Beni niye etiketlemedin obezimBugün ne yedim
Sabah 10.30
Omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, iki hindi füme, iki dilim ekmek
Öğle 15.00
Dört köfte, salata
Ara: bir ayva
Akşam:19.30
Haşlanmış karnabahar üzeri yoğurt
Su:1.5 litre
Spor:13.366 adım=123 dkaeben
Nayn saymıyoruz spordanAynen öyle :))
Valla avm gezmeyi spordan saymazsanız fururum sizieve geldiğimde içimdeki tsört terden sırılsıklamdı netekim..
ohh sefan olsun :))Ay Bende 1 haftadır menü yazmadim
Sabah: menemen kaşarlı tabi çok az kasar 3 zeytin 1 dilim ekmek
Oglen: sütlü kahve 5 badem
Akşam : sebzeli tavuklu çorba yoğurt bu sebzeler küçük patetes ve havuç bol pazı ve tavuk
2 lt su spor 2.80 yatmaca
ben menülere etiket koyuyorum o da koçum tabii.gezegenim hep kendi not alırdı hey gidi günler heyBeni niye etiketlemedin obezim
Sporları ben not alicam ablama yardım amaçlı geçici bir süre
Siz bilirsinizNayn saymıyoruz spordan
Tmm ben ablamı etiketliyorsun saniyordumohh sefan olsun :))
ben menülere etiket koyuyorum o da koçum tabii.gezegenim hep kendi not alırdı hey gidi günler hey
Ay Bende 1 haftadır menü yazmadim
Sabah: menemen kaşarlı tabi çok az kasar 3 zeytin 1 dilim ekmek
Oglen: sütlü kahve 5 badem
Akşam : sebzeli tavuklu çorba yoğurt bu sebzeler küçük patetes ve havuç bol pazı ve tavuk
2 lt su spor 2.80 yatmaca
Annem yanımda arkadaşlarım falan unutturuyolar ablam dediğini uygulayacamSen şimdi tutundularmı diye düşünme sadece bebeklerinin seninle olduğunu ve hamile olduğunu düşünüp bunun tadını çıkar bebeklerinin şimdi çok önemli işleri var annelerine tutunmaya çalışıyorlar sen strese girip onların işini zora sokma sekiz defa tüp bebek tedavisi denemiş bir ablan olarak söylüyorum ne kadar rahat olursan sonuç o kadar iyi olur biliyorum hiç kolay değil bu takımda seni en iyi ben anlıyorum emin ol o yüzden sözlerimi yabana atma ablacım
Bu arada kaç embriyo transfer ettiler bide kaçıncı gün embriyosuydu canım
Annem yanımda arkadaşlarım falan unutturuyolar ablam dediğini uygulayacam5.gün blast embiryo 2 tane ablam dondurulmuş
Aa-aa 10.000 adımı geçerse sayıyoruz bi kereSiz bilirsiniz
Ben spor niyetine yürüdüm, Allah kabul etsin :))
Hemşom hadi hayırlı olsun . Simdiki tutunsun minişlerAnnem yanımda arkadaşlarım falan unutturuyolar ablam dediğini uygulayacam5.gün blast embiryo 2 tane ablam dondurulmuş
ALLAH'IN izniyle ablam bakalım RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinDondurulmuş embriyoda şans daha fazla olur canım 5.gün olmasıda çok güzel Allahın izniyle olacak inşallah hep böyle düşün canım
Saol hemşom ALLAH'IN izniyle 10. Takimin minnaklari geliyo hazirlanin teyzoşlariHemşom hadi hayırlı olsun . Simdiki tutunsun minişler.
Bugün ne yedim
Sabah 10.30
Omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, iki hindi füme, iki dilim ekmek
Öğle 15.00
Dört köfte, salata
Ara: bir ayva
Akşam:19.30
Haşlanmış karnabahar üzeri yoğurt
Su:1.5 litre
Spor:13.366 adım=123 dkaeben
ben seni etiketlerim diviTmm ben ablamı etiketliyorsun saniyordum
helal ossun!Aa-aa 10.000 adımı geçerse sayıyoruz bi kere
ilk haşlandığında bir sry yoktu ama ikinci gün berbat olmuştu
Yarın inşallah güzel sonuçlar alırsın obezim.
Kız karnıbaharın neyi varmış
Ben kabul etmiyom banenehelal ossun!
ilk haşlandığında bir sry yoktu ama ikinci gün berbat olmuştu
Fazla ozenme saracim yanlizlik allaha mahsus biyere kadar guzel ama insan biyerden sonra bunaliyor.Afiyet olsun canım ne güzel tek başınasın istediğini yapıp yiyorsun çok özeniyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?