Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok doğru işte baZen elde olmuyor
Çok şükür herhalimize
Bu da geçecek
GEZEGEN DEMİŞ HEMEN GİDİP BİR TROİDLERİNE BAKTIR BEN YILLARCA DIŞARI ÇIKMADIM KAPIYA ÇALANA AÇMADIM SADECE İŞE GİDİP GELDİM NEYE ÜZÜLDÜĞÜMÜ BİLE BİLMİYORDUM HERŞEYE BAHANE BULUYORDUM İŞ YAPMAK İÇİN VİNÇ GEREKİYORDU KOCAM BU DURUMDA ŞİKAYETÇİ DÜNE KADAR BÖYLE DEĞİLDİN NİYE BÖYLESİN DİYOR SÜREKLİ ELEŞTİRİYORDU V S VS TAKİ HAŞİMATO TEŞHİSİ KONULUP TEDAVİYE BAŞLAYANA KADAR.

Ne güzel söylemissin yasocan.ağzına sağlık..

Allah sağlıkla sınamasın kimseyi, gerisi bir şekilde hallolur..

Kırmızı aşortmanlı hojam bugün daha iyi yaptım sporumu ama baldırlarım halen acıyor

divinity @hedef56 siz ne alemdeziniz? Jillian devam mı?
Dün yaptım bugün misafirim vardı
Şimdi ödev yapıyoruz ..ödev bitsin yapacaz kızlarla
Biraz zorlanıyorum ..ters düşmüş kaplumbaga gibi cabaliyorum ..zormuş bayaa
Siz yapmasaniz başladığım gibi birakirdim

Yasom eşimin troit degerleride yüksek.iş yerinde tahlil yapıyor dr diyor ki hemen acil dahiliyeye görün.dahiliyeye gidiyoruz bu sefer o da " her sey normal" diyor geri dönüyoruz.neye kime inanacağımızı şaşırdık

Ikinci sefer daha iyi olacak emin ol..yalnız yarın attan düşmüs gibi olacaksın, ona da hazır ol

Kızlar bişey soracam size ben regl oldum biteli iki gün oldu ancak her an regl olacak gibi sancı oluyorum kasıklarım batıyor belim ağrıyor midem bulanıyor yumurtadan tiksindim görmek bile istemiyorum bunlardamı haşimatodan yasom7272 cum ne oluyor bana bende bilmiyorum

Menumu yazayim
Normalde ara ogun yaparim bugün sacma oldu biraz idare edin kizlar :)

Sabah 10:00 2 yumurta( bunu oglum ile beraber yiyoruz)
5 -6 zeytin
2 bardak cay
4 dilim ekmek

Aksam 19:00( bugun 1 saat gec yedim normalde 6 da bitiyorum yeme işini)
1 kase pirinc corbasi
1 kase yoğurt

Spor yapinca yazicam

Puantiyali hanım hoşgeldin

Kilonu yeme ve diyet şeklini bilmiyorum . Genel olarak. Kahvaltı için 4 dl ekmek çok fazla.

Yasemin ne diycek bakalım .
Eğer adet gördüm demesen hamiş sin diycemde

Obezim tsh değerlerini bazı drlar farklı değerlendiriyor mesela 4ün üstüne çıkmadan ilaç başlanmıyor benim hiç 4 ün üstüne çıkmıyordu ve hep normal kabul edilip yollanıyordum tsh değerlerinin alt gruplarına bakmak gerekiyor onuda endokrine gitmek lazım istanbuldada çok zor biliyom ama en iyi onlar değerlendirir diye düşünüyorum dahiliye değilde endokrin.

Obezim tsh değerlerini bazı drlar farklı değerlendiriyor mesela 4ün üstüne çıkmadan ilaç başlanmıyor benim hiç 4 ün üstüne çıkmıyordu ve hep normal kabul edilip yollanıyordum tsh değerlerinin alt gruplarına bakmak gerekiyor onuda endokrine gitmek lazım istanbuldada çok zor biliyom ama en iyi onlar değerlendirir diye düşünüyorum dahiliye değilde endokrin.

kuzum bi test yap istersen

Evet doğru söyledin.endokrin hiç aklıma gelmemişti.o da araştırmalarda oluyor , hepsinde olmuyor.tamam canım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…