Dans 10-15 dak geneldeSpor ? Ne kadar yapıyorsun
kuzum bi test yap istersen
OkuyamadimkiBenim reçetede ne yazıyordu söylemedin
Piki ifinimOkuyamadimki
Evet doğru söyledin.endokrin hiç aklıma gelmemişti.o da araştırmalarda oluyor , hepsinde olmuyor.tamam canım sağolasın
Puantiyali hanım hoşgeldin
Kilonu yeme ve diyet şeklini bilmiyorum . Genel olarak. Kahvaltı için 4 dl ekmek çok fazla.
Anladim bana en cok yarayan spor :)Dans 10-15 dak genelde
Ve adım 8.000 civarı
YAPTIM YAPTIM
Bizim dambıl yok yarim litrelik pet şişe ile yaptımYAPTIM YAPTIMteşekkür ederim
ölçülerimi kaydettim ajandama. kendime bu ay yürüyüş+18 dak jillian hedefi koydum ama başlayınca 30dakikakyı tamamladımsadece daha önce zor olduğunu tecrübe ettiğim için ilk seansımda çok yüklenmedim. kasları tam açmadım, sayıları eksik yaptım, dambıllarım 2 kilolluk kolarım kopunca dambılları bıraktım ve son jumping jack larde artık bacaklar aç kapa zıpla yapamıyordu tek kollarımı aç kapa yapabiliyordum gene de dışarı yürümeye çıktığımda bacaklarım titiriyordu
o da iyi.ben gülsejourney var instagramda ona özenip dambıllar almıştım 8 er kiloluk bile varBizim dambıl yok yarim litrelik pet şişe ile yaptım
Güziş diyet menüsü değil bunu sende biliyorsunBugün yediklerim
Sabah muz
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Yarıma yakın ekmekle
İki paket çubuk kraker
Öylesine yedim psikolojik
Şuan tokum valla
Ama annemlere eşlik etmek amacıyla yicem
Etli bişeyler yapıyo annem
Bilmiyorum
Adım sayarım takılı
Püf noktasına uyarsan çok acıkmıyorsun da hiç yapasım yokSüt tok tutar canım sadece suyla acıkırsın bence
Hoşgeldin canımSelam arkadaşlar
Ben daha once 13. Takimdaydim 6. Takima transfer oldum orada mezun oldum
Dun 2. Takima yazmistim ama orada tam motive olacagimi dusunmedigim icin 10. Takima gececegimi belirrtim zaten daha tam karar vermemistim
Kabul ederseniz burada devam edecegim :)
hedefim hedefine çarçabuk gelecegine eminim canımMENÜM
çörek otu yağı
SABAH
2 yumurta tavada, 1 dilim tulum peyniri, 5 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği
ÖĞLEN
1 su bardağı süt+1 muz+2 yk yulaf ezmesi+2 yk mısır gevreği+6-7 fıstık+çeyrek avakado
AKŞAM
Kırmızı pancar çorba, 3 dilim hellim ve çeyrek avakado ile yeşil salata, 1 bardak kefir
GÜN BOYU
1 maden suyu, 2 beyaz çay
SPOR
40 dk. yürüyüş+ 30 dak jillian
10 numara 5 yıldız kelam etmişsin yasomBana bakın elime sopa alıp dovecem hepinizi herkes bir toparlasın nedir bu haliniz dünyadaki hiçbişey baki degil sıkıntılar misafirdir gelir ve gider rabbim bize cekemeyecegimiz hicbir sikintiyi vermez toparlanin ve sukredin halinize eliniz ayağınız tutuyor gözünüz kulağınız görüyor duyuyor yapmayın dünya işleri ile kendinizi üzmeyin kıymet bilmeyen bilmesin vs vs toparlanim bakim7
Hos buldum:)Hoşgeldin canım
Bizimde vardı da eliptik bisiklette takılıo da iyi.ben gülsejourney var instagramda ona özenip dambıllar almıştım 8 er kiloluk bile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?