Abla sen şimdiye kadar bildirip seni etiketleyenleri bana mesaj olarak atabilinmiKızlar bu hafta menü ve spor kayıtlarınıdivinity yapacak.
Menü ve sporlarınızda onu etiketlemeyi unutmayın
çok iyi Jillian üstüne bir de mekik eklenmiş. o ağrılar haftaya geçer sonra şekilli bacaklar kalır geriye.
Bugun daha güzel menünSabah : yumurta zeytin labne 2 dilim ekmek rezene çayı
öğle : 150gr ızgara tavuk ve salata
akşam : labne 2 dilim ekmek
ara : sütlü kahve
Benim jillian da bitti hojamçok iyi Jillian üstüne bir de mekik eklenmiş. o ağrılar haftaya geçer sonra şekilli bacaklar kalır geriye.
sabah tartıda yine 71 gördüm sıkıldım artık 71 görmekten biliyorum düşecek hep böyle takılıp birden 2 kg düşüyor ama bir sinir oldum. Bende artık spora başlamak istiyorum.
Kocaman alkış benden.YAPTIM YAPTIMteşekkür ederim
ölçülerimi kaydettim ajandama. kendime bu ay yürüyüş+18 dak jillian hedefi koydum ama başlayınca 30dakikakyı tamamladımsadece daha önce zor olduğunu tecrübe ettiğim için ilk seansımda çok yüklenmedim. kasları tam açmadım, sayıları eksik yaptım, dambıllarım 2 kilolluk kolarım kopunca dambılları bıraktım ve son jumping jack larde artık bacaklar aç kapa zıpla yapamıyordu tek kollarımı aç kapa yapabiliyordum gene de dışarı yürümeye çıktığımda bacaklarım titiriyordu
Bizim dambıl yok yarim litrelik pet şişe ile yaptım
Evet iştahım yoktu bugün şimdi bir havuç ve süt çayı içeceğim bir de kuru kayısı haşlayıp suyunu içiyorum sütüm için.Bugun daha güzel menün
Benim jillian da bitti hojam
2. günü geride bıraktık kaldı 28 insallah
ben de öyle. 0 grubuyum ben.Benimki birebir uyuyor, protein yediğim zaman kolay kilo veriyorum
Hocam sonucu merakla bekliyorum
Divi seninle kilolarımız yakın ama senin ölçülerde baçakların ve füzelerin benden 3-5 cm büyük .Benim jillian da bitti hojam
2. günü geride bıraktık kaldı 28 insallah
La tahzen şiirinden bir bölüm
evet 0 grubuyum. eti severim. ama tabi yanında salatayla, köz ya da kızartma sebzeyle. ekmek zaten sıkıntı. o malum. kilo alma sebebim doğru. artı tatlı da tabi. ama süt ve süt ürünleri olayına çok bozuldum. çünkü süt pek içmem ama ara ara kefir ve ayran içerim. hepsini geç yoğurt0 kan gurubuysan ekmek ve yogurt yok etcil olabilirsin . Zor seçenekler ama doğru.
Menünü göremiyorum fulyamkendimi çok yorgun hissediyorum şu an. bugün dışarıdaydım.
İşte yogurdu hazmedemiyorsunda sıkıntı vermesi ondan ...
evet 0 grubuyum. eti severim. ama tabi yanında salatayla, köz ya da kızartma sebzeyle. ekmek zaten sıkıntı. o malum. kilo alma sebebim doğru. artı tatlı da tabi. ama süt ve süt ürünleri olayına çok bozuldum. çünkü süt pek içmem ama ara ara kefir ve ayran içerim. hepsini geç yoğurtyoğurdu çok severim ben. ama tabi bundan sonra miktarı azaltacağım. hergün kilolarca yemiyorum ama çok severim.
yoğurdun ben de tek sıkıntısı çok gaz yapmasıdır.
Bi süregezegenfeza dün 20 dk bugün de 70 dk tempolu yürüyüşüm var.
Teşekkür ederimGüziş diyet menüsü değil bunu sende biliyorsun.
hayat bazan sıkar , sebepsizde sıkar.
Yaseminin dediği tahlilleride unutma güzel karınca
Pardon .Teşekkür ederim
Diyette değilim ki
Kafam dağılsın DİE paylaştım :))
Boyun kaç ortimDivi seninle kilolarımız yakın ama senin ölçülerde baçakların ve füzelerin benden 3-5 cm büyük ., sen biyolojik bacına çekmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?