur diye düşünüyorum ama siz eğitimini almışsınız tabi bu işin.diet etkiler mi acaba lohusalık sürecini?
yaa yasom yine mi?? Gece gece gittin he? Ay insallah bugün çağırmazlar da dinlenirsin.yoksa yaso elden gideyaaaahhhh :)))
Benim diyetten çok abur cubur yememe. Yemeğimden kesmedim. Protein kalsiyum vitamin Karbonhidrat hepsini dengeli alıyorum. Zaten kilom gram gram gidiyor.Gece süt sağarken yemiyorum artık.cok erteledin dr gitme işini kuzum yaakeşke daha önce gideydin, bu kadar uzun sürmezdi rahatsızlığın.pazar da gitme iyice dinlen bence, yoksa toparlayamayacaksın kendini
şükür sağlıgın yerinde koşturuyorsun yasom.Allah bundan aşağı etmesin ne diyeyim.kolaylıklar dilerim..
sus bakiimm sen! Aaa ne olmuş yaşımajillian da yaparım parende de atarım.ruhum genç kızım benim ruhum :)
yok canım, sıfır kaçamak zaten mümkun degil de patates kızartması yememiştim ama.onu demek istedim..
Demek bebegin 45 günlük, diet için erken değil mi canım? Ben bu konularda biraz eski kafalıyım, bebek iyice bi toparlansın, anne strese girmesin sonra her şey hallolur diye düşünüyorum ama siz eğitimini almışsınız tabi bu işin.diet etkiler mi acaba lohusalık sürecini?
yaa yasom yine mi?? Gece gece gittin he? Ay insallah bugün çağırmazlar da dinlenirsin.yoksa yaso elden gideyaaaahhhh :)))
Günaydın herkeslereBu haftaki sonuçta 10. Takıma yakışmadı
Ne yapacan kaçıncı oldukGünaydın herkeslere
Kaçıncı olduk buraya kimse yazmıyor.Bacım nerden bakıyorsun bi de helede bende kendim bakayım
GünaydınGünaydın herkeslere
Kaçıncı olduk buraya kimse yazmıyor.Bacım nerden bakıyorsun bi de helede bende kendim bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?