GEZEGEN DEMİŞ HEMEN GİDİP BİR TROİDLERİNE BAKTIR BEN YILLARCA DIŞARI ÇIKMADIM KAPIYA ÇALANA AÇMADIM SADECE İŞE GİDİP GELDİM NEYE ÜZÜLDÜĞÜMÜ BİLE BİLMİYORDUM HERŞEYE BAHANE BULUYORDUM İŞ YAPMAK İÇİN VİNÇ GEREKİYORDU KOCAM BU DURUMDA ŞİKAYETÇİ DÜNE KADAR BÖYLE DEĞİLDİN NİYE BÖYLESİN DİYOR SÜREKLİ ELEŞTİRİYORDU V S VS TAKİ HAŞİMATO TEŞHİSİ KONULUP TEDAVİYE BAŞLAYANA KADAR.Çok doğru işte baZen elde olmuyor
Çok şükür herhalimize
Bu da geçecek
Ne güzel söylemissin yasocan.ağzına sağlık..Bana bakın elime sopa alıp dovecem hepinizi herkes bir toparlasın nedir bu haliniz dünyadaki hiçbişey baki degil sıkıntılar misafirdir gelir ve gider rabbim bize cekemeyecegimiz hicbir sikintiyi vermez toparlanin ve sukredin halinize eliniz ayağınız tutuyor gözünüz kulağınız görüyor duyuyor yapmayın dünya işleri ile kendinizi üzmeyin kıymet bilmeyen bilmesin vs vs toparlanim bakim7
Dün yaptım bugün misafirim vardı
Yasom eşimin troit degerleride yüksek.iş yerinde tahlil yapıyor dr diyor ki hemen acil dahiliyeye görün.dahiliyeye gidiyoruz bu sefer o da " her sey normal" diyor geri dönüyoruz.neye kime inanacağımızı şaşırdıkGEZEGEN DEMİŞ HEMEN GİDİP BİR TROİDLERİNE BAKTIR BEN YILLARCA DIŞARI ÇIKMADIM KAPIYA ÇALANA AÇMADIM SADECE İŞE GİDİP GELDİM NEYE ÜZÜLDÜĞÜMÜ BİLE BİLMİYORDUM HERŞEYE BAHANE BULUYORDUM İŞ YAPMAK İÇİN VİNÇ GEREKİYORDU KOCAM BU DURUMDA ŞİKAYETÇİ DÜNE KADAR BÖYLE DEĞİLDİN NİYE BÖYLESİN DİYOR SÜREKLİ ELEŞTİRİYORDU V S VS TAKİ HAŞİMATO TEŞHİSİ KONULUP TEDAVİYE BAŞLAYANA KADAR.
Ikinci sefer daha iyi olacak emin ol..yalnız yarın attan düşmüs gibi olacaksın, ona da hazır olDün yaptım bugün misafirim vardı
Şimdi ödev yapıyoruz ..ödev bitsin yapacaz kızlarla
Biraz zorlanıyorum ..ters düşmüş kaplumbaga gibi cabaliyorum ..zormuş bayaa
Siz yapmasaniz başladığım gibi birakirdim
Bide o vaziyet kaynanam gile gidecemIkinci sefer daha iyi olacak emin ol..yalnız yarın attan düşmüs gibi olacaksın, ona da hazır ol
Puantiyali hanım hoşgeldinMenumu yazayim
Normalde ara ogun yaparim bugün sacma oldu biraz idare edin kizlar :)
Sabah 10:00 2 yumurta( bunu oglum ile beraber yiyoruz)
5 -6 zeytin
2 bardak cay
4 dilim ekmek
Aksam 19:00( bugun 1 saat gec yedim normalde 6 da bitiyorum yeme işini)
1 kase pirinc corbasi
1 kase yoğurt
Spor yapinca yazicam
Yasemin ne diycek bakalım .Kızlar bişey soracam size ben regl oldum biteli iki gün oldu ancak her an regl olacak gibi sancı oluyorum kasıklarım batıyor belim ağrıyor midem bulanıyor yumurtadan tiksindim görmek bile istemiyorum bunlardamı haşimatodanyasom7272 cum ne oluyor bana bende bilmiyorum
Obezim tsh değerlerini bazı drlar farklı değerlendiriyor mesela 4ün üstüne çıkmadan ilaç başlanmıyor benim hiç 4 ün üstüne çıkmıyordu ve hep normal kabul edilip yollanıyordum tsh değerlerinin alt gruplarına bakmak gerekiyor onuda endokrine gitmek lazım istanbuldada çok zor biliyom ama en iyi onlar değerlendirir diye düşünüyorum dahiliye değilde endokrin.Yasom eşimin troit degerleride yüksek.iş yerinde tahlil yapıyor dr diyor ki hemen acil dahiliyeye görün.dahiliyeye gidiyoruz bu sefer o da " her sey normal" diyor geri dönüyoruz.neye kime inanacağımızı şaşırdık
Obezim tsh değerlerini bazı drlar farklı değerlendiriyor mesela 4ün üstüne çıkmadan ilaç başlanmıyor benim hiç 4 ün üstüne çıkmıyordu ve hep normal kabul edilip yollanıyordum tsh değerlerinin alt gruplarına bakmak gerekiyor onuda endokrine gitmek lazım istanbuldada çok zor biliyom ama en iyi onlar değerlendirir diye düşünüyorum dahiliye değilde endokrin.Yasom eşimin troit degerleride yüksek.iş yerinde tahlil yapıyor dr diyor ki hemen acil dahiliyeye görün.dahiliyeye gidiyoruz bu sefer o da " her sey normal" diyor geri dönüyoruz.neye kime inanacağımızı şaşırdık
Yasemin ne diycek bakalım .
Eğer adet gördüm demesen hamiş sin diycemde
sara_28 canim idrar yollarını üşütmüş olabilirsin kötü bir mide bulantısı yapar pazartesi bir idrar tahlili baktim canim çok geçmiş olsun.
kuzum bi test yap istersenKızlar bişey soracam size ben regl oldum biteli iki gün oldu ancak her an regl olacak gibi sancı oluyorum kasıklarım batıyor belim ağrıyor midem bulanıyor yumurtadan tiksindim görmek bile istemiyorum bunlardamı haşimatodanyasom7272 cum ne oluyor bana bende bilmiyorum
Evet doğru söyledin.endokrin hiç aklıma gelmemişti.o da araştırmalarda oluyor , hepsinde olmuyor.tamam canım sağolasınObezim tsh değerlerini bazı drlar farklı değerlendiriyor mesela 4ün üstüne çıkmadan ilaç başlanmıyor benim hiç 4 ün üstüne çıkmıyordu ve hep normal kabul edilip yollanıyordum tsh değerlerinin alt gruplarına bakmak gerekiyor onuda endokrine gitmek lazım istanbuldada çok zor biliyom ama en iyi onlar değerlendirir diye düşünüyorum dahiliye değilde endokrin.
Benim reçetede ne yazıyordu söylemedinsara_28 canim idrar yollarını üşütmüş olabilirsin kötü bir mide bulantısı yapar pazartesi bir idrar tahlili baktim canim çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?