Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kırmızı aşortmanlı hojam bugün daha iyi yaptım sporumu ama baldırlarım halen acıyor

divinity hedef56 siz ne alemdeziniz? Jillian devam mı?
çok iyi Jillian üstüne bir de mekik eklenmiş. o ağrılar haftaya geçer sonra şekilli bacaklar kalır geriye.
sabah tartıda yine 71 gördüm sıkıldım artık 71 görmekten biliyorum düşecek hep böyle takılıp birden 2 kg düşüyor ama bir sinir oldum. Bende artık spora başlamak istiyorum.

Benim jillian da bitti hojam
2. günü geride bıraktık kaldı 28 insallah

Kocaman alkış benden.

Bizim dambıl yok yarim litrelik pet şişe ile yaptım

Bugun daha güzel menün
Evet iştahım yoktu bugün şimdi bir havuç ve süt çayı içeceğim bir de kuru kayısı haşlayıp suyunu içiyorum sütüm için.

Benim jillian da bitti hojam
2. günü geride bıraktık kaldı 28 insallah

Buna alışsın vücut önümüzdeki ay buna ek 10 dklık bir antreman vereceğim core bölgesi için
divinity hedef56 obezzto

Hocam sonucu merakla bekliyorum
40'ıma yepyeni bir ben olarak girecem inşallah

0 kan gurubuysan ekmek ve yogurt yok etcil olabilirsin . Zor seçenekler ama doğru.
evet 0 grubuyum. eti severim. ama tabi yanında salatayla, köz ya da kızartma sebzeyle. ekmek zaten sıkıntı. o malum. kilo alma sebebim doğru. artı tatlı da tabi. ama süt ve süt ürünleri olayına çok bozuldum. çünkü süt pek içmem ama ara ara kefir ve ayran içerim. hepsini geç yoğurt yoğurdu çok severim ben. ama tabi bundan sonra miktarı azaltacağım. hergün kilolarca yemiyorum ama çok severim.
yoğurdun ben de tek sıkıntısı çok gaz yapmasıdır.

İşte yogurdu hazmedemiyorsunda sıkıntı vermesi ondan ...

Divi seninle kilolarımız yakın ama senin ölçülerde baçakların ve füzelerin benden 3-5 cm büyük . , sen biyolojik bacına çekmişsin
Boyun kaç ortim
Benim boy 1.64 cm

Bide benim füzeler daha büyüktü bu küçülmüş hali
Bekarlikta prolaktin hormonum çok yüksekti ..bi hamile kaldım sütyen bedenim 75 ti doğuma kadar 105 oldu
Urettigim sütü sen düşün artık ..büyük kızım sütümde yüzme öğrendi
Ben kızı emzirirken diğerinden fışkırıyordu
Kocikle ne yapacağımızı şaşırıyorduk
Kiz boğuluyor evi süt basıyor aboo ne günlerdi
Akşam yatağa yatıyordum bir uyaniyordum sırılsıklam süt olmuşum
Çarşıda biraz yurusek süt bacaklarıma siziyordu
Ne günlerdi
Sonra emzirmeyi bıraktım süt kesilmedi
Ama sütyen ölçüm 95e düştü Allah'tan
Hala da süt kesilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…