Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet doğru söyledin.endokrin hiç aklıma gelmemişti.o da araştırmalarda oluyor , hepsinde olmuyor.tamam canım sağolasın

Obezim endokrin doktoru özel hastanelerde de var benim endokrin doktorum Prof İstanbulda özel bir hastanede çalışıyor haftanın üç günüde giresuna geliyor istersen özelden adını yazarım sana

Puantiyali hanım hoşgeldin

Kilonu yeme ve diyet şeklini bilmiyorum . Genel olarak. Kahvaltı için 4 dl ekmek çok fazla.

Hos buldum yarin tam anlamiyla baslicam diyete :)
Akşamları ekmek hic yemiyorum
Düzeni bozdum malesef toparlamak icin tekrar katildim :)

Edit: bir kac sayfa once kilo boy yas yazdim :)

Kırmızı aşortmanlı hojam bugün daha iyi yaptım sporumu ama baldırlarım halen acıyor

divinity hedef56 siz ne alemdeziniz? Jillian devam mı?
YAPTIM YAPTIM teşekkür ederim
ölçülerimi kaydettim ajandama. kendime bu ay yürüyüş+18 dak jillian hedefi koydum ama başlayınca 30dakikakyı tamamladım sadece daha önce zor olduğunu tecrübe ettiğim için ilk seansımda çok yüklenmedim. kasları tam açmadım, sayıları eksik yaptım, dambıllarım 2 kilolluk kolarım kopunca dambılları bıraktım ve son jumping jack larde artık bacaklar aç kapa zıpla yapamıyordu tek kollarımı aç kapa yapabiliyordum gene de dışarı yürümeye çıktığımda bacaklarım titiriyordu

Bizim dambıl yok yarim litrelik pet şişe ile yaptım

MENÜM
çörek otu yağı

SABAH
2 yumurta tavada, 1 dilim tulum peyniri, 5 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği

ÖĞLEN
1 su bardağı süt+1 muz+2 yk yulaf ezmesi+2 yk mısır gevreği+6-7 fıstık+çeyrek avakado

AKŞAM
Kırmızı pancar çorba, 3 dilim hellim ve çeyrek avakado ile yeşil salata, 1 bardak kefir

GÜN BOYU
1 maden suyu, 2 beyaz çay

SPOR
40 dk. yürüyüş+ 30 dak jillian

Güziş diyet menüsü değil bunu sende biliyorsun .

hayat bazan sıkar , sebepsizde sıkar.
Yaseminin dediği tahlilleride unutma güzel karınca

Hoşgeldin canım

hedefim hedefine çarçabuk gelecegine eminim canım

10 numara 5 yıldız kelam etmişsin yasom

Menüm

Sabah
1,5 dl ekmek
1 hş yumurta
Dom-sal-bib
Maydonoz
1 çr. Kş.. Bal

Ara (dışarda)
1 elma
1 incir

İkindi (dışarda)
Tavuk sote
Salata
1servis kş. Makarna

Ara ( kaynımlarda)
1 kurabe ( eltim zorladı )

Akşam
1 kase yogurt
2 ceviz
1 orta boy muzla tarçınla.

Spor yok
Su az oldu dışardaydım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…